fitim fitsin fit (squat)

Ne sorusu canım? Ben bu ara kendimde değilim pek, o yüzden pek takılamıyorum burda..
Kızlar;
Sürekli sorulan bir kaç soruya sizler cevap verin istiyorum.
Cevaplarınızı da ilk sayfada yayınlayacak Nevreste hanım. Böylece sürekli aynı soruları cevaplamamış olacağız.

1.Ne kadar zamandır spor yapıyorsun?
2. Hedefin nedir?(Zayıflamak istiyorum, dolgun popo gibi)
3.Spor programında neler var?
4.Hedefine ulaştığını/ulaşacağını düşünüyor musun?
5. Selülitlere gerçekten etkisi var mı?
6.Buraya yazıyor olmak spor disiplini yönünde katkı sağlıyor mu?
7.Beslenme düzeniniz nasıl?
8. Popolarınız gerçekten dolgunlaştı mı?

Cevaplarsanız sevinirim.

Bunlar kuzum. Canım her şeyin sonuna geldin neden bu kadar umutsuzluk?
İstersen özelden yazabilirsin bana.

Dun ki bildirimim 30 dk jillian and 60 squat. 10 ucgen 30 dk tempolu yuruyus

Üçgen tadımlık olmuş.

1.Ne kadar zamandır spor yapıyorsun?
Bu topicle tanışana kadar herhangi bir spor geçmişim yoktu. 4 aydır spor yapıyorum.

2. Hedefin nedir?(Zayıflamak istiyorum, dolgun popo gibi)
Öncelikli hedefim göbeğimden kurtulmaktı. Vücudumun başka yerlerinde bir problem yoktu. Bu topic sayesinde hedefime ulaştım.

3.Spor programında neler var?
Başlarda abs çalışıyordum karın için.. Popoyu şekillendirmek ve sıkılaşmak adına da squat yapıyorum. Programım şu an daha esnek çünkü hedefime ulaştım ve bundan sonra mevcut durumumu korumak adına spor yapıyorum.

4.Hedefine ulaştığını/ulaşacağını düşünüyor musun?
Evet buradaki arkadaşlarımın sağladığı motivasyon ile hedefime ulaştım.

5. Selülitlere gerçekten etkisi var mı?
Selülit problemim yok ama faydasını gören arkadaşlarımız oldu.

6.Buraya yazıyor olmak spor disiplini yönünde katkı sağlıyor mu?

Kesinlikle.. Şu sıralar disiplinimde kişisel sebeplerden bozulmalar olsa da..

7.Beslenme düzeniniz nasıl?
Kilo problemim olmadığı için beslenme konusunda kısıtlamalarım yok ama yine de yağlı yiyeceklerden uzak durmaya çalışıyorum.

8. Popolarınız gerçekten dolgunlaştı mı?

Squata başladıktan 1 ay sonrasında bile baldırlarımda ve popomda sıkılaşma oldu.

1- sanırım 5 ay ve fazlası oldu
Sınavlar vs dolayı tam düzenli yapamasam da yine de yaptım sporumu:)
2 - hedefim Zayıflamak değil daha belirgin hatlara sahip bi vücuda sahip olmak :) ve kendimi daha çok sevmek :)
3- genellikle dans videosuyla veya youtube de çeşitli videolar ile ısınma yapıyorum
Daha sonra squat a geçiyorum. Bunu da yine ya videodan ya da kendim yapıyorum
Squat tan sonra mekiğe çok önem veriyorum ve akabinde abs videolarına.
Onun dışında bacak sikilastirmak için egzersizler yapıyorum :)
4-karin konusunda hedefime yüzde 70 gibi bi oranda ulastim
Kalça ve bacaklarimin daha alicagi biraz yolu var :) ama bu demek değildir ki hiç fayda görmedim. İyiki spor yapıyorum :)
5-evet selülitler e gerçekten çok büyük etkisi car
Özellikle düzenli spor yapıldığı zaman ve bunun yanında tabi yeterli su icildigi zaman:)
6- eğer buraya yazmak zorunda olmasaydım belki de sporu bırakırdim ya da daha kısa süreli yapardım. . Burda hem herkes spor yapıyor ve bildirim veriyor hem de birbirimizi motive ediyoruz :)
7 - eskiden olduğu gibi her gün cips yemiyorum mesela :)
Ya da yağlı yiycek leri habire tüketmiyor um. .
Daha az daha küçük ölçekli tüketiyorm her şeyi. Ve suyu hayatıma büyük oranda kattım.
8- popo gerçekten dolgunlasti kendim için konuşuyorum tüm takım arkadaşlarım da biliyor :) aynı şekilde takım arkadaşlarımın da çok iyi oldu
Eski fotoğraflarımi karsilastirdigimda ben bile inanamiyorum:)

