Günaydın canım çok geçmiş olsun. Bilmiyorum ama doktor yoksa veriyor olabilirler.Günaydın kızlar.. Ya birdenbire alnımda egzama çıktıCildiye yok burda, eczaneden reçetesiz egzama ilacı alabilir miyim?
Günaydın bebeğim.Ayy yerde uyuyup kalmışım spor yaparken iyki uyandirdin lunem gunaydin
Günaydın kızlar.. Ya birdenbire alnımda egzama çıktıCildiye yok burda, eczaneden reçetesiz egzama ilacı alabilir miyim?
Hastaneye gidecek boş günüm yok ki, ilaç adı da bilmiyorum, eczacı önermez mi? Ya nerden çıktı şimdi bu ya sinirimi bozdu.Günaydın canım çok geçmiş olsun. Bilmiyorum ama doktor yoksa veriyor olabilirler.
Hangi ilacı alacağını biliyorsan başka doktora da yazdırabilirsin.
Sağol kuzumGeçmiş olsun tikkammm
alırsın kuzum yaGünaydın kızlar.. Ya birdenbire alnımda egzama çıktıCildiye yok burda, eczaneden reçetesiz egzama ilacı alabilir miyim?
geçmiş olsun tikkaHastaneye gidecek boş günüm yok ki, ilaç adı da bilmiyorum, eczacı önermez mi? Ya nerden çıktı şimdi bu ya sinirimi bozdu.
Sağol kuzum
kuzum annem için dr bunu önermiştiHastaneye gidecek boş günüm yok ki, ilaç adı da bilmiyorum, eczacı önermez mi? Ya nerden çıktı şimdi bu ya sinirimi bozdu.
Sağol kuzum
norwe bu ilaç kortikosteroid içerikli reçetesiz pek kullanılmaması lazım yan etkileri olan bir ilaç bizim hocamız bu ilaçlara iki tarafı keskin bıçak derdi gereksizkullanımda daha kötü yapabilir bence tikka aile hekimine yazdırsın ilaç daha güvenli şimdi ne olduğunu bilmiyoruz tikka egzama diyor ama başka bişeyde olabilir alerji falankuzum annem için dr bunu önermişti
hipokort
ama eczacı bu tür ilaçları reçetesiz veriyor mu bilmiyorum
burda sorun etmiyorlar açıkcası
aile hekimide bilir aslında
norwe yorumlar yine süperalırsın kuzum ya
bazıları olmaz der ama çok antika biri çıkmazsa verir
sağlıkla kucağına alırsın çocuğunu inşallahmerhaba hepinize dün tesadüfen gördüm sizleri ve çok etkilendi. ben 28 haftalık hamileyim çok güzel bir süreç fakat hamileliğin verdiği bi rahatlıkla çok yedim ve kendi rekorumu kırdım şimdiden kilo konusunda... doğumdan sonra aranıza katılıp yine eskisi gibi fit olmak istiyorum daha şimdiden görüntüler beni motive etti umarım daha fazla almadan doğum yapar ve spora başlarım sizlerle...
alırsın kuzum ya
bazıları olmaz der ama çok antika biri çıkmazsa verir
geçmiş olsun tikkanormal doktora görünsen sağlık ocağındakine yani eczanenin vereceğinden daha güvenilir olur bence aile hekimine mesela onlar sana ilaç yazar kafana göre alma derim hatta eczacıyada güvenme çünkü genelde eczanede kalfa duruyor asıl eczacı olmayabiliyor falan bence doktora görün
Kızlar o ilacı daha evvel kullandım ama hiç ise yaramamisti, demiştim ya annem okudu da geçti diye yıllar önce, işte tam orada çıktı yine, egzama eminim. Sağlık ocağına gidebilirsem gideyim bakalım, çok sağolun.kuzum annem için dr bunu önermişti
hipokort
ama eczacı bu tür ilaçları reçetesiz veriyor mu bilmiyorum
burda sorun etmiyorlar açıkcası
aile hekimide bilir aslında
Oy çok geçmiş olsun canım, uzan dinlen bolca..günaydın kızlar şimdi bu saatte neden burdayım merak ediyor musunuz neden işte değilimhasta değilim dedim dedim ama sabah bir kalktım sesim hiç yok kapatma tuşuna basmış gibiyim dra gittim bademciklerim şişmiş kulağım iltihaplanmış birde faranjit olmuşum rapor verdi bu hafta için rapor vermese zaten konuşamıyorum ki derdimi elkol hareketleriyle anlatabiliyorum anlarlarsa ateşim falanda varmış ben iyiyim diye geziyordum ama iyi değilmişim meğer evdeyim yatıyorum napayım ilaç saatlerimi bekliyorum
Sağol canımben kaçıyorum şimdi tikka hiç dr gidemeyecek gibiysen eczacıya söyle verir bu arada geçmiş olsun tekrar
Kahvaltı sonrası 3mile walk yaptım.Sonrasında 15-20dakika yormadan ufak minik squatPeki neden bildirim yazmıyorsun topiğe?
İnşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder Rabbim.. :) Şimdiden yemene dikkat edersen kilo problemin çok fazla olmaz sanıyorum.merhaba hepinize dün tesadüfen gördüm sizleri ve çok etkilendi. ben 28 haftalık hamileyim çok güzel bir süreç fakat hamileliğin verdiği bi rahatlıkla çok yedim ve kendi rekorumu kırdım şimdiden kilo konusunda... doğumdan sonra aranıza katılıp yine eskisi gibi fit olmak istiyorum daha şimdiden görüntüler beni motive etti umarım daha fazla almadan doğum yapar ve spora başlarım sizlerle...
Günaydın Tikkabilla..çok geçmiş olsunGünaydın kızlar.. Ya birdenbire alnımda egzama çıktıCildiye yok burda, eczaneden reçetesiz egzama ilacı alabilir miyim?
nazar değmiştir belki deKızlar o ilacı daha evvel kullandım ama hiç ise yaramamisti, demiştim ya annem okudu da geçti diye yıllar önce, işte tam orada çıktı yine, egzama eminim. Sağlık ocağına gidebilirsem gideyim bakalım, çok sağolun.
Oy çok geçmiş olsun canım, uzan dinlen bolca..
Sağol canım
Çok teşekkür ederim ilginizeÇıkıyor elbette.
Merhaba öncelikle. Daha çok bacağı çalıştıran videolar lazım size.
Bunun yanı sıra ilk sayfayı okuyun lütfen. Orada pembe taytlı kızın yanındaki kadar şu altta videoda olan hareketten yapacaksınız. Çünkü bacak incelmesi istiyorsunuz.
Bunun yanı sıra yürüyüş ve ip atlama da işinize yarayacaktır.
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için amin inşallah... dediğiniz gibi abur cuburu bıraktım sağlıklı beslenmeye protein ağırlıklı yemeye gayret ediyorum kilo alımım durdu sayılır fakat bacak ve kalçalarım çok vahim durumda umarım yine toparlar....sağlıkla kucağına alırsın çocuğunu inşallahyinede dikkat et beslenme konusunda hiç bir şey için geç değil gereksiz abur cubur şeyler yemezsen sıkıntı olmaz zaten bebeğin ve senin ihtiyacın olan şeyler sağlıklı yiyeceklerde hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?