- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Vallahi ben gittim 3 cuma boyunca ufledi adam sonra geçtihocaya mı gitsem ya
beni birisi üflesin aranızdan please
Benim de yüzümde birkaç ufak yerde egzama vardı, ilaç kullandım o kadar geçmedi. Sonra kalemle çizdirip bir dua okunuyor, anneme dedim onu yap bari, hemen geçtiGeçmiş olsun askm
Benim parmağımda siğil vardi doktorlar geçiremedi bi tane hacı hocaya gittik geçirdi
Ama ben inanıyorum tikkam ya adam sayesinde geçti o Siğil im hayret ettim vallahiBenim de yüzümde birkaç ufak yerde egzama vardı, ilaç kullandım o kadar geçmedi. Sonra kalemle çizdirip bir dua okunuyor, anneme dedim onu yap bari, hemen geçti
kendim okusam olmaz mı yaBenim de yüzümde birkaç ufak yerde egzama vardı, ilaç kullandım o kadar geçmedi. Sonra kalemle çizdirip bir dua okunuyor, anneme dedim onu yap bari, hemen geçti
Canım evet ben de inanıyorum duanın gücüne, benim de egzamalar geçti.Ama ben inanıyorum tikkam ya adam sayesinde geçti o Siğil im hayret ettim vallahi
Denemekten zarar gelmez kuzum ama kimi insanın duası daha etkili oluyor bu da bir gerçek..kendim okusam olmaz mı ya
evet haklısın canımCanım evet ben de inanıyorum duanın gücüne, benim de egzamalar geçti.
Denemekten zarar gelmez kuzum ama kimi insanın duası daha etkili oluyor bu da bir gerçek..
O da bir nevi beyin jimnastiğiKızlar bugün spor yapamadm çünkü not çıkarttım anca
Parmaklar da çalıştı o kadar yazmaktanO da bir nevi beyin jimnastiği
Günaydın cnmGünaydın fistiklaaaaaarr
Yüzme yorar insanı ama vücudun alismis kaslarin alismis artikk:))Yüzmenin ertesi günü hep çok kötü oluyodum. Ama bu hafta iyiyim vücut alıştı heralde bacaklarım falan ağrımıyo
Bugünde planım fazla spor yapıp yarın izin yapmak, tartı öncesi spor yapmak bana yaramıyor bide çarşambaya çok hafif geçiriyom pek enerjim olmuyor
Gunaydinn:)))Günaydınn seksi hanımlar
bişey sorabilir miyim? :)Yüzme yorar insanı ama vücudun alismis kaslarin alismis artikk:))
Aslında hareketleri yaparken dinlenseniz daha iyi çünkü tam ısınmışken Yarıda bırakıp tekrar geri başlıyorsunuz. Mesela 50 mekik çekeceksiniz 10 defa çekin 10 Sn bekleyin gibi. Hani 4 set 10 tekrar diyorlar ya işte bu hesaparkadaşlar ben 20dk spor yapıp dinleniyorum 10-20dk sonra kalanları yapıyorum aynı kapıya çıkıyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?