Kızlar;Ne sorusu canım? Ben bu ara kendimde değilim pek, o yüzden pek takılamıyorum burda..
1.1 ay olmak uzere
2. Duzgun bir vucut en onemlisi duz bir karin
3.Jillianin videolari ile basladim. Yuruyus ve squat su an agirlikla
4.Evet kismen ulastim ama tamamen ulasacagimi dusunuyorum. Kisa surede bu kadar etkisini gorduysem tabii ki ulasacagim.
5. Gece gunduz kahve icerim, selulitten bol bir sey yoktu bende simdi gorunen bir selulit kalmadi. Sikinca biraz cikiyor yani %90 gitti.
6. Onlar aksatmiyor axelia senin aksatmak icin ne gibi bir bahanen olabilir diyorum ve motivasyonumu kaybetmiyorum.
7.Ekmek yemiyorum 2 aydir. Aksamlari yemekten cok meyve yada yogurtla geciriyorum. Ekmek yememek midemi ciddi anlamda kucultru ve bende gaz siskinligi olmuyor artik. Bunlarin disinda ozgurum. Kizartmada yiyorum ama abartmadan :)
8. Eskisine oranla evet ama daha cok katedilecek yol var.
Dun ki bildirimim 30 dk jillian and 60 squat. 10 ucgen 30 dk tempolu yuruyus
1- sanırım 5 ay ve fazlası olduKızlar;
Sürekli sorulan bir kaç soruya sizler cevap verin istiyorum.
Cevaplarınızı da ilk sayfada yayınlayacak Nevreste hanım. Böylece sürekli aynı soruları cevaplamamış olacağız.
1.Ne kadar zamandır spor yapıyorsun?
2. Hedefin nedir?(Zayıflamak istiyorum, dolgun popo gibi)
3.Spor programında neler var?
4.Hedefine ulaştığını/ulaşacağını düşünüyor musun?
5. Selülitlere gerçekten etkisi var mı?
6.Buraya yazıyor olmak spor disiplini yönünde katkı sağlıyor mu?
7.Beslenme düzeniniz nasıl?
8. Popolarınız gerçekten dolgunlaştı mı?
Cevaplarsanız sevinirim.
Bunlar kuzum. Canım her şeyin sonuna geldin neden bu kadar umutsuzluk?
İstersen özelden yazabilirsin bana.
1) yaklasik 5 aydir spor yapiyorum.Kızlar;
Sürekli sorulan bir kaç soruya sizler cevap verin istiyorum.
Cevaplarınızı da ilk sayfada yayınlayacak Nevreste hanım. Böylece sürekli aynı soruları cevaplamamış olacağız.
1.Ne kadar zamandır spor yapıyorsun?
2. Hedefin nedir?(Zayıflamak istiyorum, dolgun popo gibi)
3.Spor programında neler var?
4.Hedefine ulaştığını/ulaşacağını düşünüyor musun?
5. Selülitlere gerçekten etkisi var mı?
6.Buraya yazıyor olmak spor disiplini yönünde katkı sağlıyor mu?
7.Beslenme düzeniniz nasıl?
8. Popolarınız gerçekten dolgunlaştı mı?
Cevaplarsanız sevinirim.
Neyi var dedenin bitanemLunecim kusura bakma daha yeni gordum sorunu. Dun 2 sinavim vardi giremedim bide dedemi yogun bakima kaldirdilar canim sikkindi. O yuzden bugun erkek arkadasim disari cikardi kafam dagilsin diye ancak gelebildim..
Ya kalp damarlari tikanmisti %90ni ilac vermisler verdikleri ilacta bobreklerini iflas ettirmis .. Zaten cok yasli yogun bakimdan cikarcaklar ama doktorlar artik bisey yapamyz biz demisler evine goturun bari evindeNeyi var dedenin bitanem
Allah acil şifalar versin
Allah sifasini versin bitanem ne denir kiYa kalp damarlari tikanmisti %90ni ilac vermisler verdikleri ilacta bobreklerini iflas ettirmis .. Zaten cok yasli yogun bakimdan cikarcaklar ama doktorlar artik bisey yapamyz biz demisler evine goturun bari evindeof ya
Bir yil icersinde bir suru kisi gitti hayatimdan.. Istemiyorum artik isyan etmek degil ama Allah'im sifa versin gec tanistim dedemle o beni 1 kere gordu sonra gozleri kor oldu .. Ama ben onu gormeyi cok seviyorum. Karsisina gecip ona oyle bakiyordum. Gitmesini istemiyorumAllah sifasini versin bitanem ne denir ki((
Geçmiş olsun kuzum şimdi nasıl?Lunecim kusura bakma daha yeni gordum sorunu. Dun 2 sinavim vardi giremedim bide dedemi yogun bakima kaldirdilar canim sikkindi. O yuzden bugun erkek arkadasim disari cikardi kafam dagilsin diye ancak gelebildim..
Kuzum norwe siyaset topiğinde polemiğe girmiş.kızlar norwe neden üzgün yine
birde tikka da üzgün şu an tikkaya ne oldu biliyormusunuzneler oluyor burda inşallah kısa sürede dönerler ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?