fitim fitsin fit (squat)

La Lune La Lune bel ölçüm 72 yazayımda şurda dursun bakayım kaça kadar inebileceğim ben :KK70: basenlerim 100 ama ya hala armutum ama daha iyi duran armut bu arada basenlerim önceden 117ydi hatta belimde 87 falandı sanırsam buraya kadar yapmışım yine inebilirm bence :KK70:
masallah canımm umut oldun valla basenleri 17 cm nasil incelttin lütfen ayrintilariyla yaz en cok istediğim sey basenlerden incelmekk

masallah canımm umut oldun valla basenleri 17 cm nasil incelttin lütfen ayrintilariyla yaz en cok istediğim sey basenlerden incelmekk
canım uzun süredir spor yapıyorum burda nerdeyse topiğin başından beri ama çok ara veridğim oldu da bir kaç ay jillian programı yaptım sonra focus t 25 programı yaptım yenilerde 1 ay arada yine kafam eince jillina yapıyorum leslie yapıyorum falan ama planlı olarak anlatırsam ilk başta haftada 5 gün spor programım vardı yürüyüş jillian pilates zumba diye sıraladığım hergün 50 dk falan spor yapıyordum sonra haftada 4 şimdide haftada 3 e düşürdüm iş hayatım tempolu olduğundan 5 gün spor yaparken çalışmıyordum ama evdeydi 1 saat spor yapıyordum rahat şimdi daha az yapıyırum ama dediğim gibi iş hayatım hareketli ;) birde yediklerine dikkat etmen gerek yeşil çay içiyorum arada ekstra spor programıma basen kalça yada karın videoları eklemiştim ayrıca ;)

Screenshot_2016-02-07-10-42-16-1.webp

Hayırlı sabahlar canlar

Bu gece bi rüya gördüm hayırdır inşaAllah
Bi toplulukta oturuyoruz Ebru şallı da var Hadi diyorum plates yapalım Ebru şallı da kalkıyor başlıyoruz o zaman diyor Aaa diyorum hep sen mi yaptıracaksın bugün de ben yaptırcam diyorum susuyor kadın bende yaptırmaya başlıyorum :-)

Bu gece bi rüya gördüm hayırdır inşaAllah
Bi toplulukta oturuyoruz Ebru şallı da var Hadi diyorum plates yapalım Ebru şallı da kalkıyor başlıyoruz o zaman diyor Aaa diyorum hep sen mi yaptıracaksın bugün de ben yaptırcam diyorum susuyor kadın bende yaptırmaya başlıyorum :-)
Ooo aştın desene. :KK70:Saygılarr:KK52:

hahaha ilahı rumsum 1saatlık sporumu yaptım kızlar ben bangkoktayım 4 saat ilerdeyim sizden yazın anneme süpriz yapmak istiyorum fiziğimle sürekli havuza git deyip deyip dururdu gitmezdim tepkisini görmek için sabırsızlanıyorum 52 kiloyum 55 az kaldı :KK51:

hahaha ilahı rumsum 1saatlık sporumu yaptım kızlar ben bangkoktayım 4 saat ilerdeyim sizden yazın anneme süpriz yapmak istiyorum fiziğimle sürekli havuza git deyip deyip dururdu gitmezdim tepkisini görmek için sabırsızlanıyorum 52 kiloyum 55 az kaldı :KK51:
Anneler böyle. Bangkok mu? Ne yapıyorsun orada?

Back
X