fitim fitsin fit (squat)

Ne giyeceksin taş hatun?

kızlar bildirime geldim ben
2 mile leslie
25 squat
20 şer köpek iseme hareketi
20 ucgen
1saat 20 dk süren ebru şallı kardiyoplates videosu 21 günde yaglarinizdan kurtulun adı da

birde evi temizledim ütü yaptım cok çalıştım bugün simdi aksam yemeğimi yemeye gidiyorum görüşürüz

cok az kalmış şimdiden hayırlı olsun gel güzelim cok hoş olur ya takiliriz senle hem staj yapıyorlar burda aklima sen geliyorsun burda olsan cok hoş olurdu
mezuniyete ne giysen yakışır ezgim o kadar spora ki zaten sen ne giysen yakistirirsin

Gelirm bebegimm:)))
Daha bakmadım gidip sizin de fikriniz alirim zatennn:)))

Slm deadline
Daha tanışamadık seninle bende yeni katıldım gruba adım Zühal
Valla sizin bildirimleri görünce ben yazmaya utanıyom ama oda Kilo farkından olsun
Sizin gibi olayım bende fazla yapabilirim o zaman

Bugün değişiklik yapıp leslie yapayım dedim
Diyete başladığım zamanlarda denemiştim ilk kez, kilonun ne kadar fark ettiğini anladım. O zaman nefes nefese kalmıştım bu sefer hiç zorlanmadım diyebilirim. Hamlama olmasın diye 3 milde bıraktım

Leslie 3 mil
20 Squat
10 lunges
20 +20 ayakta arkaya tekme gibi
50 oklava hareketi

Yarın yüzme olduğu için fazla zorlamak istemedim (bu bahanem)

İşin aslı bugün hiç canım istemiyodu buraya yazmıcak olsam heralde hiç yapmazdım

İşin güzeli de bu zaten abla buraya yazmak zorunda olmak

Teşekkür ederim tatlım
Başlarken dediğim gibi diyet konusunda hiç problemim yok 4.5 ay sonra ilk defa poğaça yedim oda boşluğuma denk geldi heralde yoksa şimdiye kadar meyve dışında tatlı yemedim
Hatta takımda hep çok az yediğim için eleştrildim
Ama nedense sporu bi zevkle yapamıyorum. Yapmayınca huzursuz oluyom yapınca içim rahat oluyor. Belki zayıfladıkça hevesim artar

Abla fotoğrafını çek spordan önce
Bir ay sabret yap sporu
Sonra tekrar fotoğraf çek
Aradaki farkı gor

Abla fotoğrafını çek spordan önce
Bir ay sabret yap sporu
Sonra tekrar fotoğraf çek
Aradaki farkı gor
Zaten Kilo farkı çok olduğu için baya fark ediyor
Şimdiye kadar ağırlıklı yürüyüş yaptım
Şimdide bölgesel hareketlere çok ağırlık vermek istemiyom az az yapıyorum hep diyolarya kiloluyken sıkılaşma yapmak doğru değil diye
Ara ara resmimi çekiyorum zaten ama bide taytla çekeyim daha belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…