bende hastane gittim feci doluyduevet lune yarın tatil ya birsürü hasta vardi yorgunluktan eve zor attım kendimi ama yinede bildirimim var boş durmak istemedim ama yarın daha iyi yapicam
2 mile leslie
40 mekik
20 squat
az oldu ama bugünlük hiç yoktan iyi
Yine ne yaptın hastanede?bende hastane gittim feci doluydu
tikka cok zormus iyiki evli değilim bu pozu henüz verecek durumda değilimEvli bağyanlardan bekliyoruz bu pozu please
hastane bağımlısı oldum kızYine ne yaptın hastanede?
tikka cok zormus iyiki evli değilim bu pozu henüz verecek durumda değilimama luneden bu performansı bekleyelim şeker pancarinin gözü korkms yapmayacak belli
Luneyi bekliyoruztikka cok zormus iyiki evli değilim bu pozu henüz verecek durumda değilimama luneden bu performansı bekleyelim şeker pancarinin gözü korkms yapmayacak belli
Eee yok edebilir miymişsiniz?hastane bağımlısı oldum kız
ya kuzum kolumda böyle lezyon tarzı birşey vardı minik minik yazın çıkıyor onu dr a gösterdim bunu yok edebilirmiyiz diye
İyi geceler canım..iyi geceler kızlar cikiyorum ben görüşürüz sonra kendinize iyi bakın
baska bir devlet hastanesinde bir yöntemden bahsetti dondurarak dökecek bir yöntemLuneyi bekliyoruz
Eee yok edebilir miymişsiniz?
İyi geceler canım..
Slm deadiiiiiim nasilsin balim 1 hadi yaptik bu haraketi kim çekecek 2 hadi ben bu haraketi yaptim benim herif beni boyle tutabilecek mi 3 evet galiba acik gözüm korktu
özet gözün korktuama anladım sen kendinden değil eşinden korkuyorsun senin kadar fit değil çünkü iyi geceler selin
Benim kardeşimin elindeki siğilleri de dondurarak döktüler canım.. Benim de sırtımda et beni var, yazın onu aldırmak istiyorum. Tam sütyen kopçasına denk geliyor.baska bir devlet hastanesinde bir yöntemden bahsetti dondurarak dökecek bir yöntem
kreahdkjflsoloji dedi valla yöntemin adı böle bişiydi
minicik bişi ama niye var anlamıyorum
huyluyum ben yolasım geliyor
he bide onu dicem doktor onun için baska hastane önerdi bende bikaç et ben de var dedim biride sütyene yakın korkuyorumBenim kardeşimin elindeki siğilleri de dondurarak döktüler canım.. Benim de sırtımda et beni var, yazın onu aldırmak istiyorum. Tam sütyen kopçasına denk geliyor.
Siğil mi çıkıyor balimhe bide onu dicem doktor onun için baska hastane önerdi bende bikaç et ben de var dedim biride sütyene yakın korkuyorumonları alsana dedim o zaman tamam dedi güldü
napim kız kopcaklar korkuorum
aldır valla
yok tatlım sigil de denmez ne idiğü belirsiz minik sıralı 3 kabarıklık açık renkSiğil mi çıkıyor balim
Geçmiş olsun askmyok tatlım sigil de denmez ne idiğü belirsiz
baktım şimdi Krioterapi miş adıBenim kardeşimin elindeki siğilleri de dondurarak döktüler canım.. Benim de sırtımda et beni var, yazın onu aldırmak istiyorum. Tam sütyen kopçasına denk geliyor.
Geçen hafta kardeşimin sütyeninin ordaki koptu yara oldu falan, tabi ben evhamlı hemen doktora git dedim, gitmişken ameliyatı da sor dedim. Doktor et beninin kopmasından bir şey olmaz demiş. Ameliyatı yazın önermiyoruz demiş bide, ama ben mecbur yazın aldırcam.he bide onu dicem doktor onun için baska hastane önerdi bende bikaç et ben de var dedim biride sütyene yakın korkuyorumonları alsana dedim o zaman tamam dedi güldü
napim kız kopcaklar korkuorum
aldır valla
hocaya mı gitsem yaGeçmiş olsun askm
Benim parmağımda siğil vardi doktorlar geçiremedi bi tane hacı hocaya gittik geçirdi
kuzum açık giyinen için o sorun ama ben pek açık giyinmediğimden sorun yokGeçen hafta kardeşimin sütyeninin ordaki koptu yara oldu falan, tabi ben evhamlı hemen doktora git dedim, gitmişken ameliyatı da sor dedim. Doktor et beninin kopmasından bir şey olmaz demiş. Ameliyatı yazın önermiyoruz demiş bide, ama ben mecbur yazın aldırcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?