fitim fitsin fit (squat)

Ben bugun biraz da bilerek girmedim kk ya
Çünkü kanıma dokunan bi şey olduğunda yazıyorum.. o saygisizlar da yazdirtiyorlar zorla..
Canım tepki ya da söz hakkı sandıkta.
Şimdi burada bu kadar yazmak sinirleri bozmak kendi partilerine bir fayda sağlıyor mu?
Ya da karşıt fikirli insanları değiştiriyor mu?
Sevdiğim bir söz var.
Sevdiklerinizle siyaset yapmayınız. Zira siyasetçiler yollarına devam ederler siz dostlarınızı kaybettiğinizle kalırsınız.

Çoğu tersleyip laf sokup beğeni alma derdinde de ondan kuzum.
Çok tahammülsüz bir toplum olduk.

Hastanrde hala ama 3 gune kadar yogun bakimdan cikarcaklarmis sonra eve gonderceklermis Lunecm burda yapilcak bisey kalmadi demisler
Umarım görürsün kuzum. Pamuk yanağından öpersin.
Ben dedelerimin üçünü de kaybettim. Anlıyorum seni.

Aynen öyle bitanem
Bu kadar çok parti olduğuna göre ayrı düşüncelere sahip insanlar da olucak tabiki.
İnsanların saygı duyması lazım..

Çoğu tersleyip laf sokup beğeni alma derdinde de ondan kuzum.
Çok tahammülsüz bir toplum olduk.
evet lune aynen bdvye giriyorum bazen gerçekten biri derdini yazmış mesela gereksiz yere gelenler dalga geçenler daha çok bazı konularda tamam fake konular var ama ciddi konulardada insanların birbirine saygısı yok tahammülü hiç yok zaten toplum olarak gerçek hayattada aynı şekildeyiz insanlarda empati hiç yok artık herkes kendini haklı görüyor diğerini ezmeye çalışıyor karşısındaki insanı düşünmeden ezip geçiyor bilmiyorum ya insanlık ölmüş dedikleri tamda bu galiba
lune ya sizinle konuşmayı özlemişim ben ay birde ütü yapmam lazım çok üşeniyorum ya önlük olmasa kalkıp ütü falan yapmayacam da önlüğümü ütülemem lazım ya off

Aynı dert bende de var. Hiç sevmiyorum önlük ütülemeyi. Biz de seni özledik kuzum yaa. Çok yoğunsun ama.

Aynı dert bende de var. Hiç sevmiyorum önlük ütülemeyi. Biz de seni özledik kuzum yaa. Çok yoğunsun ama.
yoğunum ve hastalıktan kurtulamadın lune geldiğimden beri ondanda giremiyorum havasına alışamadım çok nemli bir garip ya ankaraya gittim çok iyi hissettim alışmışım sonuçta buraya alışana kadar bakalım ne kadar süre geçecek inşallah kısa sürer ya hastalıktan yıldım burda

Umarım görürsün kuzum. Pamuk yanağından öpersin.
Ben dedelerimin üçünü de kaybettim. Anlıyorum seni.
Zaten bir dedemi hic gormedim ben bunuda cok gec tanidim lune..
Bizim evin alt katindaki bi dede vardi onuda kendi dedem gibi sevmistim onu da bu sene kaybettik bide kuzenim vefat etti bu sene cok kayip verdim daha fazlasini istemiyorum

Guclu olmaya calisiyoruz kuzum elimizden uzulmekten ve dua etmekten baska bir seyde gelmiyor zaten

Lunecim kusura bakma daha yeni gordum sorunu. Dun 2 sinavim vardi giremedim bide dedemi yogun bakima kaldirdilar canim sikkindi. O yuzden bugun erkek arkadasim disari cikardi kafam dagilsin diye ancak gelebildim..

canim benim gecmis olsun neyi var suan iyidir insallah

Ya kalp damarlari tikanmisti %90ni ilac vermisler verdikleri ilacta bobreklerini iflas ettirmis .. Zaten cok yasli yogun bakimdan cikarcaklar ama doktorlar artik bisey yapamyz biz demisler evine goturun bari evinde of ya

Cok uzuldum bitanem Allah,im sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…