• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

images

Hergün 10 gün boyunca 1.2.3 leveli Peşpeşe mi yapacam. Squat yapacak miyim ayrıca?
Hayır ilk on gün sadece level 1, videoyu yarıda durdur squatlarını yap kalanına devam et videonun. Ayrıca ısınmana gerek yok.

On gün geçince level 2 yi yapacaksın yine yarısında durdurup squat yaparak.

Son on gün de level3 ü.

Hayır ilk on gün sadece level 1, videoyu yarıda durdur squatlarını yap kalanına devam et videonun. Ayrıca ısınmana gerek yok.

On gün geçince level 2 yi yapacaksın yine yarısında durdurup squat yaparak.

Son on gün de level3 ü.
Teşekkür ederim Luna. Çarşamba'dan itibaren başlıcam, 3-4 aya sımsıkı olursam mükemmel olur:)

:KK9::KK9::KK9:

Okuldan geldikkk dinleniyoruuuzz.
Sen neler yapıyorsun?

Döndün mü güzelim?

:KK9::KK9::KK9:Harika!

Aynı vereceğim cevap tşkler.:KK33:
Döndüm baliiimm hoşgeldin sende:KK60: bende spora devam hadi sıralayalim bildirimleri artiiiikkk:KK71::KK71:

Selamlar,

Bugün 50 squat yaptım. Yazılan son mesajları okuyunca, sanırım videosu var ordan yapıyorsunuz yarın ona göre yaparım :) sevgiler :KK200:

Selamlar kızlar :21: Ben de artık gerii döndüüm :KK71:@La Lune Canıım ben spora döndüüm bugünden itibaren ama lise öğrencisiyim bir de fen lisesindeyim derslerim ağır azıcık :KK43: O yüzden her akşam azar azar da olsa yapmak istiyorum :KK53: Yanii bu kızın bildirimlerii neden az diye düşünmeyin :KK70::KK70:

Kızlar uzuuuun bir aradan sonra tekrar merhaba hepinize.. Geldim geldim de kiloları verip gelmişim. Yazın onca hengamede gitmiş kilolar.. 47 küsürleri görüyorum şu anda.. 50 olmaya gayretliyim. Yemek işine yükleneceğim artık, spora da devam etmek istiyorum. Yavaştan başlamak lazım.

Kızlar uzuuuun bir aradan sonra tekrar merhaba hepinize.. Geldim geldim de kiloları verip gelmişim. Yazın onca hengamede gitmiş kilolar.. 47 küsürleri görüyorum şu anda.. 50 olmaya gayretliyim. Yemek işine yükleneceğim artık, spora da devam etmek istiyorum. Yavaştan başlamak lazım.

Slm tikkam.:KK60: sen kilolari verip döndün bende alip döndüm :KK43: 59 kiloyum 55 olmam lazim benim hiç bi kotuma giremiyorum ve selülitlerim beni deli ediyo:KK34:inşallah hemen gider:KK75:o zaman spor ve diyet başlasın:KK69:

Slm tikkam.:KK60: sen kilolari verip döndün bende alip döndüm :KK43: 59 kiloyum 55 olmam lazim benim hiç bi kotuma giremiyorum ve selülitlerim beni deli ediyo:KK34:inşallah hemen gider:KK75:o zaman spor ve diyet başlasın:KK69:

Ya ben de tam tersi pantolonlar bol geliyor iğrenç şekilde.. İnşallah hedeflerimize ulaşırız kuzucum benim :KK46:

Merhabalarr :)
Ben bugün düzenli hareketlerimin arasına 2 dakika cardio ekledim.
Güzel oldu. 2-3 kilo fazlam var onlar için :)
Ve artık squatı çok daha rahat yaptığımı fark ettim çok mutluyumm:KK49:

Kolay gelsin :) Çok fazlanız yok çabuk verirsiniz gayretli gördüm sizi :)
Benimde var 2.5 kilo fazlam inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız

Merhabalarr :)

Sonunda mezuramı buldumm ve bugün tekrar ölçtüm vücudumu işte sonuçlar :

Başladığımda ( bir kaç ay önce): Bugün:
Göğüs: 91 ------------------------------------------- 89 ( Bunu sevmedim:63:)
Bel: 76 ------------------------------------------- 68 ( PacemTeAmo bunu beğendi:KK76:)
Göbek: 92 ------------------------------------------ 83 :KK49:
Kalça: 94 -------------------------------------------- 90 :cool:
Popo: 98---------------------------------------------- 93 :KK55:
Baldırın en kalın kısmı sağ bacak: 59 --------- 52 buralarda daha işimiz var
sol bacak: 59 --------- 50
Kilo: 58.5 -------------------------------------------- 53.8

Ulaşmak istediğim kilo : 50 :KK51:

Jillian Level 1
Squat ve karın için bu video

Totalde 45-50 dakika falan yapar.

Jillian Level 1 i 10 gün, level2 yi 10 gün, level 3 ü on gün yapıyorsun. Bir ayın sonunda baya yol katedersin.[/QUOLbende level1 e başlayalı 2 gün oldu ve heryerim ağrıyor özellikle bacaklarım, şunu sormak istiyorum videoyu yarıda durdurup bu videoyu yapıp sonra devam edicez....değil mi?

Jillian Level 1
Squat ve karın için bu video

Totalde 45-50 dakika falan yapar.

Jillian Level 1 i 10 gün, level2 yi 10 gün, level 3 ü on gün yapıyorsun. Bir ayın sonunda baya yol katedersin.

La Lune merhaba benimde vermem gereken 10-12 kilo fazlam var benimde sorunum geniş basenler ve pantolon belinden dışa taşan bel, buna istinaden bende level1 e başlayalı 2 gün oldu ve heryerim ağrıyor özellikle bacaklarım, şunu sormak istiyorum level1 de çalışırken videoyu yarıda durdurup bu videoyu(Fitness - 10 Minute ab workout with Laura London Fitness)yapıp sonra devam edicez....değil mi?

Bende jillian yapıyorum :KK66: 2. Leveldeyim 1 level sonucu her yerimden 2 er 3 er cm inceldim :KK66:
merhaba bende jilliana başladım bugün level1 3.günüm heryerim ağrıyor, siz 10 gün level1 10 gün level2 ve 10 gün level3 şeklinde mi yaptınız? eğer öyleyse 10 günde 2-3 santim süper incelmişsiniz ben kendimden okadar emin değilim belki 1 ayın sonunda 2-3 santim azalma olur çünkü normaldede çok zor kio veren birisiyim :(

5 gündür şehir dışındaydım 10 15 dk lık minik hareketler yapabildim sadece

3 dk ip atlama
60 squat
50 mekik
30 kelebek
bugünün bildirimi

Back
X