- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Gunaydin :) tum annelerimizin anneler gunu kutlu olsun.SekerPancarii topigimizin genc annesi anneler gunun kutlu olsun btanemmm
Bugun yokum yine kizlar piknige gidiyorum opuldunuzzzz:)))
Karıncam kutladı mı miniğin? Ne yaptınız?
Benim de yakın. O yüzden pili bitmiş gibiyim, enerjim çok az. Her iş gözümde büyüyorRegl oldum kızlar spor yalan oldu
Minik öptü beni tabi daha küçük olduğu için ben dedim anneler günümü kutla kizim diye o da kutluk anne dedi ve sarıldıgüzel bi kahvaltı yaptik annemlerde piknik yapicaz bahçede
Yardıma geliym askiiiiimBenim de yakın. O yüzden pili bitmiş gibiyim, enerjim çok az. Her iş gözümde büyüyor
Benim de yakın. O yüzden pili bitmiş gibiyim, enerjim çok az. Her iş gözümde büyüyor
Sporumu yaparken dötümü kaldıramadığım yerde destek olursunYardıma geliym askiiiiim
Kız pancar yerim senin o minigini
Dışarı cikicam kuzum dinlenemiycemSporumu yaparken dötümü kaldıramadığım yerde destek olursun
Kıyamam kuzum hastasın sen yat dinlen güzelce. Pazarın keyfini çıkar. Ah bu haftasonular keşke daha uzun olsalar.
Dışarı cikicam kuzum dinlenemiycem
Babam bütün ütüleri bana yigdi yine
annem camasirlari topla didiii
Ne zaman bıraktım ki kadın iyi alıştıAnnene iş birakma bugün kiz
Allah kolaylık versin kuzum yaa. Ben sana yardım etsem keşke.Dışarı cikicam kuzum dinlenemiycem
Babam bütün ütüleri bana yigdi yine
annem camasirlari topla didiii
Amaaan boşver kız ev işiniAllah kolaylık versin kuzum yaa. Ben sana yardım etsem keşke.
Ben spora kaçıyorum kuzum, çalarız yine akşam falan. Şu kot pantolon yarışması katılımı bitti mi?Amaaan boşver kız ev işini
Çene calalim biz
Yok kiiz ay sonuna kadar var daha katılım suresiiiBen spora kaçıyorum kuzum, çalarız yine akşam falan. Şu kot pantolon yarışması katılımı bitti mi?
Yine topikçe katılıyor muyuzzzz?Ben spora kaçıyorum kuzum, çalarız yine akşam falan. Şu kot pantolon yarışması katılımı bitti mi?
Ben katıldım kuzum sen KatıldınYine topikçe katılıyor muyuzzzz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?