• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

Hayırlı sabahlar güzeller :KK68: size bir sorum olacak konumuzla alakası yok. Spor yaptıkça yüzüm matlaşıyor cildi canlandırmak ve parlak görünmesi için ne yapmam lazım- siz neler yapıyorsunuz :KK54:

Selam güzeller ben de bu ay adet olursam katılacam aranıza :) ankarada yaşıyorum yaş 28 öğretmenim 1.67 boyum 59 kilom var :D yıllık spor salonu üyeliğimz bitmek üzere orada squat değil ama bacaklarımı bayağı çalıştırmıştm :KK59:bakalım yıllardr hedeflediğim 53e düşmek istiyorum hayırlısı :) şu ara bebek derdine düştk, adetim yakın hareketler ağır, eğer başlarsam ve gebelik varsa ağır gelebilir bu yüzden adeti bekliycem :stop: aslında birkaç gün önce gördüm sizi ve takibe başladım iki gün 30ar squat yaptm, adımlarım kontrol altında hergün en az 7000 adıma programlıyım, en az 2 litre su iki bardak yeşil çay felan :confused: bebiş olırsa da bebişten sonra başlarız artık napalım :))

Hayırlı sabahlar güzeller :KK68: size bir sorum olacak konumuzla alakası yok. Spor yaptıkça yüzüm matlaşıyor cildi canlandırmak ve parlak görünmesi için ne yapmam lazım- siz neler yapıyorsunuz :KK54:
Canım ben hergün acı badem sütü ile siliyorum, cildimin müthiş parlak olduğu söylenemez çünkü çok kuru :( ama sürekli nemlendirici ve fondöten kullanacaksam nemlendiricili olanlardan kullanıyorum :)

İyi bir nemlendirici kullanman lazım canım ya da yağ. Su ve kimyasallar cildi çok kurutuyor malesef. Arada da nem maskesi yaparsan cildin toplanır.:KK50:

Selam güzeller ben de bu ay adet olursam katılacam aranıza :) ankarada yaşıyorum yaş 28 öğretmenim 1.67 boyum 59 kilom var :KK70: yıllık spor salonu üyeliğimz bitmek üzere orada squat değil ama bacaklarımı bayağı çalıştırmıştm :KK59:bakalım yıllardr hedeflediğim 53e düşmek istiyorum hayırlısı :) şu ara bebek derdine düştk, adetim yakın hareketler ağır, eğer başlarsam ve gebelik varsa ağır gelebilir bu yüzden adeti bekliycem :stop: aslında birkaç gün önce gördüm sizi ve takibe başladım iki gün 30ar squat yaptm, adımlarım kontrol altında hergün en az 7000 adıma programlıyım, en az 2 litre su iki bardak yeşil çay felan :confused: bebiş olırsa da bebişten sonra başlarız artık napalım :))

Merhaba canım hoşgeldin:KK49: Programın iyi bekliyoruz :KK46:ten önce ya da sonra:KK50:
Gönlünce olsun her şey.

Selam güzeller ben de bu ay adet olursam katılacam aranıza :) ankarada yaşıyorum yaş 28 öğretmenim 1.67 boyum 59 kilom var :KK70: yıllık spor salonu üyeliğimz bitmek üzere orada squat değil ama bacaklarımı bayağı çalıştırmıştm :KK59:bakalım yıllardr hedeflediğim 53e düşmek istiyorum hayırlısı :) şu ara bebek derdine düştk, adetim yakın hareketler ağır, eğer başlarsam ve gebelik varsa ağır gelebilir bu yüzden adeti bekliycem :stop: aslında birkaç gün önce gördüm sizi ve takibe başladım iki gün 30ar squat yaptm, adımlarım kontrol altında hergün en az 7000 adıma programlıyım, en az 2 litre su iki bardak yeşil çay felan :confused: bebiş olırsa da bebişten sonra başlarız artık napalım :))
merhaba canım hoşgeldin aramıza :) bende bebiş isteyenlerdenim hem spor yapıyorum hem bebiş istiyorum ama çok zorlamıyorum kendimi yarın adet günüm bakalım olur muyum olmaz mıyım kısmet ama inşallah olmam.
senin için de herşeyin hayırlısı olsun inşAllah :anneadayı:

merhaba canım hoşgeldin aramıza :) bende bebiş isteyenlerdenim hem spor yapıyorum hem bebiş istiyorum ama çok zorlamıyorum kendimi yarın adet günüm bakalım olur muyum olmaz mıyım kısmet ama inşallah olmam.
senin için de herşeyin hayırlısı olsun inşAllah :anneadayı:
Ya harikasın valla squat ta yapıyor musun :KK73:

Lune benim canım. Bence squat senin durumun için ağır olur onun yerine
ebru-salli-hamile-plates-hareketleri.jpg

sel%C3%BClit-savar-ebru.jpg

Bu hareketlerden yapabildiğin kadar yaparsın. Kolay görünse de squat çok zor bacak ve sırtı zorlayan bir hareket.
Aynen kalcak malesef göğüs bölgesini zorlamicak hareketler lazım squatta orayı zorlamıyor ya sadece orayı gercek hareketler yasak mekik gibi :D bunu pilateste hoca yaptırıyordu:) tesekkurler

Günaydın kızlar saat 2oldu ben kalkmış ben bilmem eşim bilir eşliğinde yarımtabak dolusu kısır ile böreği götürüyorum :D

Back
X