• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

bugün başladımm 50 squat
başka ne yapmam lazım kızlar
o günlük squat sayılarından hariç :KK15:
kıç önemli tabi :KK70:
:D Popiş canım o
1 ay boyunca 10 ar 10 ar veya 5 er 5 er yukselt
yanında arkadaşlar vıdeo paylaştı öncekı sayfalarda onlardan yap :)

ikinci gün 55 squat tamamdır
başka ne yapmam gerek :KK43: ama cvp vermiyosunuz.
canım hoşgeldin biz squat ve focus t25 başladık bu program ilk etap 5 haftalık

focuss.webp

Yani anlamaya çalışıyorum ama o_O
biraz karışık mı
diğerleri ne total body circut da napıyosunuz mesela ya da cardio da:stop:
ilk hafta 1. gün cardıo
2. gün speed 0.1
3. gün total body cırcuıt
4. gün ab ıntervals
5.gün cardıo & lower focus
ikinci hafta sıralama değişiyor tablodaki sırayı takip ediyoruz önceki sayfalarda videolar var geri dönüp bulman zor olur senin için atarım videoda ki hareketleri yapıyoruz canım
ilk gün cardıo

cardıo videosu kirass kirass

ben kısa yol olarak ekledim videolarımı ordan açıyorum o gün hangisini yapacaksam :KK14:

Yani anlamaya çalışıyorum ama o_O
biraz karışık mı
diğerleri ne total body circut da napıyosunuz mesela ya da cardio da:stop:
hareketler baya hızlıca video da sağ tarafta çekik gözlü bayan var ona göre yapabilirsin hareketleri benim 3. haftam severek yapıyorum :KK37:

off haftalardır iş güç, hastalık, yolculuk, misafir falan derken düzenim bozuldu bi gün spor 3-5 gün ara oldu hep...şimdi de yine hasta oldum. artık eski spor düzenime dönmek istiyorummm :KK61:

ben tatile ayrıldım :KK22:@deadline
Sana yetişiyim bu arada napayim:-)

off haftalardır iş güç, hastalık, yolculuk, misafir falan derken düzenim bozuldu bi gün spor 3-5 gün ara oldu hep...şimdi de yine hasta oldum. artık eski spor düzenime dönmek istiyorummm :KK61:
iyiles bekleriz canım valla ara verince başlayan kadar zor oluyor başlayınca da vicdan yapıyor insan yapmayınca:-)

ben çok sıkıldım bugün eksik gibi günüm yemeye vurdum kendimi acıkıyorum durmadan ve baş ağrım var sabahtan beri geçmedi
aslınd aböyle durumlarda leslie yapabilirsin 1 yada 2 mil zorlamadan birde tarçınlı süt iç iyi geliyor ben tatlı krizim içinde yanında 1 kare bitter yiyorum yarın bunları uygula bir arada meyve ye mesela şeker ihtiyacını da karşılar hemde saldırmazsın ;)

Back
X