fitim fitsin fit (squat)

İnşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder Rabbim.. :) Şimdiden yemene dikkat edersen kilo problemin çok fazla olmaz sanıyorum.
amin bitanem çok teşekkür ederim ..... umarım daha fazla almam elimden geleni yapıorum şimdilik ama bacaklarım beni çok üzüyor çok köt6ü oldular nerdeyse tüm kilo bacaklarıma toplanı ....

Çok geçmiş olsun tatlım. Bahar alerjisi değil değil mi? Dikkat et kendine.
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım.
Yine de fazla almamaya çalışın. Çünkü ilk zamanlar emzirme döneminde diyet vs yapılamadığından vermek çok zor oluyor.
Hamileyken de -risk yoksa ve mutlaka doktora danışın- yapılabilecek sporlar var. En zararsızı da yürüyüş.
Hem de doğumunuz kolaylaşır.

Bekliyoruz bebeğinizle beraber.
norwe yorumlar yine süper sana benden bir ich liebe dich aramızda kalsın herkes öğrenmesin diye almanca yazdım ( aramızda ich liebe dich almanca seni seviyorum belki biliyorsundur ama yazayım dedim )
Lune kim ki zaten, siz birbirinizi sevin zaten.

Zaten su alımını artırınca otomatik iştah kesiliyor.
5 kilo sıkılaşarak verilirse çok hoş bir fark ortaya çıkarıyor.

Merhaba kizlar dun bildirim yapmya giremdm cunku uyumadan hemen once yaptim spor kendimi zorliya zorliya

100 istiridye
50 havaya tekme
50 yana bacak acma
25 ucgen
50 arkaya tekme

Bu kadar yaptim ama su sacma ruh halim gecsin guzel bildirimler yapcm sze:) zaten bugunde regl olucam karnim agriyor hepinizi optum yarin sinavim var ders calismam gerek :*

Lunem ben bugün spor yapmicam dinlenme günüm olsun 200 squat workout videosundan bacaklarim çok hamlamiş oturmak yürümek eziyet oldu valla ama yarin devam tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…