- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.431
- 168
evet canım Allaha sukur iyi gidiyor yası olgun adam bulmak lazımmıs en basından :)Memnun musun tatlim nasil gidiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım Allaha sukur iyi gidiyor yası olgun adam bulmak lazımmıs en basından :)Memnun musun tatlim nasil gidiyor
Kac yasinda tatlmevet canım Allaha sukur iyi gidiyor yası olgun adam bulmak lazımmıs en basından :)
36 yasındaKac yasinda tatlm
Sen kactin kiz36 yasında
bende 27Sen kactin kiz
Sen ciddi misinbende 27![]()
sevindim bak şimdiSen ciddi misin
Ben seni 23-24 falan saniyordum
Anaaaa![]()
Kiz vallahi cok sasirdimsevindim bak şimdi![]()
30a yaklasdıkca kompleks yapmaya baslıyomKiz vallahi cok sasirdim
27de cok buyuk bi yas degil ama hic gostermiyorsun![]()
Valla çok güzel bir his bence ya :) O ağrılar, acılar vs hoşuma gidiyor benim.Benimde şişti sanki oyle goruyorum.. Aman şişsin yag tabakasi olmaktan kasli gorunmek iyidir :)
İyi geceler tatlimkızlar size iyi geceler görüşmek üzere :)
Cok haklisin tatlimm tesekkur ederiz bu motiven icinValla çok güzel bir his bence ya :) O ağrılar, acılar vs hoşuma gidiyor benim.
Kızçeler, toplu cevap veriyorum. KİMSE SİZDEN DAHA ÖNEMLİ DEĞİLDİR! KENDİNİZİ SEVİN! :)
Evlilik ne zamann30a yaklasdıkca kompleks yapmaya baslıyom![]()
yaz sonu dioruzda bakalım artıkEvlilik ne zamann![]()
Ayyy hadi insallahhhyaz sonu dioruzda bakalım artık![]()
nişan olsun nişanlıgımıda gosteririm kız olsunda herseyi gosteririmAyyy hadi insallahhh
Gelinligini falan gostercen ama bak bize![]()
İnsallah gonlunce olur canim her seynişan olsun nişanlıgımıda gosteririm kız olsunda herseyi gosteririm![]()
amin canım hepimiz icin oyle olsunİnsallah gonlunce olur canim her sey![]()
Bir saat once falan yazdi bugun neler yaptin diye bende gezdim tozdum kafami dinledim dedim:)))amin canım hepimiz icin oyle olsunsenin durumlar nasıl irtibat kurdunuzmu hic