- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Pascal gitti kız bu haftatabiki lune ceza olarak düşünmedim zaten hakedeyim bende o zaman al beni mesaja tekrar
donecegim bomba gibi zamanı geldi evet ya baya sessiz kalmıştır ne oldu ki oralarda survivor izleyemiyorumda zaten ne oluyor bilmiyorum
Pascal gitti kız bu hafta
10×2 abs bittim ben her tarafım dağıldı saçı başı saymıyorum
tövbe bidaha beslenmeme dikkat etmezsem kaçamak yaparsam herkesin hareketlerini ben yapiyim
La Lune tatlibikiz saygilar efemmm:)
bende geriye dönüp okuyamıyorum gözler ağrıyorKızlar haftada 1 gün tv açıyorum o da cuma günleri :) Televizyona baktığım için burda değildim. Bayağı sayfalarca konuşmuşsunuz ya, hepsini tek tek okuyamayacağım sanırsam
Merhaba Lune hanimcim
1. Artik bacak arkamda selülitlerim yok popom daha yuvarlak dar ve kalkik
2. Kendime özel zaman ayirmanin daha enerjik ve daha geç yorulmanin mutluluğunu yasiyorum :)
3. Tam bir dost ve iyi bir yol gösterici mantikli otorite sahibi ♡
4. Bacaklarim ağırlıkla squat yaptiğim halde kalinlaşmadi aksine 1 2 cm incelme var
5. Ideal vücutta bile olsanız daha dik ve dolgun popoya kimse hayir diyemez sizde squat yapin :)
İsinma
120 squat
40 sumo squat
90 mekik
8 min abs
60 üçgen
Bir daha cıssa tövbe ettiririz biz adamı.10×2 abs bittim ben her tarafım dağıldı saçı başı saymıyorum
tövbe bidaha beslenmeme dikkat etmezsem kaçamak yaparsam herkesin hareketlerini ben yapiyim
La Lune tatlibikiz saygilar efemmm:)
Olsun tatlı çoğu muhabbet sohbet zaten. Seni de merak ettik ama araKızlar haftada 1 gün tv açıyorum o da cuma günleri :) Televizyona baktığım için burda değildim. Bayağı sayfalarca konuşmuşsunuz ya, hepsini tek tek okuyamayacağım sanırsam
Günaydın hepinize sabah şekerlerimGünaydın canlarımmmm
Var tabiki ama düzenli ve sürekli çalısman lazimselülitlere yararı var mı gercekten
Günaydın canlarimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?