- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Bende de var off ya, anneme beraber gidelim oraya gelince dedim, tek gidemem ben de.. :/ Şu ara çok kötü, hindistan cevizi yağı aldım, iyi geliyormuş.kız bende hemoroid var ama kadın cerrah bulamadım o bölüm bakarmış ona :S
GünaydınGünaydın canlarim benimmm
Gönder bana ben oynarım onunla tipsiz şey.ahhaaaa kedişimin saldırısına uğradım şu annn
Adım atar gibi zıplamayı gözümde canlandıramadımKesin düşerim ben ondan
Gidersin canım böyle güzel bir iş için kalması hiiiç sorun değil.kızlar bugün spor günümdü ama acil ameliyata girmek zorunda olan bir arkadaşımın yakını için kan vermeye gittim kan grubum tutuyordu kan aldılar hemogram testi yaptı değerleriniz düşük kan veremezsiniz dedi sağlık açısından sorun yok ama vermeye uygun değil dedi kadın çıktım döndüm
spor da yalan oldu
yarın gitcem inşallah
Hangi hastane? Adres ver gelelim.ay bu aralar bende de var o yabende yarın doktora gidicem kan vericem ama ben vücuduma iğne girince bayılıyorum kızlar yarın gelemezsem topiğe bilin ki bayılmış iki seksen yatıyorumdur
Gün bitmeden bildirim yapiyim bari :)
70 squat
60 üçgen
50 mekik
40 arkaya tekme
4dk abs
İyi geceler tatlı rüyalar herkesee bu gece dileklerinizi yazıp saksiya gommeyi unutmayın)
Kız bende saksı yokmuş napsam dileği yazıp yutsammihahahaha
Hindistan cevizi yağı saça da çok iyi geliyormuş. Hangi marka aldın? Nereden?Bende de var off ya, anneme beraber gidelim oraya gelince dedim, tek gidemem ben de.. :/ Şu ara çok kötü, hindistan cevizi yağı aldım, iyi geliyormuş.
Offf neler yapıyorlar yaaaGönder bana ben oynarım onunla tipsiz şey.
Bak millet neler yapıyor
Yaa bebeğim dehşet kilo verdiriyordur bu spor.Offf neler yapıyorlar yaaa
Zıplayarak squat yapıyorlar
tamam bizim bura cevre yolunda bi hastane var oraHangi hastane? Adres ver gelelim.
Gönder bana ben oynarım onunla tipsiz şey.
Bak millet neler yapıyor
ben bu trambolinde powerjumpi cok yptim ama acayip kilo verdiyor yaa :)Gönder bana ben oynarım onunla tipsiz şey.
Bak millet neler yapıyor
yok bebegm bn eririm byle yapsam hafif yapiyorum daha cok sikilasmaya yonelik tabi kalori kaybi oluyo yine ama dengede tutuyorumOfff feci kalori yaktiriyoduryoksa sende mi böyle yapiyosun melekes
ben bu trambolinde powerjumpi cok yptim ama acayip kilo verdiyor yaa :)
2 yili gecti heralde canim saglam saglam evdeki herkes zipliyo tepesindeNee güzeeeeeeelllne zamandr kullaniyorsun canim saglam bisey mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?