fitim fitsin fit (squat)

evet lune yarın tatil ya birsürü hasta vardi yorgunluktan eve zor attım kendimi ama yinede bildirimim var boş durmak istemedim ama yarın daha iyi yapicam
2 mile leslie
40 mekik
20 squat
az oldu ama bugünlük hiç yoktan iyi
bende hastane gittim feci doluydu

tikka cok zormus iyiki evli değilim bu pozu henüz verecek durumda değilim ama luneden bu performansı bekleyelim şeker pancarinin gözü korkms yapmayacak belli

Slm deadiiiiiim nasilsin balim 1 hadi yaptik bu haraketi kim çekecek 2 hadi ben bu haraketi yaptim benim herif beni boyle tutabilecek mi 3 evet galiba acik gözüm korktu

tikka cok zormus iyiki evli değilim bu pozu henüz verecek durumda değilim ama luneden bu performansı bekleyelim şeker pancarinin gözü korkms yapmayacak belli
Luneyi bekliyoruz

hastane bağımlısı oldum kız
ya kuzum kolumda böyle lezyon tarzı birşey vardı minik minik yazın çıkıyor onu dr a gösterdim bunu yok edebilirmiyiz diye
Eee yok edebilir miymişsiniz?
iyi geceler kızlar cikiyorum ben görüşürüz sonra kendinize iyi bakın
İyi geceler canım..

baska bir devlet hastanesinde bir yöntemden bahsetti dondurarak dökecek bir yöntem
kreahdkjflsoloji dedi valla yöntemin adı böle bişiydi
minicik bişi ama niye var anlamıyorum
huyluyum ben yolasım geliyor
Benim kardeşimin elindeki siğilleri de dondurarak döktüler canım.. Benim de sırtımda et beni var, yazın onu aldırmak istiyorum. Tam sütyen kopçasına denk geliyor.

Benim kardeşimin elindeki siğilleri de dondurarak döktüler canım.. Benim de sırtımda et beni var, yazın onu aldırmak istiyorum. Tam sütyen kopçasına denk geliyor.
he bide onu dicem doktor onun için baska hastane önerdi bende bikaç et ben de var dedim biride sütyene yakın korkuyorum onları alsana dedim o zaman tamam dedi güldü
napim kız kopcaklar korkuorum
aldır valla

he bide onu dicem doktor onun için baska hastane önerdi bende bikaç et ben de var dedim biride sütyene yakın korkuyorum onları alsana dedim o zaman tamam dedi güldü
napim kız kopcaklar korkuorum
aldır valla
Geçen hafta kardeşimin sütyeninin ordaki koptu yara oldu falan, tabi ben evhamlı hemen doktora git dedim, gitmişken ameliyatı da sor dedim. Doktor et beninin kopmasından bir şey olmaz demiş. Ameliyatı yazın önermiyoruz demiş bide, ama ben mecbur yazın aldırcam.

kuzum açık giyinen için o sorun ama ben pek açık giyinmediğimden sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…