Rica ederim nedemek canım benim ben tam bilgili değilim Lune size yarın yardım eder. ben sadece 20 gündür yapıyorum. inan bana squat çok güzel hareketmiş bende popomun erimesini istemiyorum zayıfım 20 günde 2 kilo aldım kalorime dikkat ediyorum ekstradan squat ve 20 dk plates yapıyorum ki hatlarım belirginleşsin diye :) sizde 10 gün içinde farkı görürsünüzCanım ağzım açık kaldı ..Ne yani düzenli yapıldıkça istediğimiz görüntüye kavuşuyor muyuz ? Aaaa :O Ama ben popom erisin istemiyorum, aksine daha da genişleyip çizgilerin daha belirgin olmasını istiyorum .. Bu sporları yaparsam istediğimi elde edebilir miyim canım ? Bu arada sorumu görüp cevapladığın için teşekkür ederim canım ..
Ahaha şaka gibi yaa :) Buradaki önerilerden yola çıkarak spor yapmalıyız değil mi canım ? birde ' 1942' sayfayı nasıl baştan sona okuyabilirm kiRica ederim nedemek canım benim ben tam bilgili değilim Lune size yarın yardım eder. ben sadece 20 gündür yapıyorum. inan bana squat çok güzel hareketmiş bende popomun erimesini istemiyorum zayıfım 20 günde 2 kilo aldım kalorime dikkat ediyorum ekstradan squat ve 20 dk plates yapıyorum ki hatlarım belirginleşsin diye :) sizde 10 gün içinde farkı görürsünüz
Onların çoğu bildirim :) yani her gün Zayıflamak isteyenler sağlık için spor yapanlar burda yaptıkları sporları paylaşıyorlar yani ben bu kadar squat yaptım bu kadar hareket yaptım gibi :) birbirimize destek oluyoruz :) çoğu kezde sohbet ediyoruz :) yani sizi ilgilendiren ilk sayfa kesinlikle squata başlayın :)Ahaha şaka gibi yaa :) Buradaki önerilerden yola çıkarak spor yapmalıyız değil mi canım ? birde ' 1942' sayfayı nasıl baştan sona okuyabilirm ki
Tamam canım :) Keşke daha önce gelseydim 2 ay falan offOnların çoğu bildirim :) yani her gün Zayıflamak isteyenler sağlık için spor yapanlar burda yaptıkları sporları paylaşıyorlar yani ben bu kadar squat yaptım bu kadar hareket yaptım gibi :) birbirimize destek oluyoruz :) çoğu kezde sohbet ediyoruz :) yani sizi ilgilendiren ilk sayfa kesinlikle squata başlayın :)
Rica ederim nedemek canım benim yarın konuya bakmayı unutma kızlar sana cevap verir bilgilendirirler yapman gerekenleri :) iyi akşamlarTamam canım :) Keşke daha önce gelseydim 2 ay falan offneyse artık :)) Tekrardan ilgilendiğin saol cnm.. :)
Saol canım :) Umarım yardımcı olurlar senin gibi .. :) Kızlar yardım edin banaRica ederim nedemek canım benim yarın konuya bakmayı unutma kızlar sana cevap verir bilgilendirirler yapman gerekenleri :) iyi akşamlar
bildirim zamanı
15 dk zumba
10 jumping jack
20 yarım mekik
20 ters mekik
30 üçgen
daha tam iyileşmedim diye yavaştan başlayım dedim tekrar hasta olmaktan çok korkuyorum ki hala boğazım biraz ağrıyor yarın inşallah fırsat bulursam doktora kontrole gidicem iyileşmezsem ilacı değiştireceğini söylemişti korkuyorum tekrar kötü olmaktan
bildirim zamani fistiklaaaarrr
<40 dk pilates karisik
< 200 squat workout 14 dk
< 150 thing master aletiyle bacak calisma
soguma
çok geçmiş olsun kuzum. Regl dönemi vücut dirnci düşüyor bir iki güne bir şeyin kalmaz umarım.bende de tam tersi ankaradaydım ben kuru hava bildiğin bozkır iklimi burası karadeniz samsuna yakınız çok nemli yağmurlu sürekli ama bunaltıcı havaya alışamadım insan alıştığı iklimden başkasına adapte olana kadar demekki böyle oluyor bende de senin tam tersin ama aynı hastalıklar mevcut demekki normal bir süreç yaşıyorum
Erimiyor daha dik ve dolgun görünüyor, şekilleniyor.Kızlar ya bişey soracağım .. Bu sporları yaptıkça popomuz mu eriyor yoksa görüüntüsü mü değişiyor ? Yani çizgileri ve şekli daha mı belirgin oluyor ? Bende başlasam hiç fena olmaz valla .. Umarım biri cevaplar sorumu ..
