Selamselam kızlar bir laptop aldım ayrıca internet aldım ama daha baglamadilar bir hafta bekleyecekmisim az kaldı kavusmamizatartı aldım ayrıca herşey tamam hazırım geri dönüşe telefonumun internet paketi bitmis o yüzden gelemiyorum şu internet baglansa da gelsem ozledim buraları
Kocişiyle keyiftedir. Benimki de komik kedi videosu izliyor yanda.Ya ısırırim o kulaklarını koparirim gözlerini patlatirim onun
Hosgeldin dead im naslsinnn
Kızlar şekerpancarı nerdee
Buraya yüklesen olmaz mı peki?Evetttt aranan kacak bulundu fotograflari cekildi simdi kimler zeytini gormek istiyor parmak kaldirsinnnve de pro olan saygideger arkadaslarim :) toplu mesaj acsanizda direk oraya atsam tek tek zor oluyor telefonda
Olabilir ama kaldiririm 10 dk icinde o zaman :)Buraya yüklesen olmaz mı peki?
Seni seviyoruz Deadselam kızlar bir laptop aldım ayrıca internet aldım ama daha baglamadilar bir hafta bekleyecekmisim az kaldı kavusmamizatartı aldım ayrıca herşey tamam hazırım geri dönüşe telefonumun internet paketi bitmis o yüzden gelemiyorum şu internet baglansa da gelsem ozledim buraları
O zaman özel mesaj açıyorum. Görmek isteyenler mesajımı beğensin.Olabilir ama kaldiririm 10 dk icinde o zaman :)
evet canım az kaldı hazırım dönmeye sıkı bir program yapmam şart baya ara verdimHosgeldinnn bebegimmmmm :))) tamamen kavusmaya az kaldi desene Deaddd bomba gibi donuyorrr :)))
iyiyim canım ama iki yıl evde yattıktan sonra ağır geldi çalışmak cok yoruluyorum resmen aksam bayılıyorumYa ısırırim o kulaklarını koparirim gözlerini patlatirim onun
Hosgeldin dead im naslsinnn
Kızlar şekerpancarı nerdee
lune iyi yapmışsın özel mesaja almamakla sonuçta ben ugrayamadim spor da yapmadim haketmedim yani kural kuraldır calisayim haftaya hakedeyim değil miSelam
Bizi ihmal ettiğin için sana bu haftalık ceza verdik mesajda yoksun ama bomba gibi dön diğer mesajda şaşırt bizi. Özledikk seni.
Kocişiyle keyiftedir. Benimki de komik kedi videosu izliyor yanda.
Elbette kuzum bu seni cezalandırma isteğimizden değil, bize daha çok vakit ayırmanı istediğimizden. Bomba gibi dön hem sporlarla hem de bildirimlerle.lune iyi yapmışsın özel mesaja almamakla sonuçta ben ugrayamadim spor da yapmadim haketmedim yani kural kuraldır calisayim haftaya hakedeyim değil misizi cok seviyorum ben ya
Kuzum benımmm bizde senı sewıyoruz bomba gıbı don aramıza beklıyoruz suwıwor topiğide sensiz kalmıştır kızlune iyi yapmışsın özel mesaja almamakla sonuçta ben ugrayamadim spor da yapmadim haketmedim yani kural kuraldır calisayim haftaya hakedeyim değil misizi cok seviyorum ben ya
Ooo supersinnnnBildirim zamaniiiii :)
+50 ler beslenmeme dikkat etmeme cezalari :s
30+50 sağa sola yatma
50+50 arkaya tekme
60+50 mekik
70+50 üçgen
50 squat bugün dinlenme günüm cezamı yerine getirmek için boş gecmedim
Öpüyorum herkesi iyi akşamlar kizlar
Ooo supersinnnn
Lunenin cezası olan abs nerdaaaaa
HahahahaAz soluklaniyim yapicam kiz tirledim haaa
Bildirim zamaniiiii :)
+50 ler beslenmeme dikkat etmeme cezalari :s
30+50 sağa sola yatma
50+50 arkaya tekme
60+50 mekik
70+50 üçgen
50 squat bugün dinlenme günüm cezamı yerine getirmek için boş gecmedim
Öpüyorum herkesi iyi akşamlar kizlar
Eveeet Selin Hanım;
1. O günden bu güne neler değişti hayatında?
2. Sporun sana katkı sağladığını düşünüyor musun?
3. Lune nasıl biri?
4.Bacakların kalınlaştı mı?
5. Yeni katılmak isteyen arkadaşlara tavsiyelerin nelerdir?
tabiki lune ceza olarak düşünmedim zaten hakedeyim bende o zaman al beni mesaja tekrarElbette kuzum bu seni cezalandırma isteğimizden değil, bize daha çok vakit ayırmanı istediğimizden. Bomba gibi dön hem sporlarla hem de bildirimlerle.
Kuzum benımmm bizde senı sewıyoruz bomba gıbı don aramıza beklıyoruz suwıwor topiğide sensiz kalmıştır kız
Nerelerdesin kizzzzzMerhaba Lune hanimcim
1. Artik bacak arkamda selülitlerim yok popom daha yuvarlak dar ve kalkik
2. Kendime özel zaman ayirmanin daha enerjik ve daha geç yorulmanin mutluluğunu yasiyorum :)
3. Tam bir dost ve iyi bir yol gösterici mantikli otorite sahibi ♡
4. Bacaklarim ağırlıkla squat yaptiğim halde kalinlaşmadi aksine 1 2 cm incelme var
5. Ideal vücutta bile olsanız daha dik ve dolgun popoya kimse hayir diyemez sizde squat yapin :)
Topiğe gelip hala bizimle olan ilk üç
Kendilerine beni hiç yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum.
Sizsiz bu topik olamazdı.Ayy duygulandım yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?