fitim fitsin fit (squat)

Hoşgeldin cnm
48 Kilo birinde nasıl simitler oluyor anlamadım
Bende olması normalde

Yüksek bel giyin kizlarrr
Koton harika bi pantolon serisi çıkarmış beyaz renk üstüne desenler var ve yüksek bel hayran kaldım ve tabiki aldım
Gidin bakın mutlaka

Koton harika bi pantolon serisi çıkarmış beyaz renk üstüne desenler var ve yüksek bel hayran kaldım ve tabiki aldım
Gidin bakın mutlaka
Sali gunu cikicam carsiya bugun bir tane pantalon kestirdim gozume olgun orkunda cok guzel dur bak fotosnu bulursam atayim hemde 15 tl

Gidin bakın mutlaka
Resim atsana hemen. Tühh dün deseydin eşim avmdeydi aldırırdım ona.

Aslinda tayt ama bir arkadas almis bildigin pantolon yani tavsiye ederim kizlar canli gordum cok guzel duruyor addaxta

Eklentiler

• QuickMemo+_2015-05-17-22-08-12-1.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 80
  • QuickMemo+_2015-05-17-22-08-19-1.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 63
Kediyi ne yaptın kuzum?
Hala duruyor kuzum ya kadin gelip alicakti ama esi gec cikmis isten gelemedi ama kesin alicam dedi baska isteyenler oldu ama hep ogrenci guvenemiyorum. Bu lar aile daha oncede varmis kedileri ama kaybolmus cocugunun birini kediyle buyutmus 8 aylik bir bebegi varmis onuda kediyle buyutmek istiyorum dedi bizde o yuzden bekletiyoz

Hadi bakalım umarım güzel bir yuvası olur minnağın.

Ben de yavrucuğumu kediyle büyütmek istiyorum ama sağlıklı olan doğumdan itibaren hayvan ile büyütmek, astım riskini azaltıyormuş.

Resim atsana hemen. Tühh dün deseydin eşim avmdeydi aldırırdım ona.
Dar paça bebeğim stilettoyla falan çok hoş oluyo dolgu topukla da Babet le de
Ben 28 beden aldım tam oldu
Sen 26 al
Aslinda tayt ama bir arkadas almis bildigin pantolon yani tavsiye ederim kizlar canli gordum cok guzel duruyor addaxta
A su çizgilerden ben de alcaktim ama gözüme güzel bi tane kestiremedim hicc

Eklentiler

• IMG_20150517_231114.webp
    79,6 KB · Görüntüleme: 98
ezgim bende de var minik kılcal damar varisleri olmuş doktora sordum meslek hastaligiymis bizde ayakta cok durunca falan ışte birde lunenin dediği soğuk su iyi geliyor pilates ve yüzme de varis oluşumunu azaltiyormus bu arada
Soğuk su tuttum güzelim
Stajda hep ayaktayiz biliyosun siz de biz de
bu mesleği de yapcagima göre önlem almamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…