Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günde 1 saat yeterli ona göre bir Şeyler söyler misin?Squat + Jillian tam sana göre. Ne kadar süre ayırabilirsin spora?
Çok kilo fazlan yoksa sorun olmaz. Isınmadan yapma ısın mutlaka.
Jillian Level 1Günde 1 saat yeterli ona göre bir Şeyler söyler misin?
Jillian Level 1
Squat ve karın için bu video
Totalde 45-50 dakika falan yapar.
Jillian Level 1 i 10 gün, level2 yi 10 gün, level 3 ü on gün yapıyorsun. Bir ayın sonunda baya yol katedersin.
Hayır ilk on gün sadece level 1, videoyu yarıda durdur squatlarını yap kalanına devam et videonun. Ayrıca ısınmana gerek yok.Hergün 10 gün boyunca 1.2.3 leveli Peşpeşe mi yapacam. Squat yapacak miyim ayrıca?
Teşekkür ederim Luna. Çarşamba'dan itibaren başlıcam, 3-4 aya sımsıkı olursam mükemmel olur:)Hayır ilk on gün sadece level 1, videoyu yarıda durdur squatlarını yap kalanına devam et videonun. Ayrıca ısınmana gerek yok.
On gün geçince level 2 yi yapacaksın yine yarısında durdurup squat yaparak.
Son on gün de level3 ü.
Döndüm baliiimm hoşgeldin sende
Okuldan geldikkk dinleniyoruuuzz.
Sen neler yapıyorsun?
Döndün mü güzelim?
Harika!
Aynı vereceğim cevap tşkler.![]()
Kızlar uzuuuun bir aradan sonra tekrar merhaba hepinize.. Geldim geldim de kiloları verip gelmişim. Yazın onca hengamede gitmiş kilolar.. 47 küsürleri görüyorum şu anda.. 50 olmaya gayretliyim. Yemek işine yükleneceğim artık, spora da devam etmek istiyorum. Yavaştan başlamak lazım.
Slm tikkam.sen kilolari verip döndün bende alip döndüm
59 kiloyum 55 olmam lazim benim hiç bi kotuma giremiyorum ve selülitlerim beni deli ediyo
inşallah hemen gider
o zaman spor ve diyet başlasın
![]()
Slm tikkam.sen kilolari verip döndün bende alip döndüm
59 kiloyum 55 olmam lazim benim hiç bi kotuma giremiyorum ve selülitlerim beni deli ediyo
inşallah hemen gider
o zaman spor ve diyet başlasın
![]()
bende level1 e başlayalı 2 gün oldu ve heryerim ağrıyor özellikle bacaklarım, şunu sormak istiyorum videoyu yarıda durdurup bu videoyu yapıp sonra devam edicez....değil mi?Hergün 10 gün boyunca 1.2.3 leveli Peşpeşe mi yapacam. Squat yapacak miyim ayrıca?
Jillian Level 1
Jillian Level 1 i 10 gün, level2 yi 10 gün, level 3 ü on gün yapıyorsun. Bir ayın sonunda baya yol katedersin.[/QUOLbende level1 e başlayalı 2 gün oldu ve heryerim ağrıyor özellikle bacaklarım, şunu sormak istiyorum videoyu yarıda durdurup bu videoyu yapıp sonra devam edicez....değil mi?
Jillian Level 1
Jillian Level 1 i 10 gün, level2 yi 10 gün, level 3 ü on gün yapıyorsun. Bir ayın sonunda baya yol katedersin.
merhaba bende jilliana başladım bugün level1 3.günüm heryerim ağrıyor, siz 10 gün level1 10 gün level2 ve 10 gün level3 şeklinde mi yaptınız? eğer öyleyse 10 günde 2-3 santim süper incelmişsiniz ben kendimden okadar emin değilim belki 1 ayın sonunda 2-3 santim azalma olur çünkü normaldede çok zor kio veren birisiyimBende jillian yapıyorum2. Leveldeyim 1 level sonucu her yerimden 2 er 3 er cm inceldim
![]()