fitim fitsin fit (squat)

O 2 aylık yaz tatili bana yetmiyor hasret gidermek için ama çok şükür tabi.. 1 sene sonra İstanbula tayin isteyeceğim inşallah.. Muhtemelen evlendikten sonra orda yaşayacağız.
istanbulda yaşıyorum aslında çok güzel bir şehir ama gezmek için ama trafiği pahalılığı vs ne yazıkki çok zor
yani hem istanbulu seviyorum hemde nefret ediyorum tikka
hayırlısı olsun canımm

istanbulda yaşıyorum aslında çok güzel bir şehir ama gezmek için ama trafiği pahalılığı vs ne yazıkki çok zor
yani hem istanbulu seviyorum hemde nefret ediyorum tikka
hayırlısı olsun canımm
Ben de İstanbulu hiç sevmiyorum canım, hatta büyük konuşmuştum zamanında, en son yaşamak isteyeceğim şehir demiştim, al işte sen misin öyle diyen, tıpış tıpış gideceğim Yakın olursak görüşürüz kuzum

inşallah canım olsun istanbulun güzellikleri hiç bir şehirde yok bence gecen 3 günlük turumda çok eğlendim
tarih yatan büyük bir şehir

İyi geceler canım

Hayat sana güzel genç insan
Erkek arkadaşım da 2 gündür gidiyor, içten içe istemiyorum ama sıkmak da istemiyorum diye susuyorum.
Canım absürd bi ortam olcagini zannetmiyorum
Tabi en iyisini sen bilirsin ama sıkma boşver
3 günlük bi şey zaten

Tikkam kıyamam yaa bunalmanı anlıyorum dersem yalan olur. Umarım günler sana su gibi geçsin.

Nerelerdesiniz fıstıklaaaaaaarrr
Bildirim zamanı

♥ 40 dk pilates ( sadece karın )
♥ 50 sumo squat
♥ 50 squat
♥ 50 selülit savar haraketi
♥ 15 yarım şınav
♥ 300 thing master aletiyle iç bacak çalışma
Soğuma

selam kızlar bugün ben yoğun olucam bir uğrıyım dedim :) şimdi evi toplıcam 2 hafta sonra sınavlarım başladığı için önümüzdeki 3 gün notlarımı çıkarmam gerek hepinizi çok öptümmm :) sporumu yapınca bildirim için girerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…