- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
O kadar da iyi hissediyorum ki maşallah diyeyim.
Yiyip yattım sahura da kalkmamıştım.
Yapabilirsin bende ramazanda yaparım diye düşünüyorum belki her gün olmaz ama haftada 2-3 gün olur.
Daha onların üstüne 3 çeşit yemek, onların bulaşıkları, yarınki yemek hazırlığımı bile yaptım.
Allah sabrını veriyor canım, Allah kabul etsin. Cemi cümlenin hep hayırlı isteklerini versin.Vaaoovv bune hiz balim maşallah deyimben annemgildeyim yata yata tuttum
Allah sabrını veriyor canım, Allah kabul etsin. Cemi cümlenin hep hayırlı isteklerini versin.
Sağol kuzum, bugün çoğunu hallettim. 1-2 ders çocukları dışarı salarsam tamamdırCanımsın sen yaa, öp tabii. Ben bitirdim işleri bana yolla istersen, okulun bahçesinde otururken hallediveririm.
Gel bakiim sen buraya, sana özel öpücük vercemBeni de öpesin gelsin
Gel bakiim sen buraya, sana özel öpücük vercem
Karıştırıyorsunuz, Emel değilim ben CoşkunumImdaaaattt kötü emeller seziyoruummm
Karıştırıyorsunuz, Emel değilim ben Coşkunum
merhabalarr, uzun zamandır bildirim yapamıyodum sorun vardı internetimde
120 squat
8 minutes abs
200 kez yanlara egilme
bir de artık sirke-bal-su üçlüsünü deneyecegim sanırım, hep duyuyodum ama hic cesaret edememistim, deneyen ve faydasını gören var mı*
Dötün öyle demiyor ama.Coskun muu ben senin bildiğin kizlardan digilimmm rahat birak beni evli ve cocuklu bir bağyanim benn
Yalan söylüyorsuuuuunnnn! Bu fizikte birinin çocuğu olabilemezzzz!Coskun muu ben senin bildiğin kizlardan digilimmm rahat birak beni evli ve cocuklu bir bağyanim benn
Limon bal su üçlüsüyle zayıfladım ben yıllar önce. 12-14 kg vermiştim. Tadı da sirkeden daha iyidir sanırım.
Dötün öyle demiyor ama.
Yalan söylüyorsuuuuunnnn! Bu fizikte birinin çocuğu olabilemezzzz!
bildirim zamanı
15 dk zumba
10 jumping jack
20 yarım mekik
20 ters mekik
30 üçgen
daha tam iyileşmedim diye yavaştan başlayım dedim tekrar hasta olmaktan çok korkuyorum ki hala boğazım biraz ağrıyor yarın inşallah fırsat bulursam doktora kontrole gidicem iyileşmezsem ilacı değiştireceğini söylemişti korkuyorum tekrar kötü olmaktan
iyi geceler şeker pancarıHadi iyi geceler tatlilariiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?