merhaba yarın ben de başlamak istiyorum ama kalçam fazla büyük fazla kilom da olduğu için henüz kiloları vermeden diyetle ve yürüyüşle birleştirsem benim kalçamda da bir sıkılaşma falan olur mu? ona göre yapmaya başlayacağım
anladım en iyisi ben önce fazlalıklardan vereyim biraz daha sonra sıkılaşma amacıyla yapabilirim ya da bilmiyorum kararsız kaldımOlur ama mantıklı olan önce cardio ile kiloların verilmesi sonra sıkılaşma yapılmasıdır. Yağların kasa dönüşürse kilo vermen zorlaşır. Ama yürüyüş gibi sporla diyetle beraber yapılırsa kilo vermeyi hızlandırır. Tempolu ve terledikten sonraki kısmı uzun olursa sıkılaşma da yapar.
Kaç kilo vermek hedefiniz?anladım en iyisi ben önce fazlalıklardan vereyim biraz daha sonra sıkılaşma amacıyla yapabilirim ya da bilmiyorum kararsız kaldım
15 kilo kadar fazlalığım varKaç kilo vermek hedefiniz?
Son 5 kgya kadar yürüyüşle versen o son kiloları da sıkılaşarak def etsen, hem vücudun deforme olmaz hem de daha zayıf görünürsün.15 kilo kadar fazlalığım var
benimde 15 kilo gibi fazlalıgım var beraber baslayalım hergun motıve edelım kendımızı olurmu15 kilo kadar fazlalığım var
Kesin oynama var üzerinde bu kadar pürüzsüz olamaz olmamalı
Geçmiş olsun canım. Stress midene vurmuştur.Kesin oynama var üzerinde bu kadar pürüzsüz olamaz olmamalı
Kızlar midem çok kötü ya, sabahtan beri zaten kalbimin üstüne öküz oturmuş gibiydi, çok sıkıntılıydım, şimdi midem başladı. Ne oluyor ya off..
Bütün bir gün huzursuzluk vardı içimde hala da var geçmedi. İçim sıkıldı :/Geçmiş olsun canım. Stress midene vurmuştur.
Bütün bir gün huzursuzluk vardı içimde hala da var geçmedi. İçim sıkıldı :/
Aynen, bir sebebi yok. İstifra ediyorum şimdi de, en iyisi nane limon falan yapayım belki rahatlatır.Sebepsiz yere mi tatlım? Biraz Kuran okusaydın, Allah ferahlık versin göğsünü açsın.
Uzan biraz dinlen canım, herhalde hasta olacaksın. Kimse yok mu yanında ben olsam bakardım sana tikkam ya.Aynen, bir sebebi yok. İstifra ediyorum şimdi de, en iyisi nane limon falan yapayım belki rahatlatır.
Yaptığım bir şey yok zaten tüm gün uzandım durdum, bakacak kimsem yok kuzum gel sen bak banaUzan biraz dinlen canım, herhalde hasta olacaksın. Kimse yok mu yanında ben olsam bakardım sana tikkam ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?