fitim fitsin fit (squat)

Inş.kalan kilolarımı verince kadar kaçamak yooook

Merak ettim sizler inceciksiniz hiç cısss yemiyomusunuz

Haftada 1 öğün yiyoruz. Ya da kaçsa bile hemen o gün içerisinde ya da en geç ertesi gün dengeliyoruz. Mesela ben akşam yemeğini kaldırırım ya da salatalık ve elma ile geçiştiririm.

Slm deadiiiiii herşey yolunda değil mi spora tekrar dönmen harika bitanem internetin de bağlansaydi daha sık uğrardin
evet seker pancarim yolunda herşey telefonunda paketi bitmişti geçen haftaiçi giremedim ondan internet olsa daha sık girerim tabi sizinle muhabbet etmek cok güzel ozledim

Yine kimler üzdü kuzum seni?
salla gitsin tikkam uzun süredir böyle aslında
kimse için üzülmeyeceğim
zaten artık üzülmüyorum sanırım yani kapasitemi doldurdum
hissizleştim gibi geliyor
beni kaybtemekten korkmayan kimseye değer vermeyeceğim
sadece yemek isteği çok var onu nasıl engelleyeceğim çözemedim :)

Benim günler cıslarla geçiyor ama metabolizmam hızlı çok şükür, yoksa çok fena kilo alırdım.
Tatlım tabi siz gençsiniz,sizin meto benimkini üçe katlar
Ama azminize hayranım hepinizin hem inceciksiniz hemde spor yapmak için çabalıyosunuz
Gerçi işin sırrıda burda heralde

Duygusal açlık deniyorya güzelim
Bende de öyleydi ama artık yemeklerin arkasına saklanmıyom çünkü yesende değişen bişey olmuyor hatta daha mutsuz oluyorum

Ben de kafama çok takarım böyle şeyleri ama dediğin gibi bir süre sonra insan hissizleşiyor. İnşallah hakkında hayırlısı olur kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…