fitim fitsin fit (squat)

Dün misafirim vardı bütün gün temizlik yap yemek yemek yap baya bi hareket ettim ama günün sonunda spor yapacak halim kalmadı:KK35: ama bugün devam:KK73:

Kızlar birazdan yapmaya başlayacağımda hani 50 squat demişsiniz aynı hareketi 50 defa mı yapacağız ben şimdi bir video indirdim telefonuma 9 dakikalık Nasıl yapayım fikri verirseniz sevinirim
Evet ısındiktan sonra 50 defa. Kolay gibi görünse de çok kas ağrısı yapar ısınmadan.

Bebeklerinm Günaydınnn hafta sonu hep disardaydim spor yapamadim:eek:
Ooo gezmeler gezmeler. Nerelerdeydin bakalım.
Günaydın herkese:KK73::KK73::KK73:
Günaydın güzelim bekliyorum bildirimlerini.

Kızlar sanırım ölüyorum Leslie ile bir mil yaptım ondan sonra bende ki videoyu yaptım saydım 80 i geçti squat 100 mekik çektim daha üç km yürüyeceğim
İlk günden kendimi jeneffer lopez gibi hissetmeye başladım :KK6::KK6:

Evet ısındiktan sonra 50 defa. Kolay gibi görünse de çok kas ağrısı yapar ısınmadan.

Ooo gezmeler gezmeler. Nerelerdeydin bakalım.

Günaydın güzelim bekliyorum bildirimlerini.
o bar senın bu bar benım gezdim askıtom :KK55::KK55::cool::cool: çok yorgun ve uykusuzum akşam olmasını beklıyorum :KK14:

Kızlar sanırım ölüyorum Leslie ile bir mil yaptım ondan sonra bende ki videoyu yaptım saydım 80 i geçti squat 100 mekik çektim daha üç km yürüyeceğim
İlk günden kendimi jeneffer lopez gibi hissetmeye başladım :KK6::KK6:
Çok yüklenme birden bıkarsın. Ve çok kas ağrın olur.

Kızlar,bende başlıyorum spora beş altı yıllık spor geçmişim var ama üniversite dolayısıyla epeydir bi düzen tutturamadım KPSS'ye de hazırlanıyorum ama bahane yok 40 dakika ne ki kendimizi iyi hissetmek için yanıma arkadaş lazım malum yazda yaklaşıyor bir yerden başlamak gerek evde yapacağım bende sporu benim 6 kilo fazlam var ama şekilsiz tabi vücut

Kızlar,bende başlıyorum spora beş altı yıllık spor geçmişim var ama üniversite dolayısıyla epeydir bi düzen tutturamadım KPSS'ye de hazırlanıyorum ama bahane yok 40 dakika ne ki kendimizi iyi hissetmek için yanıma arkadaş lazım malum yazda yaklaşıyor bir yerden başlamak gerek evde yapacağım bende sporu benim 6 kilo fazlam var ama şekilsiz tabi vücut
Beraber yapalım aynen benimde vücut şekilsiz üst kalın alt ince

leslie teyzemizi açıyoruz, bir yanda iş yaparken bir yandan da yürüyüş. Oğlumu mama yedirirken çok komik oluyor. çocuk bir TV'ye bakıyor, birde benim ayalarıma. Müzik eşliğinde mama yiyiyor garibim.:KK70:

Uygulayabileceğim diyet listeleri konusunda bana yardımcı olan olursa çok sevinirim. kolayca ulaşabileceğim listeleri nerde bulabilirim arkadaşlar.

leslie teyzemizi açıyoruz, bir yanda iş yaparken bir yandan da yürüyüş. Oğlumu mama yedirirken çok komik oluyor. çocuk bir TV'ye bakıyor, birde benim ayalarıma. Müzik eşliğinde mama yiyiyor garibim.:KK70:

Ben Karatay diyetini öneririm. Arama kısmına yazarsanız ilgili birçok topik var.
Uygulayabileceğim diyet listeleri konusunda bana yardımcı olan olursa çok sevinirim. kolayca ulaşabileceğim listeleri nerde bulabilirim arkadaşlar.

Merhaba,

Bir kaç sorum olacak ilk sayfayı okudum aslında bacak kalınlaştırmaz yazıyor ama burada tecrübeli olduğunuz için bir de size sormak istedim.

Benim boyum 1.68, 64 kiloyum. Üst vücudum çok zayıf ama alt kısım kalın malesef.
Dünden beri araştırıyorum bir sürü yorum kafamı karıştırdı. Squat kilo verildikten sonra mı yapılmalı ? Bacakları olduğu şekilde bırakır kalınlaştırır diye okudum ben. Birde kalça kısmım büyük ama geniş (nefret ediyorum) Acaba devamlı yapsam arkaya doğru mu çok mu büyür diye de korkuyorum açıkçası...

Bir de dün akşam spor yapmaya başladım ve 1mil Leslie 30 mekik 15 dk zumba yaptım. Bu ara çok stresli olduğum için ölü gibi uyuyordum yatınca dün gece ilk kez rüya gördüm ve mutlu uyandım :)

Cevaplarınızı bekliyorum :)

Back
X