fitim fitsin fit (squat)

Boy, kilo problemli bölge alalım. Bir de ilk sayfayı okur musun?

ilk sayfayı daha önce de okumuştum bi süredir takip ediyorum okuyorum yazdıklarınızı dikkatimi çekiyor :))

boy: 161
kilo:48
simitlerim, baldırlarım fazla bıngıl bıngıl göbek bölgemde birikmiş az bir yağ var ve hiç hoşuma gitmiyor. birde selülitlerim var çok sık kilo alıp vermekten.

Çok mu ayakta kalıyorsun? Duştan çıkmadan önce alt bacağına soğuk su tut. İyi geliyor.
Bebeğim stajdayken ayaktayim hep
Yani gün içinde de kosturmaca
Ama ilerleyip de kötü bi görüntü olsun istemiyorum
Hiç de bilmiyorum bu varis denilen şeyi
Tedavisi falan ne biliyo musun

Boy kilo oranın iyi hatta biraz daha alabilirsin bile. O zaman ısınma ve squatla başlayalım. İlerledikçe sporuna ekleme yaparız.

Hosgeldin:)
Kullanıcı adın spora hiç uygun degil

Bebeğim stajdayken ayaktayim hep
Yani gün içinde de kosturmaca
Ama ilerleyip de kötü bi görüntü olsun istemiyorum
Hiç de bilmiyorum bu varis denilen şeyi
Tedavisi falan ne biliyo musun
Canım varis çorabı var yataktan kalkmadan onu giymen lazım. Onun harici lazer tedavisi var ama çok acıyormuş. İlerlememesi için akşamları eve gidince soğuk su tutabilirsin bacağına.

Boy kilo oranın iyi hatta biraz daha alabilirsin bile. O zaman ısınma ve squatla başlayalım. İlerledikçe sporuna ekleme yaparız.

kilomdan memnunum ama dediğim gibi işte şu göbeğimdeki simitlerimdeki bıngıllar var ya nasıl sinir oluyorum.
yarın başlayacağım. kaç dakika, neler yapabilirim squat dışında ısınma hareketi olarak. fazla bi bilgim yokta o yüzden.

İlk sayfada örnek videolar var. Onları yapabilirsin.
Düşük bel giyiyorsan simitlerin ondandır büyük ihtimalle. Sporla beraber hepsi yoluna girecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…