- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
ha tamam o zaman sonra beni unuttunuz diye küsüyor daMuhasebeci haftaiçi bağlanabiliyor sadece. Yarın alırız ifadesini.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha tamam o zaman sonra beni unuttunuz diye küsüyor daMuhasebeci haftaiçi bağlanabiliyor sadece. Yarın alırız ifadesini.![]()
İyiki bi 63te kalmisiz arkadas
Ben de kiskandim.![]()
Ama gelmedi 64gelemedi cok cabaladi olmadiYerim senin kıskanmanı. Ama çok hoşuma gitti, bir de yazmışsın ya orada tıkandım gerisi yok diye.
Güzel kuzum benim
![]()
1
valla haklısın, bir gün kaybım olmasın 50den başlayalım tekrar. :)
bende gidiyorum o zaman bi 50 üçgen yapayım ısınayım soğuyayım geleyimHadi o zaman hemen bekliyoruz bildirimi.
Melekes geldi canim:)bende gidiyorum o zaman bi 50 üçgen yapayım ısınayım soğuyayım geleyimaraya mekikte atarım belki plank falan yemek tarifi gibi oldu ya
![]()
Çok bekletme bizi.Ben su sacimdako zeytinyagindan ariniyim
Sicacik duşumu yapiyim
Geliyorumm:)
konuş bir bakayım sen son durum neymişMelekes geldi canim:)
Ohh ohh suyundan da.bende gidiyorum o zaman bi 50 üçgen yapayım ısınayım soğuyayım geleyimaraya mekikte atarım belki plank falan yemek tarifi gibi oldu ya
![]()
50 squat done! :) oh be, aranıza dönmek iyi hissettirdi.Hadi o zaman hemen bekliyoruz bildirimi.
50 squat done! :) oh be, aranıza dönmek iyi hissettirdi.![]()
Ay çok teşekkür ederimm.tebrikler hoşgeldin o zaman tekrar
![]()
O kadar beyaz tenli değilim ama vücuttan alırım bi dal.Sagdaki selin olsunn
Onun onundeki lunee
Ortadaki benn
Benim yanimdaki muhasebecii
Onun yanindaki da catlaw olsunnn:)
Olucaz canimAy çok teşekkür ederimm.
O kadar beyaz tenli değilim ama vücuttan alırım bi dal.
İnşallah böyle olmayı başarıcaz kızlar!![]()