istanbulda yaşıyorum aslında çok güzel bir şehir ama gezmek için ama trafiği pahalılığı vs ne yazıkki çok zorO 2 aylık yaz tatili bana yetmiyor hasret gidermek için ama çok şükür tabi.. 1 sene sonra İstanbula tayin isteyeceğim inşallah.. Muhtemelen evlendikten sonra orda yaşayacağız.
Ben de İstanbulu hiç sevmiyorum canım, hatta büyük konuşmuştum zamanında, en son yaşamak isteyeceğim şehir demiştim, al işte sen misin öyle diyen, tıpış tıpış gideceğimistanbulda yaşıyorum aslında çok güzel bir şehir ama gezmek için ama trafiği pahalılığı vs ne yazıkki çok zor
yani hem istanbulu seviyorum hemde nefret ediyorum tikka
hayırlısı olsun canımm
inşallah canım olsun istanbulun güzellikleri hiç bir şehirde yok bence gecen 3 günlük turumda çok eğlendimBen de İstanbulu hiç sevmiyorum canım, hatta büyük konuşmuştum zamanında, en son yaşamak isteyeceğim şehir demiştim, al işte sen misin öyle diyen, tıpış tıpış gideceğimYakın olursak görüşürüz kuzum
İyi gecelerrr :))iyi geceler kızlar
İyi geceler canımiyi geceler kızlar
Hayat sana güzel genç insanSelam kizlarrr
universitemin bahar şenliği konserleri başladıii
Bugün bir sürü zıpladim oynadım kafa salladım
Spor yapamadimm
Hala başım dönüyor
Canım absürd bi ortam olcagini zannetmiyorumİyi geceler canım
Hayat sana güzel genç insan
Erkek arkadaşım da 2 gündür gidiyor, içten içe istemiyorum ama sıkmak da istemiyorum diye susuyorum.
Saldım çayıra mevlam kayıra :) Canım iyi geceler..Canım absürd bi ortam olcagini zannetmiyorum
Tabi en iyisini sen bilirsin ama sıkma boşver
3 günlük bi şey zaten
İyi geceler tatlim:)Saldım çayıra mevlam kayıra :) Canım iyi geceler..
Sağol kuzum, insaallah öyle geçerTikkam kıyamam yaa bunalmanı anlıyorum dersem yalan olur. Umarım günler sana su gibi geçsin.
Nerelerdesiniz fıstıklaaaaaaarrr
Bildirim zamanı
♥ 40 dk pilates ( sadece karın )
♥ 50 sumo squat
♥ 50 squat
♥ 50 selülit savar haraketi
♥ 15 yarım şınav
♥ 300 thing master aletiyle iç bacak çalışma
Soğuma
Elbette. Spor yapıyor musun?Kızlar bende bu gurupta olmak istiyorum benide alırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?