Inş.kalan kilolarımı verince kadar kaçamak yooookKaçamak varsa ceza da var ona görehem de @tatlibikiz veriyor cezaları. Çok da acımasızdır benden söylemesi
kuzumm tabiki yürümem tek o sein güzelliğin
Inş.kalan kilolarımı verince kadar kaçamak yooook
Merak ettim sizler inceciksiniz hiç cısss yemiyomusunuz
Bende hedefe ulaşınca nasıl olcam merak ediyorumHaftada 1 öğün yiyoruz. Ya da kaçsa bile hemen o gün içerisinde ya da en geç ertesi gün dengeliyoruz.
Bende hedefe ulaşınca nasıl olcam merak ediyorum
Yemekten korkacammı yoksa saldıracammı
bildirim
160 squat
60 sumo squat
30 üçgen
50 mekik
15 dakika abs
40 dakika yürüyüş
Benimde çok çabuk alan bi yapım var inş.bu sefer son olacak bu dertten kurtulacamBen korkuyorum almak kolay vermek zor çünkü. Hele de sporda o kadar yoruluyorum emeğim boşa gitsin istemem anlık keyifler için.
bildirim
160 squat
60 sumo squat
30 üçgen
50 mekik
15 dakika abs
40 dakika yürüyüş
evet seker pancarim yolunda herşey telefonunda paketi bitmişti geçen haftaiçi giremedim ondan internet olsa daha sık girerim tabi sizinle muhabbet etmek cok güzel ozledimSlm deadiiiiiiherşey yolunda değil mi spora tekrar dönmen harika bitanem internetin de bağlansaydi daha sık uğrardin
Biz de seni özlüyoruz aşkımm.evet seker pancarim yolunda herşey telefonunda paketi bitmişti geçen haftaiçi giremedim ondan internet olsa daha sık girerim tabi sizinle muhabbet etmek cok güzel ozledim
Benim günler cıslarla geçiyor ama metabolizmam hızlı çok şükür, yoksa çok fena kilo alırdım.Inş.kalan kilolarımı verince kadar kaçamak yooook
Merak ettim sizler inceciksiniz hiç cısss yemiyomusunuz
benim bu aralar canım sıkkın ve karnım acıkıp duruyorBenim günler cıslarla geçiyor ama metabolizmam hızlı çok şükür, yoksa çok fena kilo alırdım.
Yine kimler üzdü kuzum seni?benim bu aralar canım sıkkın ve karnım acıkıp duruyor
umarum böyle gitmez sonum kötü kilo alucam
salla gitsin tikkam uzun süredir böyle aslındaYine kimler üzdü kuzum seni?
Tatlım tabi siz gençsiniz,sizin meto benimkini üçe katlarBenim günler cıslarla geçiyor ama metabolizmam hızlı çok şükür, yoksa çok fena kilo alırdım.
Duygusal açlık deniyorya güzelimsalla gitsin tikkam uzun süredir böyle aslında
kimse için üzülmeyeceğim
zaten artık üzülmüyorum sanırım yani kapasitemi doldurdum
hissizleştim gibi geliyor
beni kaybtemekten korkmayan kimseye değer vermeyeceğim
sadece yemek isteği çok var onu nasıl engelleyeceğim çözemedim :)
Ben de kafama çok takarım böyle şeyleri ama dediğin gibi bir süre sonra insan hissizleşiyor. İnşallah hakkında hayırlısı olur kuzum..salla gitsin tikkam uzun süredir böyle aslında
kimse için üzülmeyeceğim
zaten artık üzülmüyorum sanırım yani kapasitemi doldurdum
hissizleştim gibi geliyor
beni kaybtemekten korkmayan kimseye değer vermeyeceğim
sadece yemek isteği çok var onu nasıl engelleyeceğim çözemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?