- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Aaa evet aynı konudan mı gitti o da?Tıkka da mı Üzgününnn? ??
İsyan etme bitanem dua etBir yil icersinde bir suru kisi gitti hayatimdan.. Istemiyorum artik isyan etmek degil ama Allah'im sifa versin gec tanistim dedemle o beni 1 kere gordu sonra gozleri kor oldu .. Ama ben onu gormeyi cok seviyorum. Karsisina gecip ona oyle bakiyordum. Gitmesini istemiyorum
Bilmiyorum ki bebeğimAaa evet aynı konudan mı gitti o da?
Iyi degil malesef, kendine gelmis ama bobrekler iflas. Artik yapicak bisey kalmadi diyor doktorlar kalp damarlari tikali zaten .. Dogru duzgun hareket edemiyormusGeçmiş olsun kuzum şimdi nasıl?
Evet tek gercek belli ama yinede insan istemiyor beİsyan etme bitanem dua et
Ben de dedemi çok seviyorum senden sonra yokluğunu düşündüm de gerçekten zor.. Allah başımızdan eksik etmesin kuzum ne diyelim..
Hayattaki tek gerçek belli..
İstemez tabi insan ister mi sevdiğini kaybetmeyi bitanemEvet tek gercek belli ama yinede insan istemiyor be
Yaninda olamiyorum uzagindayim en cok da o koyuyor yaİstemez tabi insan ister mi sevdiğini kaybetmeyi bitanem
Sen güçlü ol yanında ol sürekli
bende ankaraya gitmiştim az önce geldim tekrar eve oy kullanmaya gittim hemde ortam değişsin dedim hastalık falan bunaldım lune burdaKuzum norwe siyaset topiğinde polemiğe girmiş.
Tikka da biraz zor bir dönemden geçiyor.
Sen neler yapıyorsun bakalım?
geçmiş olsun canım ya dedene çok üzüldümIyi degil malesef, kendine gelmis ama bobrekler iflas. Artik yapicak bisey kalmadi diyor doktorlar kalp damarlari tikali zaten .. Dogru duzgun hareket edemiyormus
Allah şifasını versin canım inş. Evde mi şimdi?Iyi degil malesef, kendine gelmis ama bobrekler iflas. Artik yapicak bisey kalmadi diyor doktorlar kalp damarlari tikali zaten .. Dogru duzgun hareket edemiyormus
Canım belki vardır bunda da bi HayırYaninda olamiyorum uzagindayim en cok da o koyuyor yasinavlarim yuzunden gidemedim bizimkiler gitti ama bn kaldm goturmediler
Hastanrde hala ama 3 gune kadar yogun bakimdan cikarcaklarmis sonra eve gonderceklermis Lunecm burda yapilcak bisey kalmadi demislerAllah şifasını versin canım inş. Evde mi şimdi?
Ama çok sert girmişler bazıları, yok kitleler halinde ahmaklar, vay şu partiye veren şöyle. Her fikre saygımız var diyoruz ama gerçekte öyle değil. Herhangi bir partiyi tutmak diğerlerine hakaret etme hakkı vermiyor insana.Herkes de patir patir banlanmis ya bir secim oldu kk da insan kalmadi ..
Ben bugun biraz da bilerek girmedim kk yaAma çok sert girmişler bazıları, yok kitleler halinde ahmaklar, vay şu partiye veren şöyle. Her fikre saygımız var diyoruz ama gerçekte öyle değil. Herhangi bir partiyi tutmak diğerlerine hakaret etme hakkı vermiyor insana.
Hastanrde hala ama 3 gune kadar yogun bakimdan cikarcaklarmis sonra eve gonderceklermis Lunecm burda yapilcak bisey kalmadi demisler
Insallah Allah'tan umit kesilmez diyorlar ya ben en azindan bir kez daha gorene kadar Allah im almasin mis kokulu elinden bir kere daha opiyim yaCanım belki vardır bunda da bi Hayır
Şu an zor gelicek belki ama derslerine çalış
Deden de böyle ister emin ol
Uzagindasin belki ama su an onu düşünmen bile ona güç verir
Aynen lunecimYine de metin olmaya çalış canım yapraktan karıncaya varacağımız yer belli.
Yine de ömrü varsa hiiç belli olmaz.
Hayat işte kılıç üstünde yürümek gibi.
Amin bitanem aminn dua et sen bol bol kuzum benimInsallah Allah'tan umit kesilmez diyorlar ya ben en azindan bir kez daha gorene kadar Allah im almasin mis kokulu elinden bir kere daha opiyim yabagislasin Rabbim bize
canım ya benim dedemde aynı şekilde hastahanedeydi ben ünideyken sınavlardan bende gidememiştim seni çok iyi anlıyorum allah sabır versin dedenede sizede onun içinde zor sizin içinde ama güçlü olman lazımHastanrde hala ama 3 gune kadar yogun bakimdan cikarcaklarmis sonra eve gonderceklermis Lunecm burda yapilcak bisey kalmadi demisler
bende çok sıkıldım birtek burda takılayım diye geldim ya çok ağır konuşuyorlar kkda her konuda sadece siyaset falan için değil insanların birbirine saygısı kalmamışBen bugun biraz da bilerek girmedim kk ya
Çünkü kanıma dokunan bi şey olduğunda yazıyorum.. o saygisizlar da yazdirtiyorlar zorla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?