- 25 Ağustos 2014
- 893
- 917
- 128
- 37
Aklıma sen geldin paylaşırkenEn alttaki süpermiş.
YAŞASIN ÜÇGEN

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklıma sen geldin paylaşırkenEn alttaki süpermiş.
Bende düzenli spora başlamak istiyorum. Yardımcı olur musunuz taze annecik?En alttaki süpermiş.
Tabii. Ölçülerini kilonuz ve problemli bölgelerini yazar mısın?Ne güzel topik,ne güzel ölçülü kızlar bunlar.
Bende düzenli spora başlamak istiyorum. Yardımcı olur musunuz taze annecik?
Ben senin o gobisini yerimm duyunca çok sevindim lunemm sağlıkla kucağına al inşallah canım benimTabii. Ölçülerini kilonuz ve problemli bölgelerini yazar mısın?
Hoşgeldin tatlım. Nasılsın? Geri dönmeye nasıl sevindim anlatamam.Ben geldmmmmm
He he topiğin ilk bebeği.Ben senin o gobisini yerimm duyunca çok sevindim lunemm sağlıkla kucağına al inşallah canım benim
Nasil sevindinHoşgeldin tatlım. Nasılsın? Geri dönmeye nasıl sevindim anlatamam.
Çok mesela kocaman. Gökyüzü kadar. Hiç dil çıkarma nerelerdesin sen?Nasil sevindinne kadar mesela
![]()
Çok mesela kocaman. Gökyüzü kadar. Hiç dil çıkarma nerelerdesin sen?
İyiyim askm nasıl oliyim evet geri geldim :) malum geldik Mart ayına bişey kalmadı şurdaHoşgeldin tatlım. Nasılsın? Geri dönmeye nasıl sevindim anlatamam.
Bekliyorum bildirimlerini.İyiyim askm nasıl oliyim evet geri geldim :) malum geldik Mart ayına bişey kalmadı şurdabugün atlama ipi alıyorum arti squat ve diger egzersizler:)
Bildirim zamaaani fistikklaaaar![]()
La Lune me gelsinn
☆13 dk twist shape stepper(kollarda iki kilo ağırlıkla)
☆25 sumo squat(2 kilo ağırlıkla)
☆25 twist hareketi ( kollarda 2. K. Ağırlıkla)
☆25 sumo squat (2 kilo ağırlıkla)
☆10 deadlift (10 kilo ağırlıkla)
☆15 tam mekik
☆10 iki bacak aşağı yukarı( 2.k ağırlıkla)
☆100 thing masterla iç bacak
Ve esneme soğuma![]()
Süpersin tatliiişGunaydin canlarim o kadar hamlamısımki kolumu kipirdatamiyorum
Aksam 100 ip atlama 50 Squad 50 mekik 60 bel çalıştırma
Herkese merhabalar.Tabii. Ölçülerini kilonuz ve problemli bölgelerini yazar mısın?