fitim fitsin fit (squat)

Rica ederim nedemek canım benim ben tam bilgili değilim Lune size yarın yardım eder. ben sadece 20 gündür yapıyorum. inan bana squat çok güzel hareketmiş bende popomun erimesini istemiyorum zayıfım 20 günde 2 kilo aldım kalorime dikkat ediyorum ekstradan squat ve 20 dk plates yapıyorum ki hatlarım belirginleşsin diye :) sizde 10 gün içinde farkı görürsünüz

Ahaha şaka gibi yaa :) Buradaki önerilerden yola çıkarak spor yapmalıyız değil mi canım ? birde ' 1942' sayfayı nasıl baştan sona okuyabilirm ki

Ahaha şaka gibi yaa :) Buradaki önerilerden yola çıkarak spor yapmalıyız değil mi canım ? birde ' 1942' sayfayı nasıl baştan sona okuyabilirm ki
Onların çoğu bildirim :) yani her gün Zayıflamak isteyenler sağlık için spor yapanlar burda yaptıkları sporları paylaşıyorlar yani ben bu kadar squat yaptım bu kadar hareket yaptım gibi :) birbirimize destek oluyoruz :) çoğu kezde sohbet ediyoruz :) yani sizi ilgilendiren ilk sayfa kesinlikle squata başlayın :)

Tamam canım :) Keşke daha önce gelseydim 2 ay falan off neyse artık :)) Tekrardan ilgilendiğin saol cnm.. :)

bildirim zamani fistiklaaaarrr

<40 dk pilates karisik
< 200 squat workout 14 dk
< 150 thing master aletiyle bacak calisma
soguma
Vay vay vaay.
çok geçmiş olsun kuzum. Regl dönemi vücut dirnci düşüyor bir iki güne bir şeyin kalmaz umarım.

Erimiyor daha dik ve dolgun görünüyor, şekilleniyor.
Genişleme olmaz toplanır aksine. Çizgilerin belirginleşmesi için bacağın şekillenmesi de lazım.
Okumana gerek yok ilk sayfayı oku, spor yap yeter.

Erimiyor daha dik ve dolgun görünüyor, şekilleniyor.

Genişleme olmaz toplanır aksine. Çizgilerin belirginleşmesi için bacağın şekillenmesi de lazım.

Okumana gerek yok ilk sayfayı oku, spor yap yeter.
Canım çok ama çooookkk saoll :))) Çok heveslendim yaa :)))

Canım çok ama çooookkk saoll :))) Çok heveslendim yaa :)))
Kolay göründüğüne bakma zor bir spordur.
Ve gerçekten çok etkili. Ben beş aydır yapıyorum etkisini görmesem şimdiye çoktan bırakırdım.
Mutlaka ısınma ve soğuma yap öncesinde.

Kolay göründüğüne bakma zor bir spordur.
Ve gerçekten çok etkili. Ben beş aydır yapıyorum etkisini görmesem şimdiye çoktan bırakırdım.
Mutlaka ısınma ve soğuma yap öncesinde.
Hmm. Peki etkisini ne kadar bir zaman içerisinde görebiliyoruz ? örneğin 1 ayda falan etkisini gösteriyor mu başlangıç olarak ? Birde ilk 1. sayfadaki sporları mı yapmamız gerekiyor ? ona göre bende hemen yarın başlayacağım. Birde popom falan erimez değil mi sadece iyice şekillensin istiyorum :)

Erimez, bir ayda da mutlaka etkisini görürsün.
O hareketleri soran arkadaşlar oluyor bildirimde görüp o yüzden koydum.
Yapman gereken oradaki ısınma ve soğuma videolarını yapmak. Isınmadan sonra da pembe taytlı kızın yanındaki kadar sayıda squat yapmak.

Canım peki bu dediklerin 1. sayfada mı ?

Evet hepsi ilk sayfada.
Tamam canım :)) konuyu da takibime aldım :)) Varya bunlar işime bir yarasın gece gündüz dua ederim sana :)) burayı da boş bırakmam sürekli gözlemlediklerimi yazarım.. Sende beni sürekli dürt ya da hatırlat gidişat nasıl Crusher de ki bende bilgilendireyim sizleri :))

O konuda şüphen olmasın, çok disiplinliyimdir. Takip ederim, ama senden de o gayreti görmem lazım.
Yarın bekliyorum bildirimini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…