fitim fitsin fit (squat)

Evetttt aranan kacak bulundu fotograflari cekildi simdi kimler zeytini gormek istiyor parmak kaldirsinnn ve de pro olan saygideger arkadaslarim :) toplu mesaj acsanizda direk oraya atsam tek tek zor oluyor telefonda

Selam
Bizi ihmal ettiğin için sana bu haftalık ceza verdik mesajda yoksun ama bomba gibi dön diğer mesajda şaşırt bizi. Özledikk seni.

Ya ısırırim o kulaklarını koparirim gözlerini patlatirim onun

Hosgeldin dead im naslsinnn

Kızlar şekerpancarı nerdee
Kocişiyle keyiftedir. Benimki de komik kedi videosu izliyor yanda.

Evetttt aranan kacak bulundu fotograflari cekildi simdi kimler zeytini gormek istiyor parmak kaldirsinnn ve de pro olan saygideger arkadaslarim :) toplu mesaj acsanizda direk oraya atsam tek tek zor oluyor telefonda
Buraya yüklesen olmaz mı peki?

Seni seviyoruz Dead

Hosgeldinnn bebegimmmmm :))) tamamen kavusmaya az kaldi desene Deaddd bomba gibi donuyorrr :)))
evet canım az kaldı hazırım dönmeye sıkı bir program yapmam şart baya ara verdim
Ya ısırırim o kulaklarını koparirim gözlerini patlatirim onun

Hosgeldin dead im naslsinnn

Kızlar şekerpancarı nerdee
iyiyim canım ama iki yıl evde yattıktan sonra ağır geldi çalışmak cok yoruluyorum resmen aksam bayılıyorum alismaya başladım ama evinçoğu eksigide tamam yakında bomba gibi donebilirim

Selam
Bizi ihmal ettiğin için sana bu haftalık ceza verdik mesajda yoksun ama bomba gibi dön diğer mesajda şaşırt bizi. Özledikk seni.

Kocişiyle keyiftedir. Benimki de komik kedi videosu izliyor yanda.
lune iyi yapmışsın özel mesaja almamakla sonuçta ben ugrayamadim spor da yapmadim haketmedim yani kural kuraldır calisayim haftaya hakedeyim değil mi sizi cok seviyorum ben ya

lune iyi yapmışsın özel mesaja almamakla sonuçta ben ugrayamadim spor da yapmadim haketmedim yani kural kuraldır calisayim haftaya hakedeyim değil mi sizi cok seviyorum ben ya
Elbette kuzum bu seni cezalandırma isteğimizden değil, bize daha çok vakit ayırmanı istediğimizden. Bomba gibi dön hem sporlarla hem de bildirimlerle.

Kuzum benımmm bizde senı sewıyoruz bomba gıbı don aramıza beklıyoruz suwıwor topiğide sensiz kalmıştır kız

Bildirim zamaniiiii :)

+50 ler beslenmeme dikkat etmeme cezalari :s

30+50 sağa sola yatma
50+50 arkaya tekme
60+50 mekik
70+50 üçgen
50 squat bugün dinlenme günüm cezamı yerine getirmek için boş gecmedim

Öpüyorum herkesi iyi akşamlar kizlar

Ooo supersinnnn
Lunenin cezası olan abs nerdaaaaa

Aferin gececi tayfa.
Hadi bakalım absyi de yap yarın bakarım. Öpüldün.

Merhaba Lune hanimcim
1. Artik bacak arkamda selülitlerim yok popom daha yuvarlak dar ve kalkik
2. Kendime özel zaman ayirmanin daha enerjik ve daha geç yorulmanin mutluluğunu yasiyorum :)
3. Tam bir dost ve iyi bir yol gösterici mantikli otorite sahibi ♡
4. Bacaklarim ağırlıkla squat yaptiğim halde kalinlaşmadi aksine 1 2 cm incelme var
5. Ideal vücutta bile olsanız daha dik ve dolgun popoya kimse hayir diyemez sizde squat yapin :)

Elbette kuzum bu seni cezalandırma isteğimizden değil, bize daha çok vakit ayırmanı istediğimizden. Bomba gibi dön hem sporlarla hem de bildirimlerle.
tabiki lune ceza olarak düşünmedim zaten hakedeyim bende o zaman al beni mesaja tekrar

Kuzum benımmm bizde senı sewıyoruz bomba gıbı don aramıza beklıyoruz suwıwor topiğide sensiz kalmıştır kız
donecegim bomba gibi zamanı geldi evet ya baya sessiz kalmıştır ne oldu ki oralarda survivor izleyemiyorumda zaten ne oluyor bilmiyorum

Nerelerdesin kizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…