- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Norwe katılmadı mı? Ben sanki katıldı diye biliyorum onu..Ben katıldım kuzum sen Katıldın
Lune de katilcak sanırım
Melekes i de ikna ederiz
Selin le selin e de söyleriz
Dead de de söyleriz
Norwe ye de söyleriz
Yeni arkadaslara da soyleriz
(Unuttuğum kaldı miii)
Denk gelmedim ben kuzum katılmıştır belkiNorwe katılmadı mı? Ben sanki katıldı diye biliyorum onu..
iyiyim lunem anneler gününde anneanneme geldim aksam doncem burda teyzemlerin netten bakiyorum size benimde neti baglansa sporumuda yapcam bildirimde yapcam ama baglamadilar ya internet abone oldum internet yok ortadaDead bebeğim hayatın ne alemde? Neler yapıyorsun?
İsterseniz katılırız güzelim.Yine topikçe katılıyor muyuzzzz?
Ben katıldım kuzum sen Katıldın
Lune de katilcak sanırım
Melekes i de ikna ederiz
Selin le selin e de söyleriz
Dead de de söyleriz
Norwe ye de söyleriz
Yeni arkadaslara da soyleriz
(Unuttuğum kaldı miii)
O da olur kuzum ya, netsiz çok zor spor yapmak.iyiyim lunem anneler gününde anneanneme geldim aksam doncem burda teyzemlerin netten bakiyorum size benimde neti baglansa sporumuda yapcam bildirimde yapcam ama baglamadilar ya internet abone oldum internet yok ortada
evet lune ya geçen haftada doğalgazı acmadilar uğraşa uğraşa zor geldiler kombi yeniydi tekrar kontrol etmeleri lazimmis ama kontrol edecekler altı üstü kac gun beklettiler simdi de internet bugün yarın diye diye bakalım ne zaman geleceklerO da olur kuzum ya, netsiz çok zor spor yapmak.
Küçük yerler böyle hem usta bulması hem iş yaptırması çok zor.
En kısa zamanda hallolur da sana kavuşuruz.
katılmadım kuzumNorwe katılmadı mı? Ben sanki katıldı diye biliyorum onu..
Fistiklarimmm oncelikle topigimizin en genc annesinin anneler gununu kutluyorum ve sonra tum annelern anneler gunu kutlu olsun:)
Gelecegin anne adaylari olarak nasipse insallah hepimizin anneler gunu kutlu olsun:)
Bildirim zamanı:
100 squat
Kısa zamanda baya ısındırdı debelendirdi.
Yaandı yandı tüm karın bölgem, çok etkili ama bir o kadar da zor. Bacakları yukarı kaldırınca dimdik tutabiliyor musunuz yoksa bende mi sorun var? Dümdüz tutmaya çalışırsam çok titriyor.
Lunges sevmeyenler için bacak videosu. Bu da bonus olsun. Şimdi de yürüyüşe çıkacağız onun bildirimini de akşam veririm.
Evet aynen öyle, sporun da gayet iyi. 6 week 6 packs Jillian'ın mı?ben de katılıyım aranıza bari :) yanlıs anlamadıysam günlük yaptığımız sporu yazıyoruz oyle değil mi :)
30 days shred level 2x6
6 weeks 6 packs level 1x7
8 minutes abs
80 squat
40 dk pilates
Ekstra olarak 1,5 saat yüksek tempolu yürüyüş.Supersin fistiikkkkbugün benim off günüm yarin devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?