Ben varım aşkım yetmez mi? Herkes işte.Kimse yokk
Bugun 40 dakka fitnes 20 dakka plates 100 atlayış ip 20 dakka hulahop çevirdim şarkı sesi duydukçada dans ederimElbette. Spor yapıyor musun?
Sende yoktu askim herkes yoğun heraldeBen varım aşkım yetmez mi? Herkes işte.
Ooo gayet iyi.Bugun 40 dakka fitnes 20 dakka plates 100 atlayış ip 20 dakka hulahop çevirdim şarkı sesi duydukçada dans ederim
Bu aralar öyleyim bebeğim ya. Hem de çok yoğun olacağım şu önümüzdeki zamanlarda.Sende yoktu askim herkes yoğun heraldeyoksa yetmezzzz misinnnn
Teşekkürler ha ayrıca ben 9. Grup da zayıflama yarışmasındayım sorun olmaz her haldeOoo gayet iyi.
Yoo hiçbir problem yok. İstediğin topikte olabilirsin. Bildirim ver düzenli yeter. Hoş geldin.Teşekkürler ha ayrıca ben 9. Grup da zayıflama yarışmasındayım sorun olmaz her halde
Bugun 40 dakka fitnes 20 dakka plates 100 atlayış ip 20 dakka hulahop çevirdim şarkı sesi duydukçada dans ederim
Hoşbulduk canım çok soru soruyorum ama bana biraz bilgi verirmisin kaç la başlicam hangi sporları yapabilirimYoo hiçbir problem yok. İstediğin topikte olabilirsin. Bildirim ver düzenli yeter. Hoş geldin.
Tatlıbikızla size böyle fotoğraflar atacağız. Kendisi sıkı ve dik popolu bir afet oldu çünkü.
Teşekkürler canım gerçekten 20 dakka yapıyorum inanılmaz yanıyo başta çok acıyordu 1,5 kg ağırlığında çünkü şimdi çok iyi gidiyo belim çok ince zaten kilolu olmama rağmenOooo süpersin canimhulahop beli iyi inceltiyodur
Elbette sorabilirsin ben spor programın var olunca karışmak istemedim. Memnun değil misin sporundan?Hoşbulduk canım çok soru soruyorum ama bana biraz bilgi verirmisin kaç la başlicam hangi sporları yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?