fitim fitsin fit (squat)

İsyan etme bitanem dua et
Ben de dedemi çok seviyorum senden sonra yokluğunu düşündüm de gerçekten zor.. Allah başımızdan eksik etmesin kuzum ne diyelim..
Hayattaki tek gerçek belli..

İsyan etme bitanem dua et
Ben de dedemi çok seviyorum senden sonra yokluğunu düşündüm de gerçekten zor.. Allah başımızdan eksik etmesin kuzum ne diyelim..
Hayattaki tek gerçek belli..
Evet tek gercek belli ama yinede insan istemiyor be

Herkes de patir patir banlanmis ya bir secim oldu kk da insan kalmadi ..

İstemez tabi insan ister mi sevdiğini kaybetmeyi bitanem
Sen güçlü ol yanında ol sürekli
Yaninda olamiyorum uzagindayim en cok da o koyuyor ya sinavlarim yuzunden gidemedim bizimkiler gitti ama bn kaldm goturmediler

Kuzum norwe siyaset topiğinde polemiğe girmiş.
Tikka da biraz zor bir dönemden geçiyor.
Sen neler yapıyorsun bakalım?
bende ankaraya gitmiştim az önce geldim tekrar eve oy kullanmaya gittim hemde ortam değişsin dedim hastalık falan bunaldım lune burda polemiğe girmeselermiş iyiymiş ya neyse kısadır inşallah süreleri

Iyi degil malesef, kendine gelmis ama bobrekler iflas. Artik yapicak bisey kalmadi diyor doktorlar kalp damarlari tikali zaten .. Dogru duzgun hareket edemiyormus
geçmiş olsun canım ya dedene çok üzüldüm

Yaninda olamiyorum uzagindayim en cok da o koyuyor ya sinavlarim yuzunden gidemedim bizimkiler gitti ama bn kaldm goturmediler
Canım belki vardır bunda da bi Hayır
Şu an zor gelicek belki ama derslerine çalış
Deden de böyle ister emin ol
Uzagindasin belki ama su an onu düşünmen bile ona güç verir

Herkes de patir patir banlanmis ya bir secim oldu kk da insan kalmadi ..
Ama çok sert girmişler bazıları, yok kitleler halinde ahmaklar, vay şu partiye veren şöyle. Her fikre saygımız var diyoruz ama gerçekte öyle değil. Herhangi bir partiyi tutmak diğerlerine hakaret etme hakkı vermiyor insana.

Ben bugun biraz da bilerek girmedim kk ya
Çünkü kanıma dokunan bi şey olduğunda yazıyorum.. o saygisizlar da yazdirtiyorlar zorla..

Hastanrde hala ama 3 gune kadar yogun bakimdan cikarcaklarmis sonra eve gonderceklermis Lunecm burda yapilcak bisey kalmadi demisler

Yine de metin olmaya çalış canım yapraktan karıncaya varacağımız yer belli.
Yine de ömrü varsa hiiç belli olmaz.
Hayat işte kılıç üstünde yürümek gibi.

Canım belki vardır bunda da bi Hayır
Şu an zor gelicek belki ama derslerine çalış
Deden de böyle ister emin ol
Uzagindasin belki ama su an onu düşünmen bile ona güç verir
Insallah Allah'tan umit kesilmez diyorlar ya ben en azindan bir kez daha gorene kadar Allah im almasin mis kokulu elinden bir kere daha opiyim ya bagislasin Rabbim bize

Hastanrde hala ama 3 gune kadar yogun bakimdan cikarcaklarmis sonra eve gonderceklermis Lunecm burda yapilcak bisey kalmadi demisler
canım ya benim dedemde aynı şekilde hastahanedeydi ben ünideyken sınavlardan bende gidememiştim seni çok iyi anlıyorum allah sabır versin dedenede sizede onun içinde zor sizin içinde ama güçlü olman lazım
Ben bugun biraz da bilerek girmedim kk ya
Çünkü kanıma dokunan bi şey olduğunda yazıyorum.. o saygisizlar da yazdirtiyorlar zorla..
bende çok sıkıldım birtek burda takılayım diye geldim ya çok ağır konuşuyorlar kkda her konuda sadece siyaset falan için değil insanların birbirine saygısı kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…