fitim fitsin fit (squat)

Günaydın herkese bende katılabilir miyim arkadaşlar 1ay spor yapmak istiyorum burası motive edici oluyor

squata baktığımda 1aylık programda baya fark görünüyor bende 1ay bana yeterli diye düşündüm

squata baktığımda 1aylık programda baya fark görünüyor bende 1ay bana yeterli diye düşündüm

Ama bir ayın sonunda devam etmediğinde birkaç ay sonra eski haline döner. Sayısını azaltarak devam etmen gerekir. Ki zaten etkisini gördükçe yapmayı sen de isteyeceksin.

dün başladım spora şimdide bu saate başladım kilo vermek istemiyorum aksine almasını istiyorum sen ne kadardır devam ediyorsun

dün başladım spora şimdide bu saate başladım kilo vermek istemiyorum aksine almasını istiyorum sen ne kadardır devam ediyorsun
5 aydır devam ediyorum. Kilo alan arkadaşlar da var. Bunu tamamen senin beslenmen belirler. Benim isteğim sabit kalmaktı.

Kızlar ne buldumm? Eski Lune şu anki halimden 17 kilo fazlayım orada.
Bir sokak tartıcısında tartılıp çocukla kavga etmiştim, doğru tartmıyor tartın diye. Hiç 67 rakamını görmemiştim çünkü.

Kollara bak hey maşallah pehlivan gibiymişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…