fitim fitsin fit (squat)

lune ben kardıyo baslıcam dıyetle bırlıkte ondan sonra ıstedıgım kıloya geldıkden sonra squat baslıcam.spor yemek bıldırımlerımı hergun yapmam gerekıyordu dımı

lune ben kardıyo baslıcam dıyetle bırlıkte ondan sonra ıstedıgım kıloya geldıkden sonra squat baslıcam.spor yemek bıldırımlerımı hergun yapmam gerekıyordu dımı
Spor bildirimi yapıyoruz sadece. Diğerini zayıflama yarışmaları ya da topiklerinde yapabilirsin.
Haftanın 3-4 günü yapsan iyi olur.

Kizlaaarrr saçlarinizi fönlemeyi hepimiz seviyoruz değil mi bende çok seviyorum ama hem yipramasindan hemde dökülmesinden korktuğum için sadece özel günlerde yapıyorum ama sekillendirmeden de olmuyor saçı benim çok severek kullandigim bi yöntem var sacimi sarmak için belki sizin de hoşunuza gider link vermeyi bilmiyorum ama saç bandiyla bukle yapımı yazin birsürü video var :)

kuzum o çok hoş ama ben tam beceremedim ya

kuzum o çok hoş ama ben tam beceremedim ya

Video izledin mi kuzum cok basit aslında ben onu saç bandıyla degilde kilotlu çorabin kalin bel kısmını kestim o iki katli ya kilotlu çorabin geri kalan kismini da icine doldurup diktim daha kalin ve dogal bukleler oluyor :)

Video izledin mi kuzum cok basit aslında ben onu saç bandıyla degilde kilotlu çorabin kalin bel kısmını kestim o iki katli ya kilotlu çorabin geri kalan kismini da icine doldurup diktim daha kalin ve dogal bukleler oluyor :)
ya o saçın içinden geçirip dolama kısmını düzgün yapamadım
bu sekilde demi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…