12-13 kg vayy agzım acık kaldı
Limon bal su üçlüsüyle zayıfladım ben yıllar önce. 12-14 kg vermiştim. Tadı da sirkeden daha iyidir sanırım.
Askm watsaptan cevap yazamadim telefon annende diyeKizlar topige ugrayamadim dun rahatsizdim biraz sinavimda koyu gecince bi toplayamadim kendimiyarinda sinavim var ama hala calismadim
Bu arada kombin yarismasinda yuksek bel ispanyol paca mi olmasi gerek yoksa ispanyol paca pantlnda olur mu
He norwe yaptigin cekiliside okudumyerim kiz seni cok tatlisin banin allahtan kisa surucek:)
Canım ben de buraya geldiğim ilk yıl hastalıktan illallah etmiştim. Havası bizim oralara göre çok değişik, hala daha tam alıştım diyemem. Benim de ne oldu bilmiyorum ama diş etimde aft çıktı 3-5 tane sonra bunlar birleşti çok kötü oldu. Burnumun içinde de yaralar çıkmış. Bugün dudağımda uçuk başlangıcı vardı, tahta kaşık bastım sıcak, durdu çok şükür.. Mikrop falan kaptım heralde ya da vücudun zayıf anına denk geldi.bugün çok sessiz topik nerdesiniz bakalımbugün kontrole gittim dr a hala biraz hastayım ama ilaç vermedi bundan sonrasını kendin atlatırsın dedi kötü olursan tekrar gel boşa ilaç yazmayım dedi hala biraz boğazım ağrıyor geçecek inşallah birde bugün regl oldum vucut direncim düşük ondan iyileşemedim galiba karnımda ağrıyor şimdi burasının havası beni çarptı galiba ya alışana kadar
benimde öyle tikka ağzımdada aft var uçuk benimde aynı durdu ama olan şişlik var işte vucut direnci zayıf olunca hepsi birden geliyor ya birde haklısınCanım ben de buraya geldiğim ilk yıl hastalıktan illallah etmiştim. Havası bizim oralara göre çok değişik, hala daha tam alıştım diyemem. Benim de ne oldu bilmiyorum ama diş etimde aft çıktı 3-5 tane sonra bunlar birleşti çok kötü oldu. Burnumun içinde de yaralar çıkmış. Bugün dudağımda uçuk başlangıcı vardı, tahta kaşık bastım sıcak, durdu çok şükür.. Mikrop falan kaptım heralde ya da vücudun zayıf anına denk geldi.
Canım ben önceden nemli yerdeydim burası kuru, bademcik problemim burda tavan yaptı, patladı hatta geçen kış bademciğim.. Burnumda da yaralar çıkıyordu hiç geçmeden, kuru havadan çıkıyormuş meğer, kılcal damarlar mı çatlıyormuş bişi oluyormuş. Senin de böyle bir hava değişimi olduysa muhtemelen ondandır.benimde öyle tikka ağzımdada aft var uçuk benimde aynı durdu ama olan şişlik var işte vucut direnci zayıf olunca hepsi birden geliyor ya birde haklısınburasının havasıda aynen dediğin gibi çok farklı alışamadım galiba doktorda dedi buraya alışana kadar hasta olacaksın galiba dedi bende inşallah çabuk alışırım dedim
Bu arada günaydın hepimizin Kandil'i mübarek olsun :)
bende de tam tersi ankaradaydım ben kuru hava bildiğin bozkır iklimi burası karadeniz samsuna yakınız çok nemli yağmurlu sürekli ama bunaltıcı havaya alışamadım insan alıştığı iklimden başkasına adapte olana kadar demekki böyle oluyor bende de senin tam tersin ama aynı hastalıklar mevcut demekki normal bir süreç yaşıyorumCanım ben önceden nemli yerdeydim burası kuru, bademcik problemim burda tavan yaptı, patladı hatta geçen kış bademciğim.. Burnumda da yaralar çıkıyordu hiç geçmeden, kuru havadan çıkıyormuş meğer, kılcal damarlar mı çatlıyormuş bişi oluyormuş. Senin de böyle bir hava değişimi olduysa muhtemelen ondandır.
gecmis olsun canım neden gittin hastaneye tatil yapmış olursun diycem ama insan hastanede daha cok yoruluyor o nedenle yine spor yapmış sayilirsin benceİyi akşamlar kızlar gün boyu hastanedeydim giremedim spor da yapamadım ama az yedim :)
Yok her set 12 toplamda 36 yaparsınız 5 kg ile başlayın sonra arttırırsınız. Su şişesi olur fakat ağzına kadar doldurun her kaldırdığınızda sağa sola sallanmasın dengenizi bozmasın sizide sakatlamasın şişeyi ağzından Yada kulpundan değil de ortadan tutun iki elinizle bu daha iyi olur :)o zaman ağırlıkla çalışayım. her sete 12 mi yapacaz yoksa toplamda mı. 5 litrelk su şişesi olur demi
Valla ben popmun inceldiğini değil aşağı doğru olan Popunun yavaş yavaş yukarı kalktığını gördüm daha ortalarda şuan daha çok çalışmak lazım ama ben ağırlıklarla çalışıyorum bacağım kalınlaşsın diye ama diğer arkadaşlar egzersizleri tam yaptılar onlar daha iyi bilirler çok memnunlar sıkılaşmadan Lune kurtarıcımız o size yardım eder :)Kızlar ya bişey soracağım .. Bu sporları yaptıkça popomuz mu eriyor yoksa görüüntüsü mü değişiyor ? Yani çizgileri ve şekli daha mı belirgin oluyor ? Bende başlasam hiç fena olmaz valla .. Umarım biri cevaplar sorumu ..
Canım ağzım açık kaldı ..Valla ben popmun inceldiğini değil aşağı doğru olan Popunun yavaş yavaş yukarı kalktığını gördüm daha ortalarda şuan daha çok çalışmak lazım ama ben ağırlıklarla çalışıyorum bacağım kalınlaşsın diye ama diğer arkadaşlar egzersizleri tam yaptılar onlar daha iyi bilirler çok memnunlar sıkılaşmadan Lune kurtarıcımız o size yardım eder :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?