- 28 Şubat 2012
- 12.346
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.713
- 598
Günaydın balım.Günaydıııııınnn tatlışlaaaaarr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın balım.Günaydıııııınnn tatlışlaaaaarr![]()
Günaydın canım hangi ildesin? Ben Erzurum'dayım hiç tatil yapmadık daha. Merkez ilçelere var bize yok sanki pamuk şeker yağıyor burada.Var ya bu sisteme insanın sövesi geliyor, evden çıkana kadar baktım kar tatili mi diye haber yok. Dışarısı kar, tipi.. Servise zor yürüdüm, servisçi abi hocam geri dön okul yokmuş deyince kendimi karlara ataraktan yuvarlanıp tepinmek istedim. Çok zor sanki yarım saat önceden haber vermek..
Yok sanabeeeen![]()
Bende varım aslında yapıyorum ama düzensiz yok okuldur sınavdır proje çizimidir kar tatilidir derken sporum düzensiz oluyoren son estetik olcam
![]()
Kızlar tesadüf gördüm burayı neler yapiyorsunuz bana da söyleyin. Bu po..selülit için? ??Bide benim Karnım çıktı yaaa sinir oluyorum? ?Hangi hareket iyi aceba karın için? ?
Yerim seni ben yaa, gerçekten sarılmış gibi sıcacık oldu içim.Dur bi sariliyim sanaacanmm
Yerim seni ben yaa, gerçekten sarılmış gibi sıcacık oldu içim.![]()
ama yedeeeenYok sana![]()
Bildirim hala yapılmamış da ondaaaan.ama yedeeeen![]()
Tamam işte oğluşu da dambıl yerine kullanGunaydinnn jillian 1 tamamdır bugün.ooğlus uyanmadan yaptım o Uyanikken zaten zor olan hareketler iyice zor oluyor. Sınav cekicem hop sırtıma atliyor. yarım mekik yapıcam hop karnimin üzerine çıkmış. Zaten tam olarak beceremiyorum o da yanImdaysa iyice baştan savma oluyor
![]()
Kızmayınca salıyorsun tatlı kuzum kızma gel öpeyim.dün squatta dinlenme günümdü ondan
sende hemen kızıyosun
ama mekikle bisikletime devam![]()
Canım Yozgat'ın bir ilçesindeyim ama köyde öğretmenim. Sadece köy okulları tatil olmuş sanırım bugün..Günaydın canım hangi ildesin? Ben Erzurum'dayım hiç tatil yapmadık daha. Merkez ilçelere var bize yok sanki pamuk şeker yağıyor burada.![]()
tamam öp ama kocaman olsunKızmayınca salıyorsun tatlı kuzum kızma gel öpeyim.Kaç mekik kaç dk bisiklet?
![]()
Aman in Kız sen beni oldurcen mi?Tamam işte oğluşu da dambıl yerine kullan![]()
tamam öp ama kocaman olsun
60 mekik 40 dk. bisiklet![]()
Aman in Kız sen beni oldurcen mi?
![]()