fitim fitsin fit (squat)

Canım ağırlıklarla squat calışırsan seni zorlayabilir
Ben de bu sabah spor yaparken az daha bayılcaktim
Mekik çekmeden bitirdim sporu
aman canım dikkat et kendine sende. zaten bayağı birşey yapmışsın :KK51:
ağırlıklarla da yapmadım ama bünyem kaldırmadı demekki..
Yeni gelen hanımlar Doro ve vişne reçeli gayet iyi gidiyorsunuz bu sıcaklar için.:KK9:
Sevgili Carnation muhtemelen sıcaktan tansiyonun düşmüştür. Hem diyet hem oruç hem de spor bünyene ağır gelmiştir.
Daha hafif programla çalışabilirsin bayrama kadar. Çok geçmiş olsun.:KK68:

öyle yapacağım canım , çok teşekkür ederim :KK68:

Hepinize Merhaba ! Sanırım aranızda yaşça en küçük benim :110:
Uzun süredir sizi izliyorum. Fakat hala tam olarak başlayamadım. Ve aklımda soru işaretleri var. o_O
16 yaşındayım. lise 3 e geçtim. Boyum 164 ,kilom 50. Hafif göbeğim var ve bacaklarım ince. popom dik , dik olmasına... Fakat bacaklarım ince olduğu için sevmiyorum. :eek: Öncelikle squat hareketi yaparsam popom küçülüp , bacaklarım dahada incelmez mi ?
Kilo almaya çalışacağım fakat ,Ramazan ayı nedeniyle kilo almam mümkün değil gibi. Zaten kilo alsamda kesin kalçamda ve göbeğimde toplanacak. O yüzden spor yapıp kilo almaya çalışacağım bu daha sağlıklı olur bence.
Fazla sorunlu bir vücudum yok temel olarak bacaklarımı kalınlaştırmak istiyorum -sıkı ve fit oarak- .
Kimileri de daha erken ,küçüksün vb. şeyler dedi. Fakat ben öyle düşünmüyorum.
Sporu yaşam biçimi haline getirmek istiyorum.
E tabi okul açılana kadarda değişmek istiyorum :KK16:
Bu arada mükemmel samimi bir ortamınız var. SÜPERSİNİZ!! :21::KK19:

QUOTE="SekerPancari71, post: 41698533, member: 599965"]Slm fistiklar günaydin:KK60::KK200:[/QUOTE]
Günaydın canim, Naber♥

Hepinize Merhaba ! Sanırım aranızda yaşça en küçük benim :110:
Uzun süredir sizi izliyorum. Fakat hala tam olarak başlayamadım. Ve aklımda soru işaretleri var. o_O
16 yaşındayım. lise 3 e geçtim. Boyum 164 ,kilom 50. Hafif göbeğim var ve bacaklarım ince. popom dik , dik olmasına... Fakat bacaklarım ince olduğu için sevmiyorum. :eek: Öncelikle squat hareketi yaparsam popom küçülüp , bacaklarım dahada incelmez mi ?
Kilo almaya çalışacağım fakat ,Ramazan ayı nedeniyle kilo almam mümkün değil gibi. Zaten kilo alsamda kesin kalçamda ve göbeğimde toplanacak. O yüzden spor yapıp kilo almaya çalışacağım bu daha sağlıklı olur bence.
Fazla sorunlu bir vücudum yok temel olarak bacaklarımı kalınlaştırmak istiyorum -sıkı ve fit oarak- .
Kimileri de daha erken ,küçüksün vb. şeyler dedi. Fakat ben öyle düşünmüyorum.
Sporu yaşam biçimi haline getirmek istiyorum.
E tabi okul açılana kadarda değişmek istiyorum :KK16:
Bu arada mükemmel samimi bir ortamınız var. SÜPERSİNİZ!! :21::KK19:
Merhaba tatlim sporun yasi olmaz daha iyi gelismeni saglar.
Ben alti aydir.squat yapiyorum sadece bir cmlik incelme oldu. Kilom da ayni.

Back
X