Genişleme olmaz toplanır aksine. Çizgilerin belirginleşmesi için bacağın şekillenmesi de lazım.Canım ağzım açık kaldı ..Ne yani düzenli yapıldıkça istediğimiz görüntüye kavuşuyor muyuz ? Aaaa :O Ama ben popom erisin istemiyorum, aksine daha da genişleyip çizgilerin daha belirgin olmasını istiyorum .. Bu sporları yaparsam istediğimi elde edebilir miyim canım ? Bu arada sorumu görüp cevapladığın için teşekkür ederim canım ..
Okumana gerek yok ilk sayfayı oku, spor yap yeter.Ahaha şaka gibi yaa :) Buradaki önerilerden yola çıkarak spor yapmalıyız değil mi canım ? birde ' 1942' sayfayı nasıl baştan sona okuyabilirm ki
Canım çok ama çooookkk saoll :))) Çok heveslendim yaa :)))Erimiyor daha dik ve dolgun görünüyor, şekilleniyor.
Genişleme olmaz toplanır aksine. Çizgilerin belirginleşmesi için bacağın şekillenmesi de lazım.
Okumana gerek yok ilk sayfayı oku, spor yap yeter.
Kolay göründüğüne bakma zor bir spordur.Canım çok ama çooookkk saoll :))) Çok heveslendim yaa :)))
Hmm. Peki etkisini ne kadar bir zaman içerisinde görebiliyoruz ? örneğin 1 ayda falan etkisini gösteriyor mu başlangıç olarak ? Birde ilk 1. sayfadaki sporları mı yapmamız gerekiyor ? ona göre bende hemen yarın başlayacağım. Birde popom falan erimez değil mi sadece iyice şekillensin istiyorum :)Kolay göründüğüne bakma zor bir spordur.
Ve gerçekten çok etkili. Ben beş aydır yapıyorum etkisini görmesem şimdiye çoktan bırakırdım.
Mutlaka ısınma ve soğuma yap öncesinde.
Erimez, bir ayda da mutlaka etkisini görürsün.Hmm. Peki etkisini ne kadar bir zaman içerisinde görebiliyoruz ? örneğin 1 ayda falan etkisini gösteriyor mu başlangıç olarak ? Birde ilk 1. sayfadaki sporları mı yapmamız gerekiyor ? ona göre bende hemen yarın başlayacağım. Birde popom falan erimez değil mi sadece iyice şekillensin istiyorum :)
Canım peki bu dediklerin 1. sayfada mı ?Erimez, bir ayda da mutlaka etkisini görürsün.
O hareketleri soran arkadaşlar oluyor bildirimde görüp o yüzden koydum.
Yapman gereken oradaki ısınma ve soğuma videolarını yapmak. Isınmadan sonra da pembe taytlı kızın yanındaki kadar sayıda squat yapmak.
Evet hepsi ilk sayfada.Canım peki bu dediklerin 1. sayfada mı ?
Tamam canım :)) konuyu da takibime aldım :)) Varya bunlar işime bir yarasın gece gündüz dua ederim sana :)) burayı da boş bırakmam sürekli gözlemlediklerimi yazarım.. Sende beni sürekli dürt ya da hatırlat gidişat nasıl Crusher de ki bende bilgilendireyim sizleri :))Evet hepsi ilk sayfada.
İyi geceler canımBen yatıyorum canım. Sorun olursa yarın cevaplarım. İyi geceler.
O konuda şüphen olmasın, çok disiplinliyimdir. Takip ederim, ama senden de o gayreti görmem lazım.Tamam canım :)) konuyu da takibime aldım :)) Varya bunlar işime bir yarasın gece gündüz dua ederim sana :)) burayı da boş bırakmam sürekli gözlemlediklerimi yazarım.. Sende beni sürekli dürt ya da hatırlat gidişat nasıl Crusher de ki bende bilgilendireyim sizleri :))
Tamam gülüm saolasın :))O konuda şüphen olmasın, çok disiplinliyimdir. Takip ederim, ama senden de o gayreti görmem lazım.
Yarın bekliyorum bildirimini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?