amin bitanem çok teşekkür ederim ..... umarım daha fazla almam elimden geleni yapıorum şimdilik ama bacaklarım beni çok üzüyor çok köt6ü oldular nerdeyse tüm kilo bacaklarıma toplanı ....İnşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder Rabbim.. :) Şimdiden yemene dikkat edersen kilo problemin çok fazla olmaz sanıyorum.
günaydın kızlar şimdi bu saatte neden burdayım merak ediyor musunuz neden işte değilimhasta değilim dedim dedim ama sabah bir kalktım sesim hiç yok kapatma tuşuna basmış gibiyim dra gittim bademciklerim şişmiş kulağım iltihaplanmış birde faranjit olmuşum rapor verdi bu hafta için rapor vermese zaten konuşamıyorum ki derdimi elkol hareketleriyle anlatabiliyorum anlarlarsa ateşim falanda varmış ben iyiyim diye geziyordum ama iyi değilmişim meğer evdeyim yatıyorum napayım ilaç saatlerimi bekliyorum
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım.merhaba hepinize dün tesadüfen gördüm sizleri ve çok etkilendi. ben 28 haftalık hamileyim çok güzel bir süreç fakat hamileliğin verdiği bi rahatlıkla çok yedim ve kendi rekorumu kırdım şimdiden kilo konusunda... doğumdan sonra aranıza katılıp yine eskisi gibi fit olmak istiyorum daha şimdiden görüntüler beni motive etti umarım daha fazla almadan doğum yapar ve spora başlarım sizlerle...
norwe yorumlar yine süpersana benden bir ich liebe dich aramızda kalsın herkes öğrenmesin diye almanca yazdım ( aramızda ich liebe dich almanca seni seviyorum belki biliyorsundur ama yazayım dedim )
Ne kadar ufak?Kahvaltı sonrası 3mile walk yaptım.Sonrasında 15-20dakika yormadan ufak minik squat
Zaten su alımını artırınca otomatik iştah kesiliyor.Çok teşekkür ederim ilginize
Eve dönünce hemen izleyip başlıca m
5 kilo fazladan kurtulmam lazım
Su çok az içiyorum zorlayarak 2 ye cikarmaliyim
Hergün çalışmalarımi sizinle paylaşıp motive olurum inşallah
Küçücük işteNe kadar ufak?
Küçücük işteayağımı zorlamadan yapmaya çalışıyorum
Çook teşekkür ederim sakin sakin
Dikkatli ol yine de.
Sağol canım..Günaydın Tikkabilla..çok geçmiş olsun
Hmm olabilir mi ki?nazar değmiştir belki de
olabilir ben inanıyorumSağol canım..
Hmm olabilir mi ki?
Aaa kimin acaba?aaa burda bi kalp buldum
Ne hoş resimler bunlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?