fitim fitsin fit (squat)

Slm fıstıklaar kimse yazmamiş:eek: ben haftasonu dinlendim bugünde regl oldum iki güne spora devam ama:KK23::KK28::KK28:

Devamı gelecek canım.. Bugün arkadaştaydım da yeni geldim eve, çok yemişim midem tıka basa dolu, sindirince yapacağım sporumu :) Yalnız her yerim tutulmuş resmen, oturup kalkarken kaslarım titriyor tir tir :KK70:
Ara verince öyle oluyor tatlım. Tv izlerken bacak hareketi yapabilirsin.

Kizlar bende araniza katilmak istiyorum. Bende evde sguat ve ebru salli plateslerinden yapmaya calisiyorum. Sizler neler yapiyorsunuz. Belki motive edici olur. Bana. :)

Kizlar bende araniza katilmak istiyorum. Bende evde sguat ve ebru salli plateslerinden yapmaya calisiyorum. Sizler neler yapiyorsunuz. Belki motive edici olur. Bana. :)
Hoşgeldin canım.. Ben şu an sadece popo şekillendirmek için squat yapıyorum. Daha önce de minik göbeğimi eritmek için 8 min abs videosu çalışıyordum. Ondan kurtuldum kısa sürede.. Göbek problemin varsa kesinlikle öneririm, çok etkili..

Hoşgeldin canım.. Ben şu an sadece popo şekillendirmek için squat yapıyorum. Daha önce de minik göbeğimi eritmek için 8 min abs videosu çalışıyordum. Ondan kurtuldum kısa sürede.. Göbek problemin varsa kesinlikle öneririm, çok etkili..

Hmmmm Evet kesinlikle gobek var. Agirliklarla yapilan birsey mi acaba ??

Bildirim zamaniiii
5 dk twist shape stepper(2 kilo ağırlıkla)
50 squat ( 2 kilo ağırlıkla)
Tekrar 5 dk stepper ağırliklarla
10 dk abs
Soğuma:KK49:

Bildirim zamaniiiiii
♥11 dk twist shape stepper kollarda ağırlikla
♥55 squat 2 kilo ağırlıkla
♥200 thing masterle iç bacak
♥2 dk abs :KK53:

tez derdiyle 1 haftadır spor yapmıyodum, bugün 1 saatlik rutinimi yaptım :KK76:

20 dk ip atlama
50 mekik
60 uçak
50 twist oturarak-85 ayakta
25 dk bilek ağırlıklarıyla yoğun bacak-kalça...

Back
X