- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım, biz izmirdeydik haftasonu. Kızlatın da işi var sanırım.Slm fıstıklaar kimse yazmamişben haftasonu dinlendim bugünde regl oldum iki güne spora devam ama
![]()
3 dk ısınma
50 squat
3 dk esneme
Squat takvimine başladım tekrardan hadi hayırlısı :)
Devamı gelecek canım.. Bugün arkadaştaydım da yeni geldim eve, çok yemişim midem tıka basa dolu, sindirince yapacağım sporumu :) Yalnız her yerim tutulmuş resmen, oturup kalkarken kaslarım titriyor tir tirDevamını bekliyorum kuzum.
Ara verince öyle oluyor tatlım. Tv izlerken bacak hareketi yapabilirsin.Devamı gelecek canım.. Bugün arkadaştaydım da yeni geldim eve, çok yemişim midem tıka basa dolu, sindirince yapacağım sporumu :) Yalnız her yerim tutulmuş resmen, oturup kalkarken kaslarım titriyor tir tir![]()
Ya Lunem popom resmen dümdüz yaaAra verince öyle oluyor tatlım. Tv izlerken bacak hareketi yapabilirsin.
Olur bebeğim sen azmedersen elinden ne kaçar?Ya Lunem popom resmen dümdüz yaaDün foto çektim yandan bildiğin düz yani.. İnşallah eskisi gibi olacak.
Hoşgeldin canım.. Ben şu an sadece popo şekillendirmek için squat yapıyorum. Daha önce de minik göbeğimi eritmek için 8 min abs videosu çalışıyordum. Ondan kurtuldum kısa sürede.. Göbek problemin varsa kesinlikle öneririm, çok etkili..Kizlar bende araniza katilmak istiyorum. Bende evde sguat ve ebru salli plateslerinden yapmaya calisiyorum. Sizler neler yapiyorsunuz. Belki motive edici olur. Bana. :)
Hoşgeldin canım.. Ben şu an sadece popo şekillendirmek için squat yapıyorum. Daha önce de minik göbeğimi eritmek için 8 min abs videosu çalışıyordum. Ondan kurtuldum kısa sürede.. Göbek problemin varsa kesinlikle öneririm, çok etkili..
Hayır canım.. Bak buraya ekliyorum videoyu..Hmmmm Evet kesinlikle gobek var. Agirliklarla yapilan birsey mi acaba ??