fitim fitsin fit (squat)

Başla elbette ama büyütmek istersen, alıştıktan sonra ağırlık kullanarak yapmalısın. İlk denemelerini de ayna karşısında yap.
buyutmek istiyorum. .30 gunluk programla baslicam..mesela 200 squat diyor tek seferde mi yapilcak

Slm kizlarr bugün büyük temizlik yaptim uzun zamnfr şöyle dip bucak temizlik yapmiyordum spor yok bugün ama aktif bi gündü

buyutmek istiyorum. .30 gunluk programla baslicam..mesela 200 squat diyor tek seferde mi yapilcak
20-25lik setler halinde, her set arasında 5-10 sn dinlenerek yapabilirsiniz.
Slm kizlarr bugün büyük temizlik yaptim uzun zamnfr şöyle dip bucak temizlik yapmiyordum spor yok bugün ama aktif bi gündü
Benim de yapmam lazım ya ama hiç isteğim yok çünkü şu an kaldığım eve geçici gözüyle bakıyorum. 1 yıl daha burdayım sonra vınnn.. O yüzden şu evi öyle dip köşe temizlemek dahi istemiyorum.

kuzum 1 yıl da olsa biraz daha sevimlileştirsen evi bence mutlu olursun
annen veya kardeşlerinin yanına gelme imkanı yokmu canım arada ?

kuzum 1 yıl da olsa biraz daha sevimlileştirsen evi bence mutlu olursun
annen veya kardeşlerinin yanına gelme imkanı yokmu canım arada ?

Yok canım ya nesini sevimlileştircem nefret ediyorum desem yeridir valla, ben burayı 2 yıldır kabullenemedim, 1 yıl da kabullenemem. Buradan gittiğim an sileceğim hafızamdan bu ili, ilçeyi.. Kardeşlerimin okulu var olmasa da asla gelmezler buraya.. Geçen sene seminer dönemi gelmişlerdi, bir daha asla gelmeyiz diyorlar. Annem de gelemiyor, geçen dönem 1 haftalık gelebildi. Bu dönem de gelecekti ama babam ameliyat oldu geçen hafta, kaldı.

anladım canım gecmiş olsun
kızlarda sıkılıyor heralde ama sende yanlız kalıyorsun dayan az kalmış
senin yaşadığun durumu ben 4 sene okulda okurken yaşadım
günleri sayardım bitmezdi geciş yapacam dedim o da olmadı
mecburen çektim neyse Allaha şükür yinede bir işimiz var diyelim

Tabi canım buna şükür, ya daha kötü bir yere atanmış olsaydım, en azından can güvenliğim tehlikede değil. 55 günüm kaldı memlekete gitmeme, sabrediyorum.

Tabi canım buna şükür, ya daha kötü bir yere atanmış olsaydım, en azından can güvenliğim tehlikede değil. 55 günüm kaldı memlekete gitmeme, sabrediyorum.
neyseki öğretmensin ya bizim gibi işin olsa 20 gün tatil :s
neyseki kendi ilimdeyim
o kadar bekledim işsiz sırf baska ile gitmemek için

neyseki öğretmensin ya bizim gibi işin olsa 20 gün tatil :s
neyseki kendi ilimdeyim
o kadar bekledim işsiz sırf baska ile gitmemek için
O 2 aylık yaz tatili bana yetmiyor hasret gidermek için ama çok şükür tabi.. 1 sene sonra İstanbula tayin isteyeceğim inşallah.. Muhtemelen evlendikten sonra orda yaşayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…