- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Günaydın tatlişmmBebeklerinm Günaydınnn hafta sonu hep disardaydim spor yapamadim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın tatlişmmBebeklerinm Günaydınnn hafta sonu hep disardaydim spor yapamadim![]()
Evet ısındiktan sonra 50 defa. Kolay gibi görünse de çok kas ağrısı yapar ısınmadan.Kızlar birazdan yapmaya başlayacağımda hani 50 squat demişsiniz aynı hareketi 50 defa mı yapacağız ben şimdi bir video indirdim telefonuma 9 dakikalık Nasıl yapayım fikri verirseniz sevinirim
Ooo gezmeler gezmeler. Nerelerdeydin bakalım.Bebeklerinm Günaydınnn hafta sonu hep disardaydim spor yapamadim![]()
Günaydın güzelim bekliyorum bildirimlerini.Günaydın herkese![]()
o bar senın bu bar benım gezdim askıtomEvet ısındiktan sonra 50 defa. Kolay gibi görünse de çok kas ağrısı yapar ısınmadan.
Ooo gezmeler gezmeler. Nerelerdeydin bakalım.
Günaydın güzelim bekliyorum bildirimlerini.
Çok yüklenme birden bıkarsın. Ve çok kas ağrın olur.Kızlar sanırım ölüyorum Leslie ile bir mil yaptım ondan sonra bende ki videoyu yaptım saydım 80 i geçti squat 100 mekik çektim daha üç km yürüyeceğim
İlk günden kendimi jeneffer lopez gibi hissetmeye başladım![]()
Beraber yapalım aynen benimde vücut şekilsiz üst kalın alt inceKızlar,bende başlıyorum spora beş altı yıllık spor geçmişim var ama üniversite dolayısıyla epeydir bi düzen tutturamadım KPSS'ye de hazırlanıyorum ama bahane yok 40 dakika ne ki kendimizi iyi hissetmek için yanıma arkadaş lazım malum yazda yaklaşıyor bir yerden başlamak gerek evde yapacağım bende sporu benim 6 kilo fazlam var ama şekilsiz tabi vücut
Yaklaşık bir aydır egzersiz yapıyordum ama düzenli değildi bugünden itibaren düzene bindiÇok yüklenme birden bıkarsın. Ve çok kas ağrın olur.
3 güne 1 gün dinlenme iyi olur.Yaklaşık bir aydır egzersiz yapıyordum ama düzenli değildi bugünden itibaren düzene bindi
Kaçgünde bir dinlenme önerirsiniz
Cok teşekkür ederim sporla alakalı degil çok agır bi gribe yakalandım iyileşemedim bi türlüÇok geçmiş olsun Sporla alakalı birşey mi?
Çok geçmiş olsun.Cok teşekkür ederim sporla alakalı degil çok agır bi gribe yakalandım iyileşemedim bi türlü
leslie teyzemizi açıyoruz, bir yanda iş yaparken bir yandan da yürüyüş. Oğlumu mama yedirirken çok komik oluyor. çocuk bir TV'ye bakıyor, birde benim ayalarıma. Müzik eşliğinde mama yiyiyor garibim.
Ben Karatay diyetini öneririm. Arama kısmına yazarsanız ilgili birçok topik var.
Uygulayabileceğim diyet listeleri konusunda bana yardımcı olan olursa çok sevinirim. kolayca ulaşabileceğim listeleri nerde bulabilirim arkadaşlar.