bendeeeeeeeee oyşşşAynıyız bu konuda, biri meyve soyacak da bana uzatacak o zaman yerim
Ben sirke çok seviyorum yaaa..
hoşgeldin zuhalcimSlm cnm bende yeni katıldım gruba adım Zühal.
Grubun ağır assolisti olarak hafif siklet olmaya çalışıyorum
Ben çok kullanırım, çorbalara bile koyarım, özellikle yoğurtlu olanlara.. Annem hep bu yüzden kilo alamıyorsun diyordu, doğruluk payı olabilir, yağ yakıyor :)bendeeeeeeeee oyşşşekşi eksi
Sirkenin tadına nasıl dayaniyosunnnBen çok kullanırım, çorbalara bile koyarım, özellikle yoğurtlu olanlara.. Annem hep bu yüzden kilo alamıyorsun diyordu, doğruluk payı olabilir, yağ yakıyor :)
Ben kokusunada tadınada dayanamıyorum ozellıkle babam bol sirkeli sever salatayı o zaman ben kendime ayrı yaparm yarım şişeyi döküyo adamSirkenin tadına nasıl dayaniyosunnn(
Bazen salataya koyarım bi iki damla o da(
Düşüncesi bile fenalasmama yettiBen kokusunada tadınada dayanamıyorum ozellıkle babam bol sirkeli sever salatayı o zaman ben kendime ayrı yaparm yarım şişeyi döküyo adam
canım çekti kızzz evet ezogeline de süper oluoduBen çok kullanırım, çorbalara bile koyarım, özellikle yoğurtlu olanlara.. Annem hep bu yüzden kilo alamıyorsun diyordu, doğruluk payı olabilir, yağ yakıyor :)
Saçlarınıza sürün durulama suyunuza norwem parlak yapar saçıcanım çekti kızzz evet ezogeline de süper oluodu
Anaaammmm ne diyo bu gizlarrrrcanım çekti kızzz evet ezogeline de süper oluodu
king babaya selamlarBen kokusunada tadınada dayanamıyorum ozellıkle babam bol sirkeli sever salatayı o zaman ben kendime ayrı yaparm yarım şişeyi döküyo adam
ayıpsın ben zaten rapunzelimSaçlarınıza sürün durulama suyunuza norwem parlak yapar saçı
tikka ile sizi sirkeli sularda yıkayacağızAnaaammmm ne diyo bu gizlarrrr
sahi kız yarışmada parıl parıldı valla senın sacınking babaya selamlar
ayıpsın ben zaten rapunzelim
kız saçım koksun istemem ama
yok kız aslnda ihtyacı var ama sirkeden çok kesilmeye uçlar kırık kırık oldusahi kız yarışmada parıl parıldı valla senın sacınKokmuyomus kız denemedm ama oyle dıyolar
offffffffff süper evetKızlar ya vallahi çok güzel sirke, ben de bol bol döküyorum. Canım çekti valla benim de Norwem
Yarın kesin yapıyorumyok kız aslnda ihtyacı var ama sirkeden çok kesilmeye uçlar kırık kırık oldu
kız sus canım istio sirkeli salata
Sen bakma kuzum bize ben sarımsaklı yogurt falanda yemem faydalı seylerle işim yok niyeyseKızlar ya vallahi çok güzel sirke, ben de bol bol döküyorum. Canım çekti valla benim de Norwem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?