• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

Var ya bu sisteme insanın sövesi geliyor, evden çıkana kadar baktım kar tatili mi diye haber yok. Dışarısı kar, tipi.. Servise zor yürüdüm, servisçi abi hocam geri dön okul yokmuş deyince kendimi karlara ataraktan yuvarlanıp tepinmek istedim. Çok zor sanki yarım saat önceden haber vermek..
Günaydın canım hangi ildesin? Ben Erzurum'dayım hiç tatil yapmadık daha. Merkez ilçelere var bize yok sanki pamuk şeker yağıyor burada.:63:

Bende varım aslında yapıyorum ama düzensiz yok okuldur sınavdır proje çizimidir kar tatilidir derken sporum düzensiz oluyor :KK43: en son estetik olcam :KK43:

Neden estetik olacaksın yağlardan kurtulmak için mi? O kadar acı çekmeye değer mi?

Burada çocuğu olan çalışan çok insan var, istedikten sonra hepsi yapılır. :KK68: Jillian Michaels var nette 20dklık ama harika enerji harcatıyor, ne dersin bu vücutlar için 20 dkya günde değmez mi?:KK66:

Kızlar tesadüf gördüm burayı neler yapiyorsunuz bana da söyleyin. Bu po..selülit için? ??Bide benim Karnım çıktı yaaa sinir oluyorum? ?Hangi hareket iyi aceba karın için? ?

İki derdinin devası Jillian Level 2 ve Squat.:KK49: İlk sayfada pembe taytlı kızın yanında kaç tane yapılacağı ve de nasıl yapılacağına dair bir video var. Youtube arama kısmına Jillian Michaels Level 2 yazarsan bel ve göbekte muhteşem sonuçlar veren bir video çıkacak.

haziran26 haziran26 yaptın mı bakalım sporunu? Dün bütün gece sırtım ağrıdı, seni hatırladım. Hepimizde oluyor ağrı da yaşlı teyzeler gibi şikayetlenmeyi sevmediğimden demiyorum bişey. Totomda da ağrı var. Yaktın beni jilly bacı.:KK61:

Gunaydinnn jillian 1 tamamdır bugün.ooğlus uyanmadan yaptım o Uyanikken zaten zor olan hareketler iyice zor oluyor. Sınav cekicem hop sırtıma atliyor. yarım mekik yapıcam hop karnimin üzerine çıkmış. Zaten tam olarak beceremiyorum o da yanImdaysa iyice baştan savma oluyor:KK46:
:KK53:

Gunaydinnn jillian 1 tamamdır bugün.ooğlus uyanmadan yaptım o Uyanikken zaten zor olan hareketler iyice zor oluyor. Sınav cekicem hop sırtıma atliyor. yarım mekik yapıcam hop karnimin üzerine çıkmış. Zaten tam olarak beceremiyorum o da yanImdaysa iyice baştan savma oluyor:KK46:
:KK53:
Tamam işte oğluşu da dambıl yerine kullan:KK66::KK70::KK70::KK70:

Back
X