Ok canim anladim...bende bu aksam baslayayim..
buyutmek istiyorum. .30 gunluk programla baslicam..mesela 200 squat diyor tek seferde mi yapilcakBaşla elbette ama büyütmek istersen, alıştıktan sonra ağırlık kullanarak yapmalısın. İlk denemelerini de ayna karşısında yap.
20-25lik setler halinde, her set arasında 5-10 sn dinlenerek yapabilirsiniz.buyutmek istiyorum. .30 gunluk programla baslicam..mesela 200 squat diyor tek seferde mi yapilcak
Benim de yapmam lazım ya ama hiç isteğim yok çünkü şu an kaldığım eve geçici gözüyle bakıyorum. 1 yıl daha burdayım sonra vınnn.. O yüzden şu evi öyle dip köşe temizlemek dahi istemiyorum.Slm kizlarr bugün büyük temizlik yaptim uzun zamnfr şöyle dip bucak temizlik yapmiyordum spor yok bugün ama aktif bi gündü
hayalımdeki vucutSpor yapmazsan böyle olursun oysa ki sporla şöyle;
Alkışlanacak bir şey değil Lunem ama kaslar tekrardan alışana kadar az tutacağım :)
Olsun hiç yapmamaktan iyidir. Ağrın olduğunu biliyorum, yine de çaba göstermen takdire şayan bence.Alkışlanacak bir şey değil Lunem ama kaslar tekrardan alışana kadar az tutacağım :)
Bugun 15 dk trambolin ve 50 squat yaptim. Yatili misafirimiz oldugu icin daha fazla yapamicam kizlar :)
kuzum 1 yıl da olsa biraz daha sevimlileştirsen evi bence mutlu olursun20-25lik setler halinde, her set arasında 5-10 sn dinlenerek yapabilirsiniz.
Benim de yapmam lazım ya ama hiç isteğim yok çünkü şu an kaldığım eve geçici gözüyle bakıyorum. 1 yıl daha burdayım sonra vınnn.. O yüzden şu evi öyle dip köşe temizlemek dahi istemiyorum.
Yok zeytin saklanma modunda kuzenimin bebegi var ondan korkuyo
Zeytini zıplatabildin mi bari?
kuzum 1 yıl da olsa biraz daha sevimlileştirsen evi bence mutlu olursun
annen veya kardeşlerinin yanına gelme imkanı yokmu canım arada ?
anladım canım gecmiş olsunYok canım ya nesini sevimlileştircem nefret ediyorum desem yeridir valla, ben burayı 2 yıldır kabullenemedim, 1 yıl da kabullenemem. Buradan gittiğim an sileceğim hafızamdan bu ili, ilçeyi.. Kardeşlerimin okulu var olmasa da asla gelmezler buraya.. Geçen sene seminer dönemi gelmişlerdi, bir daha asla gelmeyiz diyorlar. Annem de gelemiyor, geçen dönem 1 haftalık gelebildi. Bu dönem de gelecekti ama babam ameliyat oldu geçen hafta, kaldı.
Tabi canım buna şükür, ya daha kötü bir yere atanmış olsaydım, en azından can güvenliğim tehlikede değil. 55 günüm kaldı memlekete gitmeme, sabrediyorum.anladım canım gecmiş olsun
kızlarda sıkılıyor heralde ama sende yanlız kalıyorsun dayan az kalmış
senin yaşadığun durumu ben 4 sene okulda okurken yaşadım
günleri sayardım bitmezdi geciş yapacam dedim o da olmadı
mecburen çektim neyse Allaha şükür yinede bir işimiz var diyelim
neyseki öğretmensin ya bizim gibi işin olsa 20 gün tatil :sTabi canım buna şükür, ya daha kötü bir yere atanmış olsaydım, en azından can güvenliğim tehlikede değil. 55 günüm kaldı memlekete gitmeme, sabrediyorum.
O 2 aylık yaz tatili bana yetmiyor hasret gidermek için ama çok şükür tabi.. 1 sene sonra İstanbula tayin isteyeceğim inşallah.. Muhtemelen evlendikten sonra orda yaşayacağız.neyseki öğretmensin ya bizim gibi işin olsa 20 gün tatil :s
neyseki kendi ilimdeyim
o kadar bekledim işsiz sırf baska ile gitmemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?