fitim fitsin fit (squat)

Ben öncesini bilmediğim için cnm, rutin kontrolmü yoksa bişey içinmi tahlil yaptırıyon

Ayy kizlar başim o kadar agriyo ki gözümü açamıyorum midem de bulaniyo üşüttüm heralde agri kesici aldim birazdan pilates yapicam nefesle açilirim biraz belki
Çok geçmiş olsun bitanem.
Bildirim
♥ 40 dk pilates ( strecing )
Esnemek iyi geldi pek keyfim yok bugün akşama misafirim var arada ugrarim
40 squat (20si sumo)
20 üçgen
20 ters mekik

Umarım sonuçlar istediğin gibi olur tatlım.

Kızlar akşamüstü misafirim gelecek. Müdür de üstünkörü teftiş etti, dosyalara falan bakmadan 80 verdi. Biraz dinleneyim spor yapacağım. Yarım saat yürüyüş var halihazırda.
Bende şimdi türk kahvemi içiyom birazdan yürüyüşe başlıcam

Yürüyüş candır, hava yağmurlu ve soğuk burada.
Burası bugün fena değil soğuk sayılmaz
Ben yürüme sopalarıyla yürüyom. Başka adı varsa bilmiyorum
Öyle yürüyünce daha fazla kalori yakıldığı söyleniyor senin bi bilgin varmı cnm

Burası bugün fena değil soğuk sayılmaz
Ben yürüme sopalarıyla yürüyom. Başka adı varsa bilmiyorum
Öyle yürüyünce daha fazla kalori yakıldığı söyleniyor senin bi bilgin varmı cnm

Bir bilgim yok canım bu dağcıların kullandığı ekipmanlarla mı yürüyorsun?

Bir bilgim yok canım bu dağcıların kullandığı ekipmanlarla mı yürüyorsun?
Burda normal yürüyüş için kullanılıyor onlarınki gibi denebilir o tür yürüyüşe Walking deniyor
Ben nette baktığımda şimdi yüzdesini hatırlamıyom ama daha fazla kalori harcandığı yazıyordu

Gövdenizi forma sokun
Sopayla yürüyüş, karın, kol, öğüs ve omuz kaslarını çalıştırır. Ayrıca normalde yürüyüş esnasında fazla çalışmayan bu bölgeler sopayla yürüyüş sayesinde şekillenir. Buna ek olarak sopanın hareketi, daha hızlı yürümenizi de sağlar. Bunun sonucunda da en az yüzde 20 daha fazla kalori yakarsınız.

Alıntıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…