- 18 Kasım 2014
- 442
- 444
- 103
Evet uyguluyorum . Ya şey de olabilir 5 saattir hiç bir şey yememiştim. derse dalmıştım. o yüzden ... utandım şu an
Kasların çok yorulmuş olabilir. Dinlenme günlerini uyguluyor musun?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet uyguluyorum . Ya şey de olabilir 5 saattir hiç bir şey yememiştim. derse dalmıştım. o yüzden ... utandım şu an
Kasların çok yorulmuş olabilir. Dinlenme günlerini uyguluyor musun?
yeni odaya taşındım dersler derken baya boşladım tamda düzeni oturtum derken bugun 200 squat
yeni odaya taşındım dersler derken baya boşladım tamda düzeni oturtum derken bugun 200 squat
Utanacak bir şey yok. Mutlaka beslenmeye dikkat et squat zor bir spor.Evet uyguluyorum . Ya şey de olabilir 5 saattir hiç bir şey yememiştim. derse dalmıştım. o yüzden ... utandım şu an![]()
ceza banawoww .HARİKA![]()
ooohh muhteşem!
La lunem iyiki açmışsın böyle bi konu![]()
pekalaooohh muhteşem!
Utanacak bir şey yok. Mutlaka beslenmeye dikkat et squat zor bir spor.![]()
masallah canımm umut oldun valla basenleri 17 cm nasil incelttin lütfen ayrintilariyla yaz en cok istediğim sey basenlerden incelmekkLa Lune bel ölçüm 72 yazayımda şurda dursun bakayım kaça kadar inebileceğim ben
basenlerim 100 ama ya hala armutum ama daha iyi duran armut bu arada basenlerim önceden 117ydi hatta belimde 87 falandı sanırsam buraya kadar yapmışım yine inebilirm bence
![]()
canım uzun süredir spor yapıyorum burda nerdeyse topiğin başından beri ama çok ara veridğim oldu da bir kaç ay jillian programı yaptım sonra focus t 25 programı yaptım yenilerde 1 ay arada yine kafam eince jillina yapıyorum leslie yapıyorum falan ama planlı olarak anlatırsam ilk başta haftada 5 gün spor programım vardı yürüyüş jillian pilates zumba diye sıraladığım hergün 50 dk falan spor yapıyordum sonra haftada 4 şimdide haftada 3 e düşürdüm iş hayatım tempolu olduğundan 5 gün spor yaparken çalışmıyordum ama evdeydi 1 saat spor yapıyordum rahat şimdi daha az yapıyırum ama dediğim gibi iş hayatım hareketlimasallah canımm umut oldun valla basenleri 17 cm nasil incelttin lütfen ayrintilariyla yaz en cok istediğim sey basenlerden incelmekk
Ooo aştın desene.Bu gece bi rüya gördüm hayırdır inşaAllah
Bi toplulukta oturuyoruz Ebru şallı da var Hadi diyorum plates yapalım Ebru şallı da kalkıyor başlıyoruz o zaman diyor Aaa diyorum hep sen mi yaptıracaksın bugün de ben yaptırcam diyorum susuyor kadın bende yaptırmaya başlıyorum![]()
Anneler böyle. Bangkok mu? Ne yapıyorsun orada?hahaha ilahı rumsum 1saatlık sporumu yaptım kızlar ben bangkoktayım 4 saat ilerdeyim sizden yazın anneme süpriz yapmak istiyorum fiziğimle sürekli havuza git deyip deyip dururdu gitmezdim tepkisini görmek için sabırsızlanıyorum 52 kiloyum 55 az kaldı![]()
orda okuyorum lunecımAnneler böyle. Bangkok mu? Ne yapıyorsun orada?
Gayet güzel canım, başarılar dilerim.orda okuyorum lunecım
çok teşekkür ederim canımGayet güzel canım, başarılar dilerim.
Merhaba 3 gündür squat ve ip atlamaya devam ediyorum bugün dinlenme günüm ama bişey sorcam squat yaparken iyice oturur pozisyon yapamıyorum çünkü kaslarım çok agrıyo aceba eksik mi yapıyorum hareketiOoo aştın desene.Saygılarr
![]()