fitim fitsin fit (squat)

Selam kızlar, dün yerler açıklandı. Bir sürü yer var kafamız çok karıştı. İstediğim yerde hiç açık yok.
O yüzden izmir, aydın, muğla, afyon, antalya, balıkesir arasından seçim yapacağız.
Kafam bir milyon oldu.

İlla manisa mı yazsak yoksa bütün illeri istediğimize göre mi sıralasak bilemedik.

Ay cok zordur lunem ya Allah kolaylik versin iyice dusun de oyle yazin bebegm

Dünden beri düşünmekten çok az uyudum zaten.
Kafamdaki seçenek olmayınca gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kaldım.
Kiyamam yaaa hayirlisi olsun Lunem istesgn yer olmasa da en iyisi neresi olur senin icin orayi sec , hakkinizda hayirlisi

bildirim zamanı :
  • Isınma
  • bu video:
  • bu video :
  • bu videonun ilk 5 dakikası dizim acıdığı için bıraktım:
  • 5 dk trambolin
  • 100 pilates çemberiyle bacak çalışma
  • 50 arkaya tekme
  • 100 istiridye
ve Soğuma ..

Lune Miley cyrus'u yapmadım yarın onuda katıcam listeme yapmaya niyetlendim ama bu tempoyu unutmuşum bacaklar titriyor şimdiden yarın daha iyi olucağımı düşünüyorum bugünlük böyle oldu :)

hayırlısı olsun lune öncelkle bende atama verirken istediğim yerler yoktu nereyi yazsam çok düşünmüştüm ya şu an anlıyorum seni çok karışık bir dönem sana en yakın gelen içlerinde daha rahat edebileceğini düşündüğünüz yerleri yazın lune inşallah gittiğin yerde çok mutlu olursun hayırlısı olsun sizin için diyelim

bende bulaşık yıkıyorum aynı zamanda yemek yapıyorum yarın için hemde buraya yazmaya çalışıyorum

Yemek falan hak getire. Şu hızlandırılmış kurdele nakışı kursu beni öldürdü ya. Neyse ki yarın bitiyor.Ev berbattı az çeki düzen verdim, şimdi de kızlar ne yapıyor bakmaya geldim.

Yemek falan hak getire. Şu hızlandırılmış kurdele nakışı kursu beni öldürdü ya. Neyse ki yarın bitiyor.Ev berbattı az çeki düzen verdim, şimdi de kızlar ne yapıyor bakmaya geldim.
benim evde çok berbat ya nasıl bukadar dağıtmışım aklım almıyor lune haftasonu temizlik beni bekler camlar pencereler de açınca ev çabucak tozlanıyor zaten çok yorulduğumdan işten gelincede bişey yapamıyorum ev berbat halde yemek yapıyorum işte başka bişeye vakit bulamıyorum senin nakış kursu nasıl bir kurs ya çok merak ettim neyse bitiyormuş okulda bitiyor zaten rahatlarsın

Böyle şeyler yapıyoruz kuzum, ben 2 günde yetiştirmeye çalışınca kayış koptu. Çok yoruldum.
Elimdekini de bitireyim ara vereceğim. Gittiğim yerde falan kursa başlarsam belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…