- 28 Şubat 2012
- 12.341
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.708
- 598
ben geldimm kızlarr :) geldim elmamı yedim sütümü içtim birde arkasına türk kahvesisonradaa 30 day butt lift programındaki ilk videoyu yaptım o kesmedi 8 dakikada bacak için video yaptım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldimm kızlarr :) geldim elmamı yedim sütümü içtim birde arkasına türk kahvesisonradaa 30 day butt lift programındaki ilk videoyu yaptım o kesmedi 8 dakikada bacak için video yaptım
![]()
Hos geldinn afiyet olsun ayaklarina saglikkkben geldimm kızlarr :) geldim elmamı yedim sütümü içtim birde arkasına türk kahvesisonradaa 30 day butt lift programındaki ilk videoyu yaptım o kesmedi 8 dakikada bacak için video yaptım
![]()
Kabul. Ama bir daha yok tamam mı?Kızlaarrr sporumu yaptm
65 squat 1 er kilo ağrlıklarla
300 thigh master aletiyle bacak çalışma
200 mekik
cezam iyi midir kabul mu
Kabul. Ama bir daha yok tamam mı?![]()
senın sallanan etlerıne canımı verırım kıııız[/QUOTE]Görmedin mi sallanan etlerimi :'(
Ya asılmasana özledim iştesenın sallanan etlerıne canımı verırım kıııız
Ya bende ozledm askmmm[/QUOTE]Ya asılmasana özledim işte![]()
Hoşgeldinizz :)ben de geliyorummmmmmm :)
HOsgeldinnnben de geliyorummmmmmm :)
valla kızlar ne güzel spor yapıyorsunuz ben sadece leslie 3mil 65 squat yaptım. zaten bacaklarım cok ağrıyor yürümekte bile zorlanıyorum
Harika. 6dan sonra yememe işini alışkanlık edinirsen çok yol katedersin. O saatten sonra bırak depodaki yağlardan kullansınlar.bugün 50 squat yaptım çok şükür biraz da yediklerime dikkat ettim.
NOT: 6 dan sonra yemek yemedim sadece şekersiz çay zaten günüm çoğu çayla geçiyo
ve elbette su içtim 1,5 litre. yarın pilatesle beraber devam edicem. hoşçakalın.
![]()
Hoşgeldin.yaşı kiloyu tatlibikiz sormuş bende problemli bölge ve spor geçmişin var mı onu sorayım.ben de geliyorummmmmmm :)
Gunaydin kizlarrrr
Günaydın benim fit dünya güzeli yol arkadaşlarım.Hoşgeldinizz :)
Herkese günaydınnn kızlarrr![]()
Sen sanırım aklımı okuyorsunKalkip spor yapmak icin neyi bekliyoruz ??
Eki Görüntüle 1387857 Eki Görüntüle 1387858 Eki Görüntüle 1387859 Eki Görüntüle 1387860