- 2 Kasım 2014
- 2.308
- 2.370
- 168
hoşbuldummm :)Rica ederim tekrardan hoşgeldin.![]()
hemen sporumu yapmaya başlıyorum o zaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldummm :)Rica ederim tekrardan hoşgeldin.![]()
Neli olsun tatlım![]()
ahahaah
Hadi bakalım bekliyoruz.hoşbuldummm :)
hemen sporumu yapmaya başlıyorum o zaman![]()
Sıkılaşmak için Jillian abladan yardım alıyoruz. Her bölgeyi çalıştırıyor istersen bir göz at.bu arada olculerim artmıs..88-67-94 den 88-70-96 ya cıkmısım![]()
canımcım yaa istediğin dondurma olsun yığarım burayaHadi bakalım bekliyoruz.
jillian kilo verdiriyor sanırım dimiiSıkılaşmak için Jillian abladan yardım alıyoruz. Her bölgeyi çalıştırıyor istersen bir göz at.![]()
hay hay![]()
Bundan olsun diğerleri katkılı sağlıksız.
Evet, 20dklık muhteşem bir egzersiz programı, hem zayıflatıp hem de sıkılaştırıyor.jillian kilo verdiriyor sanırım dimii
artsın ıstıyodun zaten dımı kuzumbu arada olculerim artmıs..88-67-94 den 88-70-96 ya cıkmısım![]()
işte ben kilo vermek istemiyorum benim bel 70 ama 60 desem inanırsın yani ince duruyor ben hem yiyip hem spor yapıyorum:) sevindim kız ben artıs olunca ölçülerde:))))Evet, 20dklık muhteşem bir egzersiz programı, hem zayıflatıp hem de sıkılaştırıyor.
ayyyyyyyyyyyyyyy
Hadi yaa.işte ben kilo vermek istemiyorum benim bel 70 ama 60 desem inanırsın yani ince duruyor ben hem yiyip hem spor yapıyorum:) sevindim kız ben artıs olunca ölçülerde:))))