Şortlu foto istereeemYarin görüceeeezzz
Kıyamam canım yaa çok geçmiş olsun, topiğin çoğunluğu hastanelerde. Sonucu alınca haber ver ama bize meraklandırma.Kizlar topige ugruyamadim kusura bakmayin sporda yapmadim 2 gundur .. Dun tam spor yapicaktim karnimda bir aci hissettim devam edemedim gece boyuncada gecmedi bugun doktora gittim tahlil yapildi kan aldar rontgene girdm kultur aldilar falan ck kotuyum su anda atesim falan cikti. O yuzden yapamiyorum spor haberiniz olsun o kadar halsizlestim ki topige bile ugriyamadim
3 gun sonra cikcak Lunem pazartesi ogleden sonra randevum simdilik agri kesici kullaniyorum bakalim haber verirm mutlaka. Noluyi bize anlamiyorum bnde ya hic biseym yokken basima bu cikti bi de doktor tas olabilir dedi karnimda sert bisey var zatenKıyamam canım yaa çok geçmiş olsun, topiğin çoğunluğu hastanelerde. Sonucu alınca haber ver ama bize meraklandırma.
Canım dikkat et kendine inşallah iyi haberler getirirsin bize, merakta bırakma.. Çok geçmiş olsun.Kizlar topige ugruyamadim kusura bakmayin sporda yapmadim 2 gundur .. Dun tam spor yapicaktim karnimda bir aci hissettim devam edemedim gece boyuncada gecmedi bugun doktora gittim tahlil yapildi kan aldar rontgene girdm kultur aldilar falan ck kotuyum su anda atesim falan cikti. O yuzden yapamiyorum spor haberiniz olsun o kadar halsizlestim ki topige bile ugriyamadim
Cok tesekkur ederim bebegim insallahCanım dikkat et kendine inşallah iyi haberler getirirsin bize, merakta bırakma.. Çok geçmiş olsun.
Hay Allah yaa. Umarım önemli bir şey değildir, gaz falandır. Dikkat et bebeğim kendine.3 gun sonra cikcak Lunem pazartesi ogleden sonra randevum simdilik agri kesici kullaniyorum bakalim haber verirm mutlaka. Noluyi bize anlamiyorum bnde ya hic biseym yokken basima bu cikti bi de doktor tas olabilir dedi karnimda sert bisey var zaten
Umarim canim tamam ederim bebegm saolunHay Allah yaa. Umarım önemli bir şey değildir, gaz falandır. Dikkat et bebeğim kendine.
Şortlu foto istereeem
Oluuur.Ayy benim şortuumm yoookkkama geceligimin sortuyla atabiliriiimm
Umarim canim tamam ederim bebegm saolun
Oluuur.
Sen şortla atacağım de yeter ki ben alırım.
AnlaştıkAlmış kadar oldun bitanem saolbende semden şortlu foto isterim amaa
AnlaştıkHem de kırmızı şortlu foto.
Tesekkur ederim btanemCanim melegim geçmiş olsun sporu düşünme iyi olana kadar
Ben size elbiseli bi foto aticam pazartesi gunu cekmistim
Evettttt:))))Ciddi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?