fitim fitsin fit (squat)

bendeee :)) kansızlık varya bende morarmalar o yüzden olabilir dedüüü
Ben de geçen yıl kan tedavisi görmüştüm, demir ve b12 kalmamıştı vücutta artık, her gün iğne vuruldum da düzeldim. 3 ay demir ilacı kullandım, sonra kontrole gitmeyi bıraktım.

Ben de geçen yıl kan tedavisi görmüştüm, demir ve b12 kalmamıştı vücutta artık, her gün iğne vuruldum da düzeldim. 3 ay demir ilacı kullandım, sonra kontrole gitmeyi bıraktım.
ay ben neler kullandım tatlım bir bilsen hayatım ilaçlarla geçiyor mübarek benim kalp kan pompalıyamıyor düzgünce .. o yüzden çok çektiriyor bana ..

ay bide hastanede şimdi randevu alıcam bir çocuk oturuyor isim soyisim alyım dedi söyledim. sonrada diyoki eee madem bu kadar tanıştık samimiyetimizi ilerletelim numaranı alıyım bide dedi asalak ya sonrada ne güzel şeymişsin sen öyle diyor mal. o sıra göz doktorum geldi yanıma çok iyidir saolsun kendisi kızla düzgün konuş dedi. sinir oldum ya hastanede bile ciddiyetsizlik

İnanmıyorum yaa Nasıl böyle bir şey söyleyebilir, hadsiz resmen.. Artık erkeklerle göz göze gelmeye korkar oldum ya..

Terbiyesize bak yaaaaa
Acimadan şikayet etmek lazım bunları
Ama vicdan işte

İnanmıyorum yaa Nasıl böyle bir şey söyleyebilir, hadsiz resmen.. Artık erkeklerle göz göze gelmeye korkar oldum ya..
aynen canım ya vallahş bende çok sinir oldum erkek arkadaşıma anlattım o sinirle oda diyoki ben boşuna seni dışarı tek yollamak istemiyorum diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…