Hoşgeldin cnmilk sayfayı daha önce de okumuştum bi süredir takip ediyorum okuyorum yazdıklarınızı dikkatimi çekiyor :))
boy: 161
kilo:48
simitlerim, baldırlarım fazla bıngıl bıngılgöbek bölgemde birikmiş az bir yağ var ve hiç hoşuma gitmiyor. birde selülitlerim var çok sık kilo alıp vermekten.
Dusuk bel pantolon giymekten oluyor canim simitlerHoşgeldin cnm
48 Kilo birinde nasıl simitler oluyor anlamadım
Bende olması normalde
Sali gunu cikicam carsiya bugun bir tane pantalon kestirdim gozume olgun orkunda cok guzel dur bak fotosnu bulursam atayim hemde 15 tlYüksek bel giyin kizlarrr
Koton harika bi pantolon serisi çıkarmış beyaz renk üstüne desenler var ve yüksek bel hayran kaldım ve tabiki aldım
Gidin bakın mutlaka
Resim atsana hemen. Tühh dün deseydin eşim avmdeydi aldırırdım ona.Yüksek bel giyin kizlarrr
Koton harika bi pantolon serisi çıkarmış beyaz renk üstüne desenler var ve yüksek bel hayran kaldım ve tabiki aldım
Gidin bakın mutlaka
Kediyi ne yaptın kuzum?Sali gunu cikicam carsiya bugun bir tane pantalon kestirdim gozume olgun orkunda cok guzel dur bak fotosnu bulursam atayim hemde 15 tl
Bunun başka renginden var bende gerçekten de çok rahat.Aslinda tayt ama bir arkadas almis bildigin pantolon yani tavsiye ederim kizlar canli gordum cok guzel duruyor addaxta
Hala duruyor kuzum ya kadin gelip alicakti ama esi gec cikmis isten gelemedi ama kesin alicam dedi baska isteyenler oldu ama hep ogrenci guvenemiyorum. Bu lar aile daha oncede varmis kedileri ama kaybolmus cocugunun birini kediyle buyutmus 8 aylik bir bebegi varmis onuda kediyle buyutmek istiyorum dedi bizde o yuzden bekletiyozKediyi ne yaptın kuzum?
Evet ya bende cok begendim lunem alicam bundan mutlakaBunun başka renginden var bende gerçekten de çok rahat.
Hadi bakalım umarım güzel bir yuvası olur minnağın.Hala duruyor kuzum ya kadin gelip alicakti ama esi gec cikmis isten gelemedi ama kesin alicam dedi baska isteyenler oldu ama hep ogrenci guvenemiyorum. Bu lar aile daha oncede varmis kedileri ama kaybolmus cocugunun birini kediyle buyutmus 8 aylik bir bebegi varmis onuda kediyle buyutmek istiyorum dedi bizde o yuzden bekletiyoz
Umarim .. :)Hadi bakalım umarım güzel bir yuvası olur minnağın.
ezgim bende de var minik kılcal damar varisleri olmuş doktora sordum meslek hastaligiymis bizde ayakta cok durunca falan ışte birde lunenin dediği soğuk su iyi geliyor pilates ve yüzme de varis oluşumunu azaltiyormus bu aradaKızlar bende varis oluşuyor sanırım ya
selam fistik nasıl gidiyorMerhaba fit hatunlarr:)
Bildirim vermeye geldm sabah yaptm gerci sporumu ama bu saate kaldi bildirim isi
100 mekik
100Squat
100 pilates cemberiyle bacak
100 arkaya tekme
100 dambilla yana esneme :)
Hoşgeldin cnm
48 Kilo birinde nasıl simitler oluyor anlamadım
Bende olması normalde
Ben de yavrucuğumu kediyle büyütmek istiyorum ama sağlıklı olan doğumdan itibaren hayvan ile büyütmek, astım riskini azaltıyormuş.Hala duruyor kuzum ya kadin gelip alicakti ama esi gec cikmis isten gelemedi ama kesin alicam dedi baska isteyenler oldu ama hep ogrenci guvenemiyorum. Bu lar aile daha oncede varmis kedileri ama kaybolmus cocugunun birini kediyle buyutmus 8 aylik bir bebegi varmis onuda kediyle buyutmek istiyorum dedi bizde o yuzden bekletiyoz
Dar paça bebeğim stilettoyla falan çok hoş oluyo dolgu topukla da Babet le deResim atsana hemen. Tühh dün deseydin eşim avmdeydi aldırırdım ona.
A su çizgilerden ben de alcaktim ama gözüme güzel bi tane kestiremedim hiccAslinda tayt ama bir arkadas almis bildigin pantolon yani tavsiye ederim kizlar canli gordum cok guzel duruyor addaxta
Soğuk su tuttum güzelimezgim bende de var minik kılcal damar varisleri olmuş doktora sordum meslek hastaligiymis bizde ayakta cok durunca falan ışte birde lunenin dediği soğuk su iyi geliyor pilates ve yüzme de varis oluşumunu azaltiyormus bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?