1) yaklasik 5 aydir spor yapiyorum.
2)hedefim;siki dolgun ve kalkik bir kalca , selulitsiz bir bacak.
3)spor programimda squat,trambolin ve bacak sikilastirma hareketleri var.
4)hedefime ulastim sayilir :) ama zamanla ayni sekilde devam ederek iyininde iyisi olucagina inaniyorum .
5)kesinlikle selulitlere etkisi var.
6)eger ben buraya bildirim yapmasaydim 1 ay yapip sporu birakirdim. Ama buraya yazmaya surekli kendimi borclu hissediyorum :) o yuzden sporumu da devam ettiriyorum.
7)beslenme duzenim: kahvaltida iyi besleniyorum, ogle yemegimde fazla abartmadan yiyorum aksamlarida cok hafif yiyorum. Aksam 6 dan sonra bir seyler yememeye ozen gosteriyorum be selulit yapan yiyeceklerden uzak duruyorum .
8) popomda kesinlikle dolgunlasma var artik daha kalkik ve sekilli:)

Lunecim kusura bakma daha yeni gordum sorunu. Dun 2 sinavim vardi giremedim bide dedemi yogun bakima kaldirdilar canim sikkindi. O yuzden bugun erkek arkadasim disari cikardi kafam dagilsin diye ancak gelebildim..

Lunecim kusura bakma daha yeni gordum sorunu. Dun 2 sinavim vardi giremedim bide dedemi yogun bakima kaldirdilar canim sikkindi. O yuzden bugun erkek arkadasim disari cikardi kafam dagilsin diye ancak gelebildim..
Neyi var dedenin bitanem
Allah acil şifalar versin

Neyi var dedenin bitanem
Allah acil şifalar versin
Ya kalp damarlari tikanmisti %90ni ilac vermisler verdikleri ilacta bobreklerini iflas ettirmis .. Zaten cok yasli yogun bakimdan cikarcaklar ama doktorlar artik bisey yapamyz biz demisler evine goturun bari evinde of ya

Ya kalp damarlari tikanmisti %90ni ilac vermisler verdikleri ilacta bobreklerini iflas ettirmis .. Zaten cok yasli yogun bakimdan cikarcaklar ama doktorlar artik bisey yapamyz biz demisler evine goturun bari evinde of ya
Allah sifasini versin bitanem ne denir ki((

Allah sifasini versin bitanem ne denir ki((
Bir yil icersinde bir suru kisi gitti hayatimdan.. Istemiyorum artik isyan etmek degil ama Allah'im sifa versin gec tanistim dedemle o beni 1 kere gordu sonra gozleri kor oldu .. Ama ben onu gormeyi cok seviyorum. Karsisina gecip ona oyle bakiyordum. Gitmesini istemiyorum

kızlar norwe neden üzgün yine
birde tikka da üzgün şu an tikkaya ne oldu biliyormusunuz neler oluyor burda inşallah kısa sürede dönerler ama

Geçmiş olsun kuzum şimdi nasıl?

kızlar norwe neden üzgün yine
birde tikka da üzgün şu an tikkaya ne oldu biliyormusunuz neler oluyor burda inşallah kısa sürede dönerler ama
Kuzum norwe siyaset topiğinde polemiğe girmiş.
Tikka da biraz zor bir dönemden geçiyor.
Sen neler yapıyorsun bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…