- 28 Şubat 2012
- 12.341
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.708
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o maşallah sonuç süpermiş.ama 2 hafta aynı şeyleri yapınca ben sıkılıyorum ya gerçi bu sonuç için dayanılır :)6 haftalık yapılan bir spor herkes çok faydasını görmüş iki haftada bir.level saatleri ve hareketleri değişiyor .. bende çok faydasını gördüm iki hafta oldu başlayalı yarın level.2 ye baslicam ins.veee göbek 90 ken 79 olduu üstelik iki haftdaa![]()
Neredesin bakayım sen?Kizlarr bikinili fotomuz bi harikaaaa
hayatimda ilk drfa spor yapıyorum slim sayesinde başladım iyikide baslamisim başlangıçta aşırı zor yürümekte zorlanmistim hatta yuruyemiyodumo maşallah sonuç süpermiş.ama 2 hafta aynı şeyleri yapınca ben sıkılıyorum ya gerçi bu sonuç için dayanılır :)
Neredesin bakayım sen?Kendini özletiyor bizi üzüyorsun.
Aaa doğru ya unuttum ben onu.oy kiyamammm
Kiz cenaze evindeyiz ya
Yaa ne ozru estagfurullah duymamis olim bidaaAaa doğru ya unuttum ben onu.Özür dilerim.
en güzeli bu
Bence hoş durmuyoryeni aynı zamanda eski moda ''ince bel,kalın kalça,yukarı kalkık popo''artık bunun için plastik cerrahi yapılıyor
Eki Görüntüle 1388507
Eki Görüntüle 1388508
Eki Görüntüle 1388509
Eki Görüntüle 1388510
Eki Görüntüle 1388511
canm ne zaman musaıt olursan o zaman basla uzme kendınıBende yarın bsşlicaktım ama bu akşam kayınvalidemlerde kaldık yine ertelendi![]()
bence de, ideal kilomdan bu noktaya geldiysem geri de dönebilirim, karatayı çok araştırıdm ve cok doğru buldum :)İyice arastirdin mi canm karatayi
Su an neden baamiyorsun
Hic bir sey imkansiz degil))
hoşgeldn canm tatlibikız ın dediği gb neden şimdi başlamıyorsun? yaza az kaldı şimdiden başlamalısın.
Bence önce squata başlama. Kilon fazla olduğu için bacaklarına aşırı yük biner. Önce beslenme düzeni ve Leslie ile falan başlamalısın. Daha sonra vücut tempoya alıştıkça sporu artırabilir ya da değiştirebilirsin.Hoşgeldin.
![]()
En azından akşam 6dan sonra yemesen, bu bile çok şey farkettirir.
Bende yarın bsşlicaktım ama bu akşam kayınvalidemlerde kaldık yine ertelendi![]()