- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
nasılsın bıtanemm
nasılsın bıtanemm
iyiyim bende kuzummmm nasıl olıyımm öp ebuşu:):)Iyyim askimm ebbus pepe izlio o bitsin spor yapcamsen nasilsin canimm :*
Saol askimmmgeçmiş olsun bebeğimmm :)
Ay cok zordur lunem ya Allah kolaylik versin iyice dusun de oyle yazin bebegmSelam kızlar, dün yerler açıklandı. Bir sürü yer var kafamız çok karıştı. İstediğim yerde hiç açık yok.
O yüzden izmir, aydın, muğla, afyon, antalya, balıkesir arasından seçim yapacağız.
Kafam bir milyon oldu.
İlla manisa mı yazsak yoksa bütün illeri istediğimize göre mi sıralasak bilemedik.
Dünden beri düşünmekten çok az uyudum zaten.Ay cok zordur lunem ya Allah kolaylik versin iyice dusun de oyle yazin bebegm
Kiyamam yaaa hayirlisi olsun Lunem istesgn yer olmasa da en iyisi neresi olur senin icin orayi sec , hakkinizda hayirlisiDünden beri düşünmekten çok az uyudum zaten.
Kafamdaki seçenek olmayınca gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kaldım.
hayırlısı olsun lune öncelkle bende atama verirken istediğim yerler yoktu nereyi yazsam çok düşünmüştüm ya şu an anlıyorum seni çok karışık bir dönemSelam kızlar, dün yerler açıklandı. Bir sürü yer var kafamız çok karıştı. İstediğim yerde hiç açık yok.
O yüzden izmir, aydın, muğla, afyon, antalya, balıkesir arasından seçim yapacağız.
Kafam bir milyon oldu.
İlla manisa mı yazsak yoksa bütün illeri istediğimize göre mi sıralasak bilemedik.
bende bulaşık yıkıyorumSelam kızlar eve yeni girdim, bulaşığı yıkayıp geliyorum.
bende bulaşık yıkıyorumaynı zamanda yemek yapıyorum yarın için hemde buraya yazmaya çalışıyorum
benim evde çok berbat ya nasıl bukadar dağıtmışım aklım almıyor lune haftasonu temizlik beni beklerYemek falan hak getire. Şu hızlandırılmış kurdele nakışı kursu beni öldürdü ya. Neyse ki yarın bitiyor.Ev berbattı az çeki düzen verdim, şimdi de kızlar ne yapıyor bakmaya geldim.
benim evde çok berbat ya nasıl bukadar dağıtmışım aklım almıyor lune haftasonu temizlik beni beklercamlar pencereler de açınca ev çabucak tozlanıyor zaten çok yorulduğumdan işten gelincede bişey yapamıyorum ev berbat halde yemek yapıyorum işte başka bişeye vakit bulamıyorum senin nakış kursu nasıl bir kurs ya çok merak ettim neyse bitiyormuş okulda bitiyor zaten rahatlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?