fitim fitsin fit (squat)

Yüzmenin ertesi günü hep çok kötü oluyodum. Ama bu hafta iyiyim vücut alıştı heralde bacaklarım falan ağrımıyo
Bugünde planım fazla spor yapıp yarın izin yapmak, tartı öncesi spor yapmak bana yaramıyor bide çarşambaya çok hafif geçiriyom pek enerjim olmuyor

Yüzme yorar insanı ama vücudun alismis kaslarin alismis artikk:))

Yüzme yorar insanı ama vücudun alismis kaslarin alismis artikk:))
bişey sorabilir miyim? :)
Ben kendi Çapımda egzersiz yapıyorum ama şimdi kaslanmaya başladım. Yüzünce bu kaslarım gidecekmi yüzme kasları farklıymış diye duymuştum. Yani Yüzmek sporu destekler mi kasları yoksa kaslar farklı bir şekil mi alır

arkadaşlar ben 20dk spor yapıp dinleniyorum 10-20dk sonra kalanları yapıyorum aynı kapıya çıkıyor dimi

arkadaşlar ben 20dk spor yapıp dinleniyorum 10-20dk sonra kalanları yapıyorum aynı kapıya çıkıyor dimi
Aslında hareketleri yaparken dinlenseniz daha iyi çünkü tam ısınmışken Yarıda bırakıp tekrar geri başlıyorsunuz. Mesela 50 mekik çekeceksiniz 10 defa çekin 10 Sn bekleyin gibi. Hani 4 set 10 tekrar diyorlar ya işte bu hesap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…