- 28 Mayıs 2014
- 1.747
- 1.844
- 333
- 33
Günaydın kızlar spor bildirimlerini saat kaçta yapıyoruz
Sporunu yaptiktan sonra bildirimini yapabilirsin belirli bir saat yok :)Günaydın kızlar spor bildirimlerini saat kaçta yapıyoruz
Spor bitiminde belli bir saat yok.Günaydın kızlar spor bildirimlerini saat kaçta yapıyoruz
Benim de canım, göz batması geçmedi hala, 2 tane damla kullanıyorum günde 3 defa..bende geriye dönüp okuyamıyorum gözler ağrıyortikkam
Spor bildirimi yapıyoruz sadece. Diğerini zayıflama yarışmaları ya da topiklerinde yapabilirsin.lune ben kardıyo baslıcam dıyetle bırlıkte ondan sonra ıstedıgım kıloya geldıkden sonra squat baslıcam.spor yemek bıldırımlerımı hergun yapmam gerekıyordu dımı
Günaydın güzelim.Günaydın fit kızlar
Ooo hadi kalk ben spora geçiyorum beraber yapalım.Hala yatıyorum he, bugün çok tembelim
kuzum o çok hoş ama ben tam beceremedim yaKizlaaarrr saçlarinizi fönlemeyi hepimiz seviyoruz değil mi bende çok seviyorum ama hem yipramasindan hemde dökülmesinden korktuğum için sadece özel günlerde yapıyorum ama sekillendirmeden de olmuyor saçı benim çok severek kullandigim bi yöntem var sacimi sarmak için belki sizin de hoşunuza gider link vermeyi bilmiyorum ama saç bandiyla bukle yapımı yazin birsürü video var :)
kuzum o çok hoş ama ben tam beceremedim ya
Ohhhh valla keyfim keyf
ya o saçın içinden geçirip dolama kısmını düzgün yapamadımVideo izledin mi kuzum cok basit aslında ben onu saç bandıyla degilde kilotlu çorabin kalin bel kısmını kestim o iki katli ya kilotlu çorabin geri kalan kismini da icine doldurup diktim daha kalin ve dogal bukleler oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?