- 28 Şubat 2012
- 12.341
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.708
- 598
Koy bebeğim. Bekliyoruz.şimdi bende koyarım ha bikinili foto![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koy bebeğim. Bekliyoruz.şimdi bende koyarım ha bikinili foto![]()
oyy maşallah 4 kilooBenim karnımda o kadar yirtk canm normal doğum yaptm karnm cok büyüktü cok yirtldi 4 kilo bi prenses doğurdum ama tabi o kadndan daha inceyim![]()
geçen gün aldım duruyorlar meyveyle pek aram yoktur aklıma gelmez pek iyi ki söyledin:) markete çıkıcam birazdan gelince öğle için yerim :)Elma sever misin? Cilde çok yararlı. Ben en azından her gün 1 tane tüketiyorum.
Evet tatlım. Hem toplanmış hem de çatlakların görünümü hafiflemiş.
canım bı kase yogurtun ıcıne elma dogra ya da rendele sen bılırsın bıraz da tarcın at uzerıne tatlı ıhtıyacını karsılarsıngeçen gün aldım duruyorlar meyveyle pek aram yoktur aklıma gelmez pek iyi ki söyledin:) markete çıkıcam birazdan gelince öğle için yerim :)
Hazır muhabbeti geçmişken hemen ye. Hatta bende sana eşlik edeyim. Elmayı kocacık yemiş. Havuç var bende.geçen gün aldım duruyorlar meyveyle pek aram yoktur aklıma gelmez pek iyi ki söyledin:) markete çıkıcam birazdan gelince öğle için yerim :)
teşekkürler canım ben pek yoğurtla meyveyi sevmiyorum alışık olmadığım bir tat bir türlü benimseyemedim. bende elmanın yanında süt içiyorumcanım bı kase yogurtun ıcıne elma dogra ya da rendele sen bılırsın bıraz da tarcın at uzerıne tatlı ıhtıyacını karsılarsın![]()
size afiyet olsun kızlarr ben şimdi markete çıkıyorum dönünce yiyeceğim bende görüşmek üzereeHazır muhabbeti geçmişken hemen ye. Hatta bende sana eşlik edeyim. Elmayı kocacık yemiş. Havuç var bende.
Hadi hep beraber bir tane meyve tüketelim.![]()
hemmen kalkıyorum ve bı portakal soyuyorum kendımeeeHazır muhabbeti geçmişken hemen ye. Hatta bende sana eşlik edeyim. Elmayı kocacık yemiş. Havuç var bende.
Bemde yedim elmaHazır muhabbeti geçmişken hemen ye. Hatta bende sana eşlik edeyim. Elmayı kocacık yemiş. Havuç var bende.
afıyet bal seker olsunBemde yedim elma![]()
hemmen kalkıyorum ve bı portakal soyuyorum kendımeee
hadı kızlarrr
Afiyet olsun, yarasın, sıkı popo kası olsun bize.Bemde yedim elma![]()
afıyet bal seker olsun
ya da seker olmasınbal olabılır azcık
![]()
Kaç tane?Sonra da üstüne kuru pasta yidimgaliba bu seker olacak gibi
![]()
seker olmıcak ooSonra da üstüne kuru pasta yidimgaliba bu seker olacak gibi
![]()