fitim fitsin fit (squat)

Ben katıldım kuzum sen Katıldın
Lune de katilcak sanırım
Melekes i de ikna ederiz
Selin le selin e de söyleriz
Dead de de söyleriz
Norwe ye de söyleriz
Yeni arkadaslara da soyleriz
(Unuttuğum kaldı miii)
Norwe katılmadı mı? Ben sanki katıldı diye biliyorum onu..

Dead bebeğim hayatın ne alemde? Neler yapıyorsun?
iyiyim lunem anneler gününde anneanneme geldim aksam doncem burda teyzemlerin netten bakiyorum size benimde neti baglansa sporumuda yapcam bildirimde yapcam ama baglamadilar ya internet abone oldum internet yok ortada

iyiyim lunem anneler gününde anneanneme geldim aksam doncem burda teyzemlerin netten bakiyorum size benimde neti baglansa sporumuda yapcam bildirimde yapcam ama baglamadilar ya internet abone oldum internet yok ortada
O da olur kuzum ya, netsiz çok zor spor yapmak.

Küçük yerler böyle hem usta bulması hem iş yaptırması çok zor.

En kısa zamanda hallolur da sana kavuşuruz.

Bildirim zamanı:
100 squat
Kısa zamanda baya ısındırdı debelendirdi.
Yaandı yandı tüm karın bölgem, çok etkili ama bir o kadar da zor. Bacakları yukarı kaldırınca dimdik tutabiliyor musunuz yoksa bende mi sorun var? Dümdüz tutmaya çalışırsam çok titriyor.
Lunges sevmeyenler için bacak videosu. Bu da bonus olsun. Şimdi de yürüyüşe çıkacağız onun bildirimini de akşam veririm.

O da olur kuzum ya, netsiz çok zor spor yapmak.

Küçük yerler böyle hem usta bulması hem iş yaptırması çok zor.

En kısa zamanda hallolur da sana kavuşuruz.
evet lune ya geçen haftada doğalgazı acmadilar uğraşa uğraşa zor geldiler kombi yeniydi tekrar kontrol etmeleri lazimmis ama kontrol edecekler altı üstü kac gun beklettiler simdi de internet bugün yarın diye diye bakalım ne zaman gelecekler kolay gelsin lune iyi hafta sonları hepinize ben yine bir ara uğrarım kendinize iyi bakın

Bildirimde veriyim dunde yazamadm disardaydm bgn yine cikcam.
Dun 100 squat sadece.
Bugun 75 mekik hocanin verdgi programa uyamadm nedense daha fazla yapmam gerekiyodu.
Pilatesten bi kac hareket yaptm bacak hharketi.

Fistiklarimmm oncelikle topigimizin en genc annesinin anneler gununu kutluyorum ve sonra tum annelern anneler gunu kutlu olsun:)
Gelecegin anne adaylari olarak nasipse insallah hepimizin anneler gunu kutlu olsun:)

Saol canim adaşim darisi sizlere inşallah

Supersin fistiikkkk bugün benim off günüm yarin devam

merhaba yarın ben de başlamak istiyorum ama kalçam fazla büyük fazla kilom da olduğu için henüz kiloları vermeden diyetle ve yürüyüşle birleştirsem benim kalçamda da bir sıkılaşma falan olur mu? ona göre yapmaya başlayacağım

ben de katılıyım aranıza bari :) yanlıs anlamadıysam günlük yaptığımız sporu yazıyoruz oyle değil mi :)

30 days shred level 2x6
6 weeks 6 packs level 1x7
8 minutes abs
80 squat
40 dk pilates
Evet aynen öyle, sporun da gayet iyi. 6 week 6 packs Jillian'ın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…