Noldu kuzumSelam kizlarrr
tikkam dead im geçmiş olsunn
Zaten moralim bozuk..
Aşkım benim kızlarla olan arkadasligimizi biliyosunuz onları çok severim sayarim yediğim içtiğim ayrı gitmezNoldu kuzum
Gercekten ayip etmisler ya tamam vizeden dusuk alip haril haril ders calisiyo olabilirler bizde oyleyiz cogu zaman ama bir gunaydin kelimesinden de kimse sinavdan dusuk almaz yani boyle bir tavir takinmalarinin hic geregu yokmus takilma bosver kuzum sen ya .. Birak bunun icin bozma moreliniAşkım benim kızlarla olan arkadasligimizi biliyosunuz onları çok severim sayarim yediğim içtiğim ayrı gitmez
Günlerdir sınava giriyoruz falan
Sabah gittim yanlarına hepsi oturuyordu gülerek gunaydinnnn dedim sadece bakıp geri ders calismaya devam ettiler. Bi iki dk oturdum kalktım gittim kendim çalıştım. Ya o kadar zoruma gitti ki evet vizeden düşük almış olabilirler ders calismalari gerekebilir ama o kadar enerji dolu Günaydın dedim ki hiçbiri tinlamadi
Ben takılmam böyle şeylere ama çok zoruma gitti
Başka bi arkadasm yanıma geldi anladı o an ne olduğunu birlikte ders çalıştık
Sonra o yakın olup da pas vermeyenlerden biri geldi neyin var falan dedi sadece bişey yok dedim
Bi erkek arkadaşımız gidip ayıp ettiniz falan demiş hiçbiri yine cevap vermemiş
Daha dün gülüp egleniyoduk nerden çıktı bu umursamazlik
Bi Günaydın demek bu kadar mı zor.
Bütün enerjim düşürduler ders bile çalışmadım şimdi içlerinden biri de mesaj atmis neyin vardı diye ben de söyledim her şeyi gelcek cevabı bekliyorum smdiGercekten ayip etmisler ya tamam vizeden dusuk alip haril haril ders calisiyo olabilirler bizde oyleyiz cogu zaman ama bir gunaydin kelimesinden de kimse sinavdan dusuk almaz yani boyle bir tavir takinmalarinin hic geregu yokmus takilma bosver kuzum sen ya .. Birak bunun icin bozma morelini
Iyi yapmissin kuzum anlamalari gerekirdi zaten onlarin su anda sen hic takma kafana bosverrrBütün enerjim düşürduler ders bile çalışmadım şimdi içlerinden biri de mesaj atmis neyin vardı diye ben de söyledim her şeyi gelcek cevabı bekliyorum smdi
Saol bitanem dinlediğin icin:)Iyi yapmissin kuzum anlamalari gerekirdi zaten onlarin su anda sen hic takma kafana bosverrr
Btanem benim tabi dinlicem seni :)) bilirim canim o uzuntuyu bnde bahsetmistim size zaten biliyosun ben artik okuldan da kimseyle yakin olmuyorum kafam rahat :) sizin bide okul bitiyor yani birlikte gulup eglenmeniz gerekir ders calismanizda o yuzden bosver belki onlarda kotu niyetle yapmamislardir.. Takilma bebegm sinavlara odaklan ne zaman bitiyo senin sinavlarin :)Saol bitanem dinlediğin icin:)
2 yıl gül gibi geçinip son hafta böyle bi şey olmasi uzuyo insani
Bütün enerjim düşürduler ders bile çalışmadım şimdi içlerinden biri de mesaj atmis neyin vardı diye ben de söyledim her şeyi gelcek cevabı bekliyorum smdi
Aynen guzelim bencil.insanlarkuzum insanlar biraz dengesiz ve bencil
ben yemin ederim en agladığım üzüldüğüm günlerde bile arkadaşıma surat asamam hele ki sınav için
neyse işte herkes aynı değil
Aşkım benim:)) aynen bitiyor okul..Btanem benim tabi dinlicem seni :)) bilirim canim o uzuntuyu bnde bahsetmistim size zaten biliyosun ben artik okuldan da kimseyle yakin olmuyorum kafam rahat :) sizin bide okul bitiyor yani birlikte gulup eglenmeniz gerekir ders calismanizda o yuzden bosver belki onlarda kotu niyetle yapmamislardir.. Takilma bebegm sinavlara odaklan ne zaman bitiyo senin sinavlarin :)
Aşkım benim kızlarla olan arkadasligimizi biliyosunuz onları çok severim sayarim yediğim içtiğim ayrı gitmez
Günlerdir sınava giriyoruz falan
Sabah gittim yanlarına hepsi oturuyordu gülerek gunaydinnnn dedim sadece bakıp geri ders calismaya devam ettiler. Bi iki dk oturdum kalktım gittim kendim çalıştım. Ya o kadar zoruma gitti ki evet vizeden düşük almış olabilirler ders calismalari gerekebilir ama o kadar enerji dolu Günaydın dedim ki hiçbiri tinlamadi
Ben takılmam böyle şeylere ama çok zoruma gitti
Başka bi arkadasm yanıma geldi anladı o an ne olduğunu birlikte ders çalıştık
Sonra o yakın olup da pas vermeyenlerden biri geldi neyin var falan dedi sadece bişey yok dedim
Bi erkek arkadaşımız gidip ayıp ettiniz falan demiş hiçbiri yine cevap vermemiş
Daha dün gülüp egleniyoduk nerden çıktı bu umursamazlik
Bi Günaydın demek bu kadar mı zor.
Bildirim
25 sumo squat
25 squat
50 havaya tekme
30 kopek iseme
100 istiridye
30 ucgen
50 yana bacak kaldirma
Bu kadar :) ders arasi spor :) yatmadan once ayni hareketleri bi daha yaparim regl agrim olmazsa :)
Foto isteriz o zaman.Aynen guzelim bencil.insanlar
Aşkım benim:)) aynen bitiyor okul..
Cuma günü sınavlarım bitiyor
Bugün kep imi aldım kizlarrr
Ben de onu merak ediyorum işte canımKıyamam canım ya, düşüncesizlik etmişler. Bir günaydın demek ne kadar zamanlarını alır ki?
Elbiseyi falan her şeyi alıyım aticam size guzellerimm")))
Çalışkan tosbağam benim.
Foto isteriz o zaman.
Ohhhh hadi hayirlisiyla mezun olur insallah fotograf istiyoruzAynen guzelim bencil.insanlar
Aşkım benim:)) aynen bitiyor okul..
Cuma günü sınavlarım bitiyor
Bugün kep imi aldım kizlarrr
Hahah erkek arkadasimda bana tospaa dyo
Çalışkan tosbağam benim.
Foto isteriz o zaman.
Aticam mutlaka canım benimmm:)Ohhhh hadi hayirlisiyla mezun olur insallah fotograf istